Alex Bogdan Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Sunt un bărbat matur, dar scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi: Când spun "Grove Street", mă gândesc la "casa" mea. Nişte săptămâni minunate, săptămâni în care am fost cu toţii o familie unită, săptămâni în care ne-am umilit adversarii şi ne-am ridicat deasupra tuturor, i-am pus la respect şi le-am arătat cine suntem. În cei 3 ani de sa:mp, nu m-am simţit niciodată atât de bine într-o mafie. Am trăit aici nişte momente de neuitat, nişte momente pentru care aş da orice să le retrăiesc. Să nu uităm aceste momente: Deţinătorii LS-ului şi a 15 teritorii din LV: CLICK | CLICK - /top: CLICK Respect DraKe, respect Justinian, respect tuturor membrilor Grove Street, fără ei, această mafie nu ar fi ajuns ce este acum. Sunt mândru că v-am fost sublider. Succes tuturor. Insfarsit ai facut ceva frumos pentru server, cred ca 70% din server ( restul de 30% sunt clanul .Ratone) asteapta sa faci o fapta si mai buna si sa pleci odata de pe BuGGed, apropo cum vine faza aia de iau crash toti cei care trag in tine :-? ( si ca sa evit o replica de .Ratone obosit) eu nu primesc crash cand trag in tine, dar am auzit ca restul da Quote
Cryme Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) @@Alexander.Capone , tot norocul si respectul. Ai cea mai mare dreptate! Succes in continuare si momentul cu 33 turfs nu trebuie uitat vreodata! Au fost cele mai frumoase din istoria mafiei cred. nimeni nu le va mai putea egala. P.S.: A fost o mare placere sa iti fiu membru, cu tine nu imi era frica ca daca trag un glont deagle iau FW si toate warurile erau distractive, mai ales ca tu ne luai cu binisorul. Ai fost un sublider foarte bun, chiar daca multa lume e impotriva ta. Sper sa nu te lasi. Felicitari! Edited August 15, 2013 by Cryme Quote
CTC Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Sunt un bărbat matur, dar scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi: Când spun "Grove Street", mă gândesc la "casa" mea. Nişte săptămâni minunate, săptămâni în care am fost cu toţii o familie unită, săptămâni în care ne-am umilit adversarii şi ne-am ridicat deasupra tuturor, i-am pus la respect şi le-am arătat cine suntem. În cei 3 ani de sa:mp, nu m-am simţit niciodată atât de bine într-o mafie. Am trăit aici nişte momente de neuitat, nişte momente pentru care aş da orice să le retrăiesc. Să nu uităm aceste momente: Deţinătorii LS-ului şi a 15 teritorii din LV: CLICK | CLICK - /top: CLICK Respect DraKe, respect Justinian, respect tuturor membrilor Grove Street, fără ei, această mafie nu ar fi ajuns ce este acum. Sunt mândru că v-am fost sublider. Succes tuturor. Succes alexander. # Am sa ma retrag si eu din aceasta mafie extraordinara. # Sper sa ramana asa si sa se ridice din nou. # 33turfs remember Grove! Quote
cruise Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Bafta in continuare alex , mi-a facut placere sa te cunosc , sper sa nu te lasi. Quote
element. Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Insfarsit ai facut ceva frumos pentru server, cred ca 70% din server ( restul de 30% sunt clanul .Ratone) asteapta sa faci o fapta si mai buna si sa pleci odata de pe BuGGed, apropo cum vine faza aia de iau crash toti cei care trag in tine :-? ( si ca sa evit o replica de .Ratone obosit) eu nu primesc crash cand trag in tine, dar am auzit ca restul da Salut "prietene", în primul rând .Ratone a fost spus primadată de către clanul ZEW , tu ești doar un fan de al lor. Apoi , esti in .666 un clan inexistent pe forum, suferi prea mult, te crezi cel mai bun de pe server ... Îmi place si status update-ul : Vreau și eu să aflu acei aimeri ai server-ului, deoarece după câte observi, de câteva zile adiminii sunt din ce în ce mai activi si banează pe toată lumea ce folosește aim. În concluzie tu esti un copil de 13ani care suferă la alte persoane mai bine ca tine. Când o să ajungi ca și Justinian/Alexander atunci să comentezi tu. Ca să știi și tu , au fost adimini pe ei la fiecare war si nu au luat ban pentru aim sau alte chestii. Quote
Alex Bogdan Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Salut "prietene", în primul rând .Ratone a fost spus primadată de către clanul ZEW , tu ești doar un fan de al lor. Apoi , esti in .666 un clan inexistent pe forum, suferi prea mult, te crezi cel mai bun de pe server ... Îmi place si status update-ul : Vreau și eu să aflu acei aimeri ai server-ului, deoarece după câte observi, de câteva zile adiminii sunt din ce în ce mai activi si banează pe toată lumea ce folosește aim. În concluzie tu esti un copil de 13ani care suferă la alte persoane mai bine ca tine. Când o să ajungi ca și Justinian/Alexander atunci să comentezi tu. Ca să știi și tu , au fost adimini pe ei la fiecare war si nu au luat ban pentru aim sau alte chestii. Se vede ca faci parte din .ratone , mai ratatule sa iti spun pe nume, sa incepem cu inceputul 1. Cred xa esti un chior prost care nu stie ca Al-Qaeda este clanul 666, dar ce pretentii sa am de la un .Ratat, avem sectiune pe forum 2. Eu am block la status updates, deci nu imi pot schimba statusul 3. am zis ca vreau sa evit comentariile unui .ratone obosit, taci dq ca deja e tarziu dute la culcare, ca maine te duci pe centura cu sorta 4. Nici macar nu imi doresc sa ajung ca Alexander / Justinian, Pentru ca in acel moment ar insemna ca am cazut atat de jos, incat sunt nevoit sa folosesc AIM ca si un .Ratone 5. Astea cu stau adminii pe ei la war sunt frectii, au cheaturi foarte bune care sunt greu de descoperit, stiu din surse sigure ca alexander are un cheat care daca trage pe langa tine iti scade HP, ceea ce e cam greu de demonstrat Edited August 15, 2013 by DARK.666 Quote
element. Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Se vede ca faci parte din .ratone , mai ratatule sa iti spun pe nume, sa incepem cu inceputul 1. Cred xa esti un chior prost care nu stie ca Al-Qaeda este clanul 666, dar ce pretentii sa am de la un .Ratat, avem sectiune pe forum 2. Eu am block la status updates, deci nu imi pot schimba statusul 3. am zis ca vreau sa evit comentariile unui .ratone obosit, taci dq ca deja e tarziu dute la culcare, ca maine te duci pe centura cu sorta 4. Nici macar nu imi doresc sa ajung ca Alexander / Justinian, Pentru ca in acel moment ar insemna ca am cazut atat de jos, incat sunt nevoit sa folosesc AIM ca si un .Ratone 5. Astea cu stau adminii pe ei la war sunt frectii, au cheaturi foarte bune care sunt greu de descoperit, stiu din surse sigure ca alexander are un cheat care daca trage pe langa tine iti scade HP, ceea ce e cam greu de demonstrat E clar , fan-ul numărul unu la clanul ZEW , te-am pupat , schimbă clanul . + asta , se vede că e grea limba română pentru tine . Quote
Alex Bogdan Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 @ Imi e mila de copii ca tine, Las Post, nu mai raspun la niciun .Ratone obosit Quote
cruise Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 @ Imi e mila de copii ca tine, Las Post, nu mai raspun la niciun .Ratone obosit Dute acasa , esti oosit , culca-te. Quote
Alex Bogdan Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Dute acasa , esti oosit , culca-te. Deoarece nu esti un .Ratone, dar esti un obosit, am sa iti raspund 1. Unde crezi ca sunt idiotule?, nu ma loghez pe forum din boscheti ca tine 2. Nu sunt "oosit", dar cred ca tu esti obosit 3. Ma culc doar cu mamica ta :> Edited August 15, 2013 by DARK.666 Quote
cruise Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Vad ca iti place sa faci OFF-topic , dute la factiunea ta si fa acolo +1 cat vrei, nu stau sa ma cert cu toti retarzi serverului. Quote
Alex Bogdan Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Vad ca iti place sa faci OFF-topic , dute la factiunea ta si fa acolo +1 cat vrei, nu stau sa ma cert cu toti retarzi serverului. Macar zimi si mie cine esti ca sa stiu cu cine ma cert :-? ca nu am auzit de tine de cat timp joci 2-3 saptamani? Quote
cruise Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Macar zimi si mie cine esti ca sa stiu cu cine ma cert :-? ca nu am auzit de tine de cat timp joci 2-3 saptamani? Cei destepti cedeaza primii , asa ca /top $@L , oftica-te. Quote
alesu Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Deoarece nu esti un .Ratone, dar esti un obosit, am sa iti raspund 1. Unde crezi ca sunt idiotule?, nu ma loghez pe forum din boscheti ca tine 2. Nu sunt "oosit", dar cred ca tu esti obosit 3. Ma culc doar cu mamica ta :> Mrrrr, esti rau. Ai zgarda? Ceea ce spui tu (da pe langa tine si tot iti ia HP) nu exista, dar nu stau sa-ti explic teoria chibritului si cum sta treaba la sistemul asta de shooting (anti lag-shot). Legat de punctul unu, nu te mai loga deloc ca oricum o faci degeaba. Poti sa-mi suferi, vreau sa rad in seara asta :>. Quote
Alex Bogdan Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Mrrrr, esti rau. Ai zgarda? Ceea ce spui tu (da pe langa tine si tot iti ia HP) nu exista, dar nu stau sa-ti explic teoria chibritului si cum sta treaba la sistemul asta de shooting (anti lag-shot). Legat de punctul unu, nu te mai loga deloc ca oricum o faci degeaba. Poti sa-mi suferi, vreau sa rad in seara asta :>. LoL, eu in locul tau ma mutam din cartier cum sa ai poza cu GUTA la avatar? sau esti cumva din Ferentari? Edited August 15, 2013 by DARK.666 Quote
alesu Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) LoL, eu in locul tau ma mutam din cartier cum sa ai poza cu GUTA la avatar? sau esti cumva din Ferentari? cum sa suferi pe forum? guta e un smecher, esti fanul lui, salut. @@Alexander.Capone, @, cand postati video-urile cu war-ul de la hq-ul rusilor? am inteles ca ia-ti umilit. Edited August 15, 2013 by alesu Quote
KruZZel Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Sunt un bărbat matur, dar scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi: Când spun "Grove Street", mă gândesc la "casa" mea. Nişte săptămâni minunate, săptămâni în care am fost cu toţii o familie unită, săptămâni în care ne-am umilit adversarii şi ne-am ridicat deasupra tuturor, i-am pus la respect şi le-am arătat cine suntem. În cei 3 ani de sa:mp, nu m-am simţit niciodată atât de bine într-o mafie. Am trăit aici nişte momente de neuitat, nişte momente pentru care aş da orice să le retrăiesc. Să nu uităm aceste momente: Deţinătorii LS-ului şi a 15 teritorii din LV: CLICK | CLICK - /top: CLICK Respect DraKe, respect Justinian, respect tuturor membrilor Grove Street, fără ei, această mafie nu ar fi ajuns ce este acum. Sunt mândru că v-am fost sublider. Succes tuturor. Bafta in continuare Alexander! Ai fost un coleg bun cateva zile cat am jucat cu tine... Respect! Quote
Justin.Capone Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) Insfarsit ai facut ceva frumos pentru server, cred ca 70% din server ( restul de 30% sunt clanul .Ratone) asteapta sa faci o fapta si mai buna si sa pleci odata de pe BuGGed, apropo cum vine faza aia de iau crash toti cei care trag in tine :-? ( si ca sa evit o replica de .Ratone obosit) eu nu primesc crash cand trag in tine, dar am auzit ca restul da Se vede ca faci parte din .ratone , mai ratatule sa iti spun pe nume, sa incepem cu inceputul 1. Cred xa esti un chior prost care nu stie ca Al-Qaeda este clanul 666, dar ce pretentii sa am de la un .Ratat, avem sectiune pe forum 2. Eu am block la status updates, deci nu imi pot schimba statusul 3. am zis ca vreau sa evit comentariile unui .ratone obosit, taci dq ca deja e tarziu dute la culcare, ca maine te duci pe centura cu sorta 4. Nici macar nu imi doresc sa ajung ca Alexander / Justinian, Pentru ca in acel moment ar insemna ca am cazut atat de jos, incat sunt nevoit sa folosesc AIM ca si un .Ratone 5. Astea cu stau adminii pe ei la war sunt frectii, au cheaturi foarte bune care sunt greu de descoperit, stiu din surse sigure ca alexander are un cheat care daca trage pe langa tine iti scade HP, ceea ce e cam greu de demonstrat @ Imi e mila de copii ca tine, Las Post, nu mai raspun la niciun .Ratone obosit Deoarece nu esti un .Ratone, dar esti un obosit, am sa iti raspund 1. Unde crezi ca sunt idiotule?, nu ma loghez pe forum din boscheti ca tine 2. Nu sunt "oosit", dar cred ca tu esti obosit 3. Ma culc doar cu mamica ta :> Macar zimi si mie cine esti ca sa stiu cu cine ma cert :-? ca nu am auzit de tine de cat timp joci 2-3 saptamani? LoL, eu in locul tau ma mutam din cartier cum sa ai poza cu GUTA la avatar? sau esti cumva din Ferentari? 1) eşti atât de inapt încât fiecare post are câte o greşeală gramaticală. 2) .ratone e clanul familiei tale; fondatorul clanului este tatăl tău, iar cofondatorul este de fapt un personaj de sex feminin, mai concret chiar mama ta 3) mama ta are aim, niciodată nu îmi ratează penisul, nici măcar cu ochii închişi.. 5) tot mamei tale îi place să facă c-bug, pentru că mereu stă ea deasupra, şi se lasă în jos şi se ridică în sus exact ca la c-bug. 6) nu ai observat că punctul 4) nu există 7) te-ai întors să te uiţi să vezi dacă 6) e adevărat. 8) ai un zâmbet de tembel pe faţă şi spui "ah, m-a făcut". 9) te enervezi citind 8) 10) nu înţeleg de ce ai făcut atâtea posturi aici, îţi place să te bagi în seamă? 11) eşti atât de insociabil încât moderatorii ţi-au blocat status update-urile. 12) eşti noob rău, alesu are poză cu Guţă pusă la panaramă, dar cum singura panaramă pe care o şti este mama ta, şi neavând un vocabular suficient de bogat, nu ai putut să realizezi asta. 13) nu foloseşti virgula peste tot unde e cazul, eşti un analfabet (puteam zice 'agramat' dar nu începe cu 'anal' şi în concluzie nu mai are acelaşi nivel de amuzament) 14) ai 16 ani conform profilului tău, chiar nu te mai suferi? eşti un copil 15) îmi place mult punctul 2), ai o familie de codaţi infecţi. 16) e bine că la expresia "2-3 saptamani" foloseşti cratima, dar la legarea de două părţi diferite de vorbire acolo unde e cazul nu o foloseşti ("zimi") 17) o să postezi din nou în acest topic şi o să îţi verşi nervii pe mine, probabil încercând să mă jigneşti. Păcat că mai rău te vei face tu de cacao. Edited August 16, 2013 by Justinian. Quote
Rysor Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Sunt un bărbat matur, dar scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi: Când spun "Grove Street", mă gândesc la "casa" mea. Nişte săptămâni minunate, săptămâni în care am fost cu toţii o familie unită, săptămâni în care ne-am umilit adversarii şi ne-am ridicat deasupra tuturor, i-am pus la respect şi le-am arătat cine suntem. În cei 3 ani de sa:mp, nu m-am simţit niciodată atât de bine într-o mafie. Am trăit aici nişte momente de neuitat, nişte momente pentru care aş da orice să le retrăiesc. Să nu uităm aceste momente: Deţinătorii LS-ului şi a 15 teritorii din LV: CLICK | CLICK - /top: CLICK Respect DraKe, respect Justinian, respect tuturor membrilor Grove Street, fără ei, această mafie nu ar fi ajuns ce este acum. Sunt mândru că v-am fost sublider. Succes tuturor. Succes în continuare, Alexander! Quote
NoNBeeP Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Alexander a fost dat afara. Din cele spuse de el parca ar fi dat quitgroup. :D Quote
Alexander.Capone Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 cum sa suferi pe forum? guta e un smecher, esti fanul lui, salut. @@Alexander.Capone, @, cand postati video-urile cu war-ul de la hq-ul rusilor? am inteles ca ia-ti umilit. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RTyf62NApsk http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aUq9I2YeNFs 1 Quote
CTC Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RTyf62NApsk http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aUq9I2YeNFs Se pare ca asa va ramane mereu Corleone acum Russian Mafia =)) # Bafta alexander sa ma anunti unde intri =)) Quote
Rysor Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RTyf62NApsk http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aUq9I2YeNFs "Bă, dă-i bă drumu' de-aici!" =]] Superb! Quote
Arishem.zew Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Din seara asta revin si eu in forta:D Quote
Recommended Posts