MyhaytzaCJ Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Salut! Cu ocazia sarbatorilor de iarna, voi deschide acest topic in care vreau ca fiecare dintre voi pur si simplu sa ii spuna "Mosului" tot ce isi doreste el anul asta. Acest topic este pentru divertisment dar nu vreau sa vad bataie de joc sau chestii de genul. Sa va vad. 1
AljN- Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Nu cred ca cineva , mai crede in Mos Craciun. Dar totusi. Eu imi doresc: Un Sultan pe Bugged ^ . ^
MyhaytzaCJ Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Nu cred ca cineva , mai crede in Mos Craciun. Dar totusi. Eu imi doresc: Un Sultan pe Bugged ^ . ^ Nu e faza sa crezi in Mos Craciun, e sa impartasesti cu altii ce iti doresti de Craciun...
AljN- Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Nu e faza sa crezi in Mos Craciun, e sa impartasesti cu altii ce iti doresti de Craciun... A ... si eu care credem ca imi faci un sultan , cadou :( ( Glumeam ) Stiu , la ce te-ai referit .. dar spuneam asa ca .. nimeni nu mai crede , inainte cand erai copil credeai pana la ... acuma .. , oricum pentru mine Craciunul , si revelionu sunt cele mai importante sarbatori (si pastele) ^ . ^
ProAlecks Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Sarbatori fericite alaturi de familie.. In rest, lucruri materiale minore.. Efecte pentru chitara etc.
xYonutz Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Tot ce e mai bun pentru familia mea și pentru mine!
Like_Dutu Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Sanatate la toata familia mea, si un NRG-500 cu 2x hidden.
CristiBoss Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Draga Mos Craciun, eu imi doresc o craciunita BUNA BUNA RAUU DE TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RemixX Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Sanatate si fericire in familie, e tot ce imi trebuie
Chriis. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) Nu ştiu dacă te-ai referit la ce ne-am dorii în joc sau la ce ne dorim în realitate, dar fiindcă eu sunt băiat bun îţi voi zice ce mi-aş dorii şi în game şi în viaţa reală. Să incepem cu jocul : În primu rând îmi doresc să nu mai văd atâta ceartă pe server. Incercaţi şi voi să pareţi mai maturi, incercaţi şi voi să nu vă mai injuraţi, să vă jigniţi şi etc. Incercaţi să îmbinaţi acest server cu realitatea, fiindcă e un server rp, ce naiba. Nu mai mergeţi pe contra-sens şi nu mai faceţi chestii non-rp Vă doresc la toţii după server, adminilor, ownerilor, playerilor, la toţi multă sănătate, multă fericire, mulţii banii, multe împliniri şi tot ce vă doriţi voi. Acum să trecem la ce mi-aş dorii eu aici, pe joc. Păi, să excludem ce mi-aş dorii mai sus, sunt sigur că Shad0w si Tibi vor deschide aceste zise dorinţe care le dorim noi în zilele de sărbătoare. Când se vor deschide aceste dorinţe eu mi-aş dorii în primu rând un NRG sau un Infernus 2x hidden, sau ceva banii. Nu pot spune că sunt incepător, dar nici vechi pe server aici, joc de 1 lună. Cred că, cam astea ar fii dorinţele mele. Bineînţeles, pe joc. Acum să trecem la viaţa reală. În primu rând îmi doresc multă sănătate, mult noroc, multă iubire şi toate visele să ni se împlinească mie şi familie mele cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Sunt sigur, că fiecare dintre voi, inclusiv eu vă doriţi şi altceva în afară de sănătate, noroc şi alte lucruri. Păi, eu unul vreau de la Moş Crăciun : haine o sapcă d-aia de rapper. niste blugi conici sau cu tur. multe dulciuri. banii. un urs d-ăla mare. :)) telefon am, deci. cred că cam atât. Vă doresc după acum la toţi TOT BINELE DIN LUME si Sărbători Fericite. Edited December 6, 2013 by Chriis.
Catal1n Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 @@Chriis. La fel si tie ! Eu imi doresc sanatate .
azeSan Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Nu cred ca cineva , mai crede in Mos Craciun. Dar totusi. Eu imi doresc: Un Sultan pe Bugged ^ . ^ Get a Life Bi**h! 1
Denisuk17 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Draga Mos Craciun Eu imi doresc de la tine un Faggio cu hidden 211.Multumesc!
Alex.Tkd Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Scrisoare catre Mos Craciun: Draga Mos Craciun, Ma numesc Alex.Tkd, am level 25 si joc SA:MP pe RPG.BUGGED.RO. Anul acesta am fost foarte cuminte. Nu am facut DM / DB aiurea, nu am injurat, m-am puratat civilizat cu playerii de pe server, am incercat sa ma port cat mai RP, nu am condus pe contrasens, nu am primit niciun /warn, /kick, /ban sau /jail de la Admini. Anul acesta vreau sa-mi aduci: Unul dintre cele mai profitabile biz-uri de pe server (Gun Shop, Bank, P'N'S sau CNN). Poti sa mi-l aduci pe care vrei tu, imi este indiferent; 400 puncte premium; Un Infernus, un Stretch si un Bullet; Un palat pe Vinewood; Functia de Admin level 6, alaturi de Tibi; Lider la o factiune; $1.000.000.000 in contul meu bancar; Si, nu in ultimul rand, multa sanatare tuturor player-ilor de pe server. Mosule, sper sa-mi aduci tot ceea ce ti-am cerut. Scrisoare este una medesta, nu ti-am cerut ceva exagerat. Sper ca imi vei citi si mie mica scrisorica si ca imi vei lasa cadourile sub bradut. Cu drag, Alex.Tkd
BrowNN. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 http://i.imgur.com/SmfKSj6.jpg daca intelegi ce zic.
LeM0Nade Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ce vreau eu de Crăciun: -Un nrg-500 = 1$ -Un calculator nou, în real life. -Sănătate pentru mine şi familia mea şi celor lalţi prieteni -Atât.
Kinz0rel Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Sanatete imi doresc, si doresc multa sanatate la toti care joaca SAMP :) !
FlorescuGeorge Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 In realitate imi doresc tot ce se poate pentru familia mea. In joc un bizz doar atata nu conteaza ce bizz e doar sa fie.:))
.GenAdy. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 As-i dori un unban pe conrul de GenAdy sau 6kk inapoi pe noul cont :D
Recommended Posts