Justin.Capone Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Topicul de prime a primit un mic update. Valabil şi obligatoriu pentru toţi arms dealerii: ATENŢIE PENTRU CEI CARE DEPOZITEAZĂ MATERIALELE: Înainte de a depozita materialele, scrieţi "/gdeposit" pentru a afişa materialele curente, apoi "/gdeposit materials [număr]" pentru a le depozita, apoi "/gdepozit" iar, pentru a afişa numărul de materiale de după depozitare. Înainte să faceţi screenshot la tot textul (materiale de dinainte de depozitare, materiale depozitate, materiale de după depozitare), îndreptaţi camera jocului spre intrarea în mansardă, nu spre peretele lucitor. Exemplu:http://i.imgur.com/Dp4CREz.png INCORECT http://i.imgur.com/fkEQPT2.png CORECT Doar screenshoturile ce urmează instrucţiunile de mai sus vor fi luate în considerare. Quote
CTC Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Imi pare rau ca nu am putut fi prezent la warurile de la 22:00 la 23:00 dar am fost pe laptop, iar pe PC a avut tata treaba deci am stat pe bara in seara asta. # Maine dimineata revin si eu. # Bafta. Quote
CTC Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 sunt bossmann1ggmesal0t Nu cred =) # Neata Quote
zielsziek Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Baietii, am o intrebare... dar cred ca stiu deja raspunsul . Asa ca nu am avut un attack care sa nu fie castigat turful ? Sau vreun attack de la o mafie inamica si sa nu le dam fail ? Eu zic ca nu am avut nici un attack in care sa nu fi castigat turful... deci suntem cei mai buni :d astept sa vedem toata mapa verde :-? . Quote
CTC Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) Baietii, am o intrebare... dar cred ca stiu deja raspunsul . Asa ca nu am avut un attack care sa nu fie castigat turful ? Sau vreun attack de la o mafie inamica si sa nu le dam fail ? Eu zic ca nu am avut nici un attack in care sa nu fi castigat turful... deci suntem cei mai buni :D astept sa vedem toata mapa verde :-? . Mai avem putin de asteptat dar asa o sa fie in curand. # Dupa ce a luat Justin lider si am intrat in Grove primeam mesaje de la uni din Los Vagos cu: /top S@@L. Frankbr / hhsy Acum ne putem lauda noi! GJ baieti! Edited September 1, 2013 by Edmond. Quote
Justin.Capone Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Am intrat în LV mai repede decât mă aşteptam. În continuare 100% din waruri au fost victorii, chiar dacă am atacat sau am fost atacaţi. Nice. Quote
CTC Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Baieti sper ca ati reusit sa faceti 15 - 16 turfuri! # Abia astept sa imi reinstealez GTA si warurile de maine! # Maine seara cel tarziu avem tot LS! Quote
Justin.Capone Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Avem 16 turfe, nici un war pierdut decând sunt lider.. Quote
Justin.Capone Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Întradevăr, sunt mândru de mine şi de voi. 35/35 membrii, iar următoarele 6-7 locuri au deja rezervare. Quote
CTC Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Avem 16 turfe, nici un war pierdut decând sunt lider.. GJ Justin - GJ baieti! @ cel mai bun ! Welcome si tie Quote
CTC Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 @ Maine peste LV! GJ lume maine ne bagam in LV si avem tot LS! # Cum am spus si cand am intrat, aceasta mafie va fi cea mai buna si va intra in istoria srv! Quote
AWAY Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Nu am loc pe server ma frate astept de la 9 :( Quote
CTC Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Nu am loc pe server ma frate astept de la 9 :( Stiu cum e :-w Quote
element. Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 http://i.imgur.com/VD4wLwc.jpg Coincidență ? PS: Ăsta e tratec. Quote
Justin.Capone Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Azi nu ajung la warurile de le 13:00-15:00, o să vorbesc cu ziel să vină. Mâine am de susţinut corijenta la chimie. Ţineţi-mi pumnii. Quote
gAZAh. Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Azi nu ajung la warurile de le 13:00-15:00, o să vorbesc cu ziel să vină. Mâine am de susţinut corijenta la chimie. Ţineţi-mi pumnii. (Scuzati ca ma bag aici) Bafta! Quote
Rysor Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Azi nu ajung la warurile de le 13:00-15:00, o să vorbesc cu ziel să vină. Mâine am de susţinut corijenta la chimie. Ţineţi-mi pumnii. Ok, şi de data asta ţin să-l rog pe Ziel să fie mai dur cu noi, în ceea ce priveşte FWarn-urile. Cine pleacă de la grup, FWarn, cel puţin acum, cât ne batem pe turf-urile din LV. Nu vreau să mai pierdem odată dintr-o prostie, ca şi ieri. Cât despre corijenţa ta la Chimie, îţi urez succes, nici eu nu le prea am. Quote
Trevor Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Maine corijenta la fizica. :-s Ce ziceti ca faceti ? Quote
zielsziek Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Maine corijenta la fizica. :-s Ce ziceti ca faceti ? Ma tot gandesc cat de bine m-am descurcat ca colider, ce spui, nu e asa ? :-? Vreau sa stiu acuma la toti parerea voastra despre cum ma descurc ca colider . Vreau cat se poate de sincer . P.S : 3 atacuri , 3 victori , 3 turfuri ;) . Ză best . Quote
Recommended Posts