skrilleyART Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 (edited) Am mai multe dar mi-e lene sa le postez. Edited December 15, 2013 by skrilleyART
clicknet Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 *Pui prea multe CD4-uri pe imagine. *Urmareste niste tutoriale pentru claritatea imagini. *Daca vrei sa nu primesti T.C incearca sa fii mai activ in accest topic.
CTC Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 @@skrilleyART - Creatiile tale sunt interesante, frumoase. # Incearca sa schimbi avatarul, te rog. 1
skrilleyART Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 @ Nu stiu ce C4D-uri vezi tu, prima e facuta din smugde daca stii ce-i ala a doua e din efecte (texturi,etc.) "Obsession KUEDON" n-are C4D-uri, acele sfere sunt facute de mine in Photoshop. Iar la restul tot texturi. C4D-urile sunt niste efecte "abstractizate" mai de fel facute in Cinema 4D, de acolo vine si numele C4D. @ Mersi frumos, nu am stiut ca nu am voie cu asa avatar, totusi nu era asa indecent, nu am apucat sa citesc tot regulamentul forumului, mi-am primit pedeapsa, mersi pentru avertizare :)
CTC Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 @ Nu stiu ce C4D-uri vezi tu, prima e facuta din smugde daca stii ce-i ala a doua e din efecte (texturi,etc.) "Obsession KUEDON" n-are C4D-uri, acele sfere sunt facute de mine in Photoshop. Iar la restul tot texturi. C4D-urile sunt niste efecte "abstractizate" mai de fel facute in Cinema 4D, de acolo vine si numele C4D. @ Mersi frumos, nu am stiut ca nu am voie cu asa avatar, totusi nu era asa indecent, nu am apucat sa citesc tot regulamentul forumului, mi-am primit pedeapsa, mersi pentru avertizare :) Si eu am avut un avatar indecent si mi-a fost schimbat. Vad ca tu te pricepi bine in Photoshop iti poti face altul foarte repede.
skrilleyART Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Niste avatare. Puteti sa purtati orice vreti de la Portofoliul asta. Stock-uri folosite: http://imgur.com/a/BmJx8
CTC Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 @@skrilleyART - Tu mi-ai dovedit ca esti foarte bun in acest domeniu. - Asta dupa mine este cel mai reusit!
skrilleyART Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 (edited) @@DaNNyTzZu - Multumesc frumos. @@NEGATiWE. - Multumesc frumos. Edited January 18, 2014 by skrilleyART
Recommended Posts