Deliric Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Sanatate si sa mi se indeplineasca toate visele.
LudoDR Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 In-game: Un Bullet/Infernus cu hidden 211 Real life: Am tot ce-mi trebuie :)
GodFather Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Pai mi-as dori mai multe lucruri In primul rand Sanatate si fericire, dupa care casa si bizz pe server. Masini am. Atat mi-as dori
AndrewShineXD Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) Craciunul e o tâmpenie. Pun pariu că mulți dintre voi nu ați spus niciodată dimineața când v-ați uitat sub brad: Nu mai folosii limbaj vulgar. Edited December 7, 2013 by Lucyfer666
MyhaytzaCJ Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Craciunul e o tâmpenie. Pun pariu că mulți dintre voi nu ați spus niciodată dimineața când v-ați uitat sub brad: - Băgami-aș ****, nu-i nimic! Cum sa spui asa ceva?
AndrewShineXD Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Cum sa spui asa ceva? Nu toți am crescut în puf.
Mr.Jaks Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Craciunul e o tâmpenie. Pun pariu că mulți dintre voi nu ați spus niciodată dimineața când v-ați uitat sub brad: - Băgami-aș ****, nu-i nimic! Deah, de vreo 10 ani tot iau "Skip" de la "Mosu'"...
KruZZel Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Sanatate pentru mine si familia mea si o Craciunita buna de tot.
SchottKy Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Deah, de vreo 10 ani tot iau "Skip" de la "Mosu'"... Daca esti bad boy.... Sanatate pentru mine si familia mea si o Craciunita buna de tot. Ultima parte vroiam sa scriu si eu dar vad ca nu mai are rost daca ai scris tu...
.clau. Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) Draga Mos Craciun + Anu asta am o rugaminte la tine...Mi-am dat seama ca am facut cam multe lucruri rele si vreau sa iti marturisesc ca nu am fost asa cuminte cum crezi tu. Te rog frumos daca poti si daca vrei Draga Mosule sa vorbesti si tu cu Tibi sau Shad0w Ca sa imi scoata si mie banul dupa cont,Eu iti promit ca nu o sa mai fac rele,nu o sa mai insel lumea Te rog frumos.. Un Craciun Fericit Tot Servarului, Si multa Sanatate Cu Drag : SkizZ_66 Edited December 7, 2013 by SkIzZo
Kazimiruleaza Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Get a Life Bi**h! Nice! Se vede că o mare parte din cei de aici rămân niste roboţi. Îmi doresc să nu mai fie atâta prostie...
2pac. Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Să fiu şi eu în spiritul ierni o să incep aşa. Dragă Moşule Îmi doresc multă sănatate la familie, întelegere si iubire. Îmi doresc să termin villa cea noua care am inceput-o, şi de craciun să primesc un cadou un laptop şi un infernus cu hidden 211.
azeSan Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) @@Kazimiruleaza --------------------- Retrag :D Edited December 8, 2013 by azeSan
Kazimiruleaza Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 @@Kazimiruleaza --------------------- Retrag :D Am apucat să citesc ce mi-ai scris, totuşi. :D Ce s-a întâmplat, te-ai speriat? --- Când am zis o parte, n-am zis "tu", daca te-ai simţit nu e vina mea.
MyhaytzaCJ Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 (edited) @@azeSan @@Kazimiruleaza Fara certuri aici, daca vreti, va certati prin PM nu pe topicul meu. @@azeSan Care-i treaba cu tine ma? S-a umflat orezu in tine? Vezi cum si cu cine vorbesti ca nu am ajuns sa ma ia pe mine la rost un nimeni. Edited December 8, 2013 by MyhaytzaZEW
azeSan Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) Am apucat să citesc ce mi-ai scris, totuşi. :D Ce s-a întâmplat, te-ai speriat? --- Când am zis o parte, n-am zis "tu", daca te-ai simţit nu e vina mea. Am inteles eu gresit :) Cer iertare! @ n-ai ce face si vrei sa faci posturi?! Edited December 8, 2013 by azeSan
azeSan Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 @ Ba copil de 12 ani , vorbesti asa cu mine pe strada fata in fata , nu intre 4 pereti. Copil fara viitor.
MyhaytzaCJ Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 @ Ba copil de 12 ani , vorbesti asa cu mine pe strada fata in fata , nu intre 4 pereti. Copil fara viitor. Faci tu smecherii cu mine? Lasa ca iti scot eu figurile din cap.
sNaCks Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Pe buGGed as vrea un Infernus hidden 211 . In realiate trebe sa vin cu lista .
MyhaytzaCJ Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Pe buGGed as vrea un Infernus hidden 211 . In realiate trebe sa vin cu lista . Asteptam:))
eXytTop Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Pe buGGed sa ajung cat mai sus, in realitate in pimul rand sanatate, restul vin de la sine.
Recommended Posts