Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pai mi-as dori mai multe lucruri

In primul rand Sanatate si fericire, dupa care casa si bizz pe server. Masini am. Atat mi-as dori

Posted

Craciunul e o tâmpenie. Pun pariu că mulți dintre voi nu ați spus niciodată dimineața când v-ați uitat sub brad:

- Băgami-aș ****, nu-i nimic!

Cum sa spui asa ceva?

Posted

Craciunul e o tâmpenie. Pun pariu că mulți dintre voi nu ați spus niciodată dimineața când v-ați uitat sub brad:

- Băgami-aș ****, nu-i nimic!

Deah, de vreo 10 ani tot iau "Skip" de la "Mosu'"...

Posted

Deah, de vreo 10 ani tot iau "Skip" de la "Mosu'"...

Daca esti bad boy....

Sanatate pentru mine si familia mea si o Craciunita buna de tot.

Ultima parte vroiam sa scriu si eu dar vad ca nu mai are rost daca ai scris tu...

Posted (edited)

Draga Mos Craciun

+

Anu asta am o rugaminte la tine...Mi-am dat seama ca am facut cam multe lucruri rele si vreau sa iti marturisesc ca nu am fost asa cuminte cum crezi tu. Te rog frumos daca poti si daca vrei Draga Mosule sa vorbesti si tu cu Tibi sau Shad0w Ca sa imi scoata si mie banul dupa cont,Eu iti promit ca nu o sa mai fac rele,nu o sa mai insel lumea Te rog frumos..   

Un Craciun Fericit Tot Servarului, Si multa Sanatate 

Cu Drag : SkizZ_66                                                                             

Edited by SkIzZo
Posted

Să fiu şi eu în spiritul ierni o să incep aşa.

Dragă Moşule

Îmi doresc multă sănatate la familie, întelegere si iubire. Îmi doresc să termin villa cea noua care am inceput-o, şi de craciun să primesc un cadou un laptop şi un infernus cu hidden 211.

Posted (edited)

@@azeSan

@@Kazimiruleaza

Fara certuri aici, daca vreti, va certati prin PM nu pe topicul meu.

@@azeSan

Care-i treaba cu tine ma? S-a umflat orezu in tine? Vezi cum si cu cine vorbesti ca nu am ajuns sa ma ia pe mine la rost un nimeni.

Edited by MyhaytzaZEW
Posted (edited)

Am apucat să citesc ce mi-ai scris, totuşi. :D

Ce s-a întâmplat, te-ai speriat? 

--- 

Când am zis o parte, n-am zis "tu", daca te-ai simţit nu e vina mea.

Am inteles eu gresit :) Cer iertare!

@ n-ai ce face si vrei sa faci posturi?!

Edited by azeSan
Posted

@ Ba copil de 12 ani , vorbesti asa cu mine pe strada fata in fata , nu intre 4 pereti. Copil fara viitor.

Posted

@ Ba copil de 12 ani , vorbesti asa cu mine pe strada fata in fata , nu intre 4 pereti. Copil fara viitor.

Faci tu smecherii cu mine? Lasa ca iti scot eu figurile din cap.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp