Ionut Alexandru Bilibou Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Propun sa se bage plugin-ul de /event. Acum multi o sa ziceti ca nu e nevoie sau ca trebuia sa postez la sugestii. Ba e nevoie si o sa explic mai jos de ce. Cat despre de ce nu am postat la sugestii ? Nu ne baga nimeni inseama. In fiecare zi niste tarani ca altfel nu-i poti numi gen Reptor , ALeXU , Blo[o]D etc castiga bani de pe urma playerilor cu bizz-ul facand eventuri fake. Nu sunt niciodata sanctionati ca nu reusim sa strangem indeajunse dovezi incat sa va multumim pe voi adminilor. Acum cu ce ar ajuta pluginul? Pai e simplu playerul care vrea sa faca event scrie /requestevent locatie timp premiu numeorg Este necesar un admin sa accepte requestul si acesta sa fie obligat sa-l supravegheze. Inca o chestie in plus , fiecare player poate scrie /event si afla informatiile. Asa s-ar evita toate inselatoriile taranilor de mai sus , ar fi mereu un admin la event si playerii ar sti tot timpul unde e eventul , cine il organizeaza ce premiu etc.
xBoRn Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Topic făcut aiurea. Ai o secțiune specială pentru asemenea sugestii aici.
Maceasa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Sunt de acord,multi fac eventuri fake.Si dupa ce il omoara unu gata "EVENT OVER". PRO!
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) Topic făcut aiurea. Ai o secțiune specială pentru asemenea sugestii aici. A da? ti se pare ca a fost bagata in seama vreo sugestie? Chestia asta e urgenta. Edited April 3, 2013 by Theogritzi2
xBoRn Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 A da? ti se pare ca a fost bagata in seama vreo sugestie? Au fost băgate in seamă chiar foarte multe sugestii ;) Dacă ești atât de inapt încât să nu vezi asta, problema ta. Așa că, $@L!
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) Au fost băgate in seamă chiar foarte multe sugestii ;) Dacă ești atât de inapt încât să nu vezi asta, problema ta. Așa că, $@L! Nu te simti bine ...daca nu jignesti ?Incepi sa ai complexe de inferioritate daca nu o faci? Cauta-ma in game. Sunt psihologul perfect pentru tine. Edited April 3, 2013 by Theogritzi2
xBoRn Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Fază luată după net ;) N-am timp de copii de 10 ani sau nu am chef să fac aici Off Topic. Am observat că nu e de tine sa:mp, joacă-te Mario ;)
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Ma joc si Mario ...pacat ca tu nu cred ca ai prins perioada in care obisnuia sa fie in top. Aici se vorbeste de un lucru absolut necesar...poate nu ai fost pe la event-uri si nu ai vazut ce se intampla, sau esti unul din taranii care nu pot sa dea premiul...atunci imi cer scuze .
Kunter.Capone Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Contra, nu trebuie neaparat un script ca acesta, eu zic mai bine sa puna niste reguli mai drastrice in privinta celor care strica eventuri ban 1 zi 2, iar asa se vor invata minte si nu se va mai repeta.
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Nu ar fi mai simplu sa scrii /event sa afli ora locatia? Sau sa scrie /requestevent cand vrei sa faci event decat sa rogi shpee mii de oameni sa dea ad pt tine? ganditi-va logic.Cand sunteti contra aduceti un argument .
SucAAr Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Si eu am mai propus asta acum o saptamana sau mai mult la sugestii..
akka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 OFF : Don't F*** with Individual Hitman! ON: PRO ( Chiar daca e sectiunea gresita sper ca Tibi/Shad0w sa raspunda mai repede.)
Recommended Posts