Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sunt mândru de voi că am reuşit cucerirea a 30 de teritorii împreună. Fiecare membru Grove merită respect din partea mea, deoarece ştiu că fiecare din voi a muncit pentru ca această mafie să ajungă unde este acum.

Nu am fi reusit fara : tine, @, @ si restul echipei, fiecare a ajutat in felul lui !

@@Alexander.Capone Esti un dragut =)

Nu e dragut, e serios :)

Posted

Nu am fi reusit fara : tine, @, @ si restul echipei, fiecare a ajutat in felul lui !

Nu e dragut, e serios :)

E tigan si n@b =).

# Sa vezi ce replica cu Hristos imi da acum

Posted

El nu injura ca e parintele mafiei !

# Imi cer scuze, parinte Alex !

Alex parintele nostru =))

Posted

@JoraVasilita  va fi adaugat pe Bl          @@TurbaTu Edit lista bl .

Nickname : Jeleu.

Nickname reclamat : Alesu

Levelu detinut de persoana reclamata : 7 

O scurta descriere a situatiei: Mergeam pe autostrada ls - lv iar el a inceput sa traga din masina .

Dovada (screenshot)(obligatoriu)http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/n9ghz0x2v/1da99e3c/

Dovada (screenshot) cu /contract: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/uzurusgj1/b1e62042/

Ce minti frt in halu' asta, eu nu am tras asupra ta, uita-te in poza. Daca trag un glont la misto nu inseamna ca fac dm pe tine frt, ce facem aici. Sterge aia ca te faci de ras ;).

Posted

Norocel, am ajuns si eu acasa. 6:05, am fost la un majorat. Felicitări pentru cele 30 turfe.

Multumim!

# Maine pleci sau azi seara?

# Neata grove pentru mine e o zi mare e ziua mea si imi pun baza ca luam si cele 6 turfuri ramase! =)

Posted

Multumim!

# Maine pleci sau azi seara?

# Neata grove pentru mine e o zi mare e ziua mea si imi pun baza ca luam si cele 6 turfuri ramase! =)

Mda, neaţa, m-am trezit şi eu. 

Plec în decursul dimineţii de mâine (3-4 noaptea)... N-am nici un chef de concediu.

Posted (edited)

Mda, neaţa, m-am trezit şi eu. 

Plec în decursul dimineţii de mâine (3-4 noaptea)... N-am nici un chef de concediu.

Ok =))

# Nu stiu daca o sa ajung la warurile de la 13 ... sunt plecat in oras.. bafta

# Alex fmt3y sa ti futa hristos nu fac asa ceva. 

# Am facut 1,000 de posturi inaintea ta HA si ai fost si moderator =)))

Edited by Eduard.OuT
Posted

Ok =))

# Nu stiu daca o sa ajung la warurile de la 13 ... sunt plecat in oras.. bafta

# Alex fmt3y sa ti f**a hristos nu fac asa ceva. 

# Am facut 1,000 de posturi inaintea ta HA si ai fost si moderator =)))

Am avut 3 luni pauză de bugget, neghiob ambulant.

Posted

Am avut 3 luni pauză de bugget, neghiob ambulant.

aha p*** beata eu am facu 700 de posturi in 2 sapt

Posted

Haha :))

Baieti, cu parere de rau va spun ca la antrenament-ul de la 20:00 si war-urile de la 21 - 23 daca imi mai face mult fite net-ul nu cred ca voi putea fi on . E panarama rau net-ul, pica din 5 in 5 minute....

Posted

Rezulta = Spamm.. Nu poti face in 2 saptamanii 700 posturi fara spamm . <_<

Pai normal citeste si MT - ul meu sa vezi!

Posted

:D

# La 20:00 antrenament zici nu?

Am zis, doar ca drake a zis ca nu mai facem.. asa scrie la informatii, credeam ca e obligatoriu dar se pare ca nu . <_< :unsure:

Posted

Am zis, doar ca drake a zis ca nu mai facem.. asa scrie la informatii, credeam ca e obligatoriu dar se pare ca nu . <_< :unsure:

Pacat!

In fine am 11 notificari pe minut aici =))