bboys Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Intru pe servar si cand vreau sa ies din locul unde a mrent imi da CRESH.Ma puteti ajuta si pe mn va rog frumos?Nu vreau sa nu imi mai mearga servarul deoarece este preferatul meu.AJUTOR CE SE POATE FACE? Quote
Andr3ii. Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Probabil ai prea multe moduri.Incearca sa mai scoti din ele.. Quote
bboys Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 (edited) Probabil ai prea multe moduri.Incearca sa mai scoti din ele.. Nu am nici un mod daca vrei sa iti explic mai multe bagama in lista de skype:gaby.andrei4 daca ai.Ce se poate face??? Edited December 12, 2013 by bboys Quote
Andr3ii. Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 @@bboys Daca n-ai niciun mod bagat,incearca sa reinstalezi GTA-ul si samp-ul. Quote
Asp1r1Na Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Iti da crash din cauza lagului. Si mie mi se intampla uneori, incearca sa inchizi tot si dupa sa intri in SA:MP, daca nici asa nu merge ma anunti si poate este de la GTA-ul tau. Iti caut unu nemodat. Quote
Chiicony..xD Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Este o problema la GTA3.img. Incearca sa iei altul de pe Google sau incearca sa stergi aim-ul :) sau daca nu fa ce ti-am zis . 1 Quote
DanielBroather Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 si mie imi mai da cate`o data...dar nu inteleg dece . Quote
Costi12 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Mie nu mai mi se incarca decat pana la jumate si ramane asa am schimbat windowsul si tot asa face nu stiu de la ce este , Ajutati-ma care stiti. Quote
eXytTop Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Mie nu mai mi se incarca decat pana la jumate si ramane asa am schimbat windowsul si tot asa face nu stiu de la ce este , Ajutati-ma care stiti. Probabil ai conexiunea la net foarte proasta, daca nu reinstaleaza GTA San Andreas si revin-o cu un reply sa imi zici daca mai face asa. Quote
Chiicony..xD Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Daca n-ai nicun mod,incearca sa iei Gta3.img de pe google ori incearca sa stai mai aproape de router (daca ai ).Daca nu downloadeaza GTA3.IMG original de e google. Quote
Recommended Posts