Dani666 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) Nu mori daca continui sa traiesti in inimile celor care te iubesc . R.I.P PAUL WALKER! Edited December 3, 2013 by DUREX.666
PeRnuTza Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Mereu vei ramane pentru noi o legenda "Paul Walker". Dumnezeu sa te odihneasca in pace.
Dani666 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ăsta e omagiul, faptul că te plimbi pe hartă ca oricine altcineva...? Este foarte greu, ce-i drept. ps: mi-au plăcut 'drift-urile' din parcare. *lol* App , nu cont video , conteaza mesaju .
eXytTop Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 :( Bietul de el sa vedem cu va fii viitorul Fast&Furios Din cate am inteles se mai lucreaza doar la Fast&Furios 7 care va avea intarzieri deoarece filmase o parte din el cu Paul Walker si au investit bani in aceasta parte, acum trebuie sa se gandeasca la alt scenariu, dupa care se va oprii productia filmului din semn de respect pentru el. R.I.P Paul Walker, un actor foarte talentat, pacat ca s-a dus atat de tanar.
Mr.FresH Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Aiurea, doar te plimbi cu masina, R.I.P Paul Walker!
NCT Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Era un actor foarte bun,pacat ca s-a dus asa tanar. De ce nu a murit Justin Bieber,sau unul de la One Direction ? Rest In Peace Paul Walker !
sNaCks Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 OMFG ! Ati intebunit de tot : 1. Crezi ca il ajuta chestia asta ? 2. Pana acum nimeni nu vorbea de Paul Walker numai de ala chel din film nush cum il cheama Diesel parca , si de ala rar 3. Nu am auzit pe nimeni sa zica mama ce tare e omul asta 4. E mai popular mort decat viu asta e trist 5. Sunteti ca , cazul lui Michael Jackson , 6. Fratelo lasativa nu va iau asa ca nah , sincer nu trebuia sa faceti atata zarva + Facebook e full de pagini banale R.I.P Paul Walker si etc sa stranga lauri 7. Cineva ia zis si colegului sau de la volan sa se odihneasca in pace ? Te intreb doar . 8. Atata zarva peentru nimik @@S.R.I
Kazimiruleaza Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 OMFG ! Ati intebunit de tot : 1. Crezi ca il ajuta chestia asta ? 2. Pana acum nimeni nu vorbea de Paul Walker numai de ala chel din film nush cum il cheama Diesel parca , si de ala rar 3. Nu am auzit pe nimeni sa zica mama ce tare e omul asta 4. E mai popular mort decat viu asta e trist 5. Sunteti ca , cazul lui Michael Jackson , 6. Fratelo lasativa nu va iau asa ca nah , sincer nu trebuia sa faceti atata zarva + Facebook e full de pagini banale R.I.P Paul Walker si etc sa stranga lauri 7. Cineva ia zis si colegului sau de la volan sa se odihneasca in pace ? Te intreb doar . 8. Atata zarva peentru nimik @@S.R.I În sfârşit un post în firea lui în acest topic. Oameni buni, sunteţi nebuni la cap? Unde e legătura dintre acest videoclip, posturile voastre stupide cu emoticoane, şi moartea lui Walker? OMG!... Uneori mi-e ruşine că sunt din aceeaşi specie cu voi.
Trebor. Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 @@S.R.I si acest omagiu inseamna sa te plimbi cu un mod praf , sa vedem ca ai probleme cu jocul ca ti se pierd texturile ? Vrei sa ne arati ca abia ai invatat sa conduci ?
caddy98 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 În sfârşit un post în firea lui în acest topic. Oameni buni, sunteţi nebuni la cap? Unde e legătura dintre acest videoclip, posturile voastre stupide cu emoticoane, şi moartea lui Walker? OMG!... Uneori mi-e ruşine că sunt din aceeaşi specie cu voi. Sincer nu prea are legatura, si snaks poate ca nu ai auzit tu dar alti au auzit si sa sti ca nu a jucat doar in FF are si seriale si multe alte filme bune, totusi cariera in spate (14 ani, multi de aici au varsta asta sau chiar mai mica de 14), in fine si mie imi pare rau si pentru sofer care de altfel era un bunicel pilot si impatimit al masinilor :(. Sti vorba aia "dupa ce mori toata lumea te iubeste"
AnDrEi31 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 R.i.P.Sa vedem acum cati se mai uita la FastandFourios fara Paul Walker.
Recommended Posts