Jump to content

Reclamatie-Time

mihail1998

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: [b2w]Setup

Nick-ul celui reclamat: Time

Detalii (+ poze, video, etc.): http://imgur.com/may3jM8

El mi-a zis ce cauti copilule aici iar eu i-am spus sa se dea ''zat''ca nu am chef de el si mi-a dat warn aiurea.Venisem sa ii spun lui AK.Uzzy sa ma primeasca in Ballas si Time s-a luat de mine in schimb a facut si DM pe mine,rog sa se ia masuri. http://imgur.com/AiWt3hw si aici este poza cu warnul.

Posted

"copile" este folosit ca pe un salut iar tu cum ai gura mare si esti stapanul lumii ai crezut ca daca iti bati putin joc de mine nu strica , vrei sa imi spui mie ca nu esti copil? Tu crezi ca daca faci misto de un admin nu primesti warn? Uite aici pozele pentru ce ai primit warn . Nu sunt un catel sa imi poti vorbii ce iti iese pe gura.

samp255z.png

samp256ak.png

Posted

Serios , iar pentru atata i-ai dat warn. SE VEDE CE ADMIN ESTI !

Pentru "zat din fata mea ca nu am fata de tine" , vezi ce si-a batut joc te-a jignit in ultimul hal , trebuia sa ii dai ban 2 zile.

Penal sincer , daca faci asa nu meriti admin level 2 , mai bine ramai pe 1 esti mai cuminte asa.

Viciule , tu la varsta ta nu visai sa joci pe un server de sa:mp , numai vorbi fara rost , ban pentru atata?

Inseamna ca te-ai dilit ma , nu se da nici warn pentru "zat din fata mea ca nu am fata de tine".

Se vede ca nu va ganditi putin la asaceva , ramane decizia lui Tibi&Shad0w.

Posted

Urmatorul post aici v-a avea 10%warn pe forum + cele de mai sus ! 

Posted

Ma Time te faci de ras frate ai ajuns admin degeaba nu meriti!!!!!!!!!!!! ;)

Viciu tu esti helper degeaba lider si helper afkist mereu asa ca taci si veziti de treburile tale ;)

Posted

Ma Time te faci de ras frate ai ajuns admin degeaba nu meriti!!!!!!!!!!!! ;)

Viciu tu esti helper degeaba lider si helper afkist mereu asa ca taci si veziti de treburile tale ;)

TU n-ai scoala?

Posted

Time isi merita din plin postul pe care il detine .. A muncit si munceste pentru server .. Voi cei care il critica Stiti foarte bine ca nu puteti obtine asa rezulatate si v-a ofticati .. referitor la Setup mai bine tac si-mi caut de treburile mele .. !

Posted

Setupule invata sa vorbesti daca vrei sa fi respecta.Mai uitate in oglinda;).Tu cam abuzezi de comenzile de la HELPER,din cate reclamatii ai avut.Deci ciocu mic si joc de glezne.

Posted

Decand am luat Helper lvl2 nu am mai abuzat,axe nu vb cu toti nesimtiti care au pierdut helperu din prostiile care le-au facut si Time termina sa le zici la asia din factiune sa posteze la reclamatia asta nu este vina lor ca faci tu abuzuri.

Posted

Setup, in primul rand ai 12 ani, nu stiu cati ani are Time dar prin comportamentu' pe care il are se vede ca are destui. Aici e faza de respect, nu cred ca ti-ar placea tie sa iti spuna cineva mai mic ca tine "zat".

Posted

Ti-am scos warn-ul. Chiar daca setup se cearta cu multa lume, nu isi are rost warnul, o sa fie el sanctionat in alte moduri pentru comportamentul pe care-l are.

Certurile astea nu-si au rostul, va certati din nimicuri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp