Jump to content

Recommended Posts

Posted

Propun sa se bage plugin-ul de /event. Acum multi o sa ziceti ca nu e nevoie sau ca trebuia sa postez la sugestii. Ba e nevoie si o sa explic mai jos de ce. Cat despre de ce nu am postat la sugestii ? Nu ne baga nimeni inseama.

In fiecare zi niste tarani ca altfel nu-i poti numi gen Reptor , ALeXU , Blo[o]D etc  castiga bani de pe urma playerilor cu bizz-ul facand eventuri fake. Nu sunt niciodata sanctionati ca nu reusim sa strangem indeajunse dovezi incat sa va multumim pe voi adminilor.

Acum cu ce ar ajuta pluginul?

Pai e simplu playerul care vrea sa faca event scrie /requestevent locatie timp premiu numeorg 

Este necesar un admin sa accepte requestul si acesta sa fie obligat sa-l supravegheze. 

Inca o chestie in plus , fiecare player poate scrie /event si afla informatiile. 

Asa s-ar evita toate inselatoriile taranilor de mai sus , ar fi mereu un admin la event si playerii ar sti tot timpul unde e eventul , cine il organizeaza ce premiu etc. 

Posted

A da? ti se pare ca a fost bagata in seama vreo sugestie? 

Au fost băgate in seamă chiar foarte multe sugestii ;)

Dacă ești atât de inapt încât să nu vezi asta, problema ta. 

Așa că, $@L!

Posted (edited)

Au fost băgate in seamă chiar foarte multe sugestii ;)

Dacă ești atât de inapt încât să nu vezi asta, problema ta. 

Așa că, $@L!

Nu te simti bine ...daca nu jignesti ?Incepi sa ai complexe de inferioritate daca nu o faci? 

Cauta-ma in game. Sunt psihologul perfect pentru tine.

Edited by Theogritzi2
Posted

Fază luată după net ;)

N-am timp de copii de 10 ani sau nu am chef să fac aici Off Topic.

Am observat că nu e de tine sa:mp, joacă-te Mario ;) 

Posted

Ma joc si Mario ...pacat ca tu nu cred ca ai prins perioada in care obisnuia sa fie in top.  Aici se vorbeste de un lucru absolut necesar...poate nu ai fost pe la event-uri si nu ai vazut ce se intampla, sau esti unul din taranii care nu pot sa dea premiul...atunci imi cer scuze .

Posted

Contra, nu trebuie neaparat un script ca acesta, eu zic mai bine sa puna niste reguli mai drastrice in privinta celor care strica eventuri ban 1 zi 2, iar asa se vor invata minte si nu se va mai repeta.

Posted

OFF : Don't F*** with Individual Hitman!

ON: PRO ( Chiar daca e sectiunea gresita sper ca Tibi/Shad0w sa raspunda mai repede.)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp