Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

De la ce vine nick-ul tau?

Am facut acest topic ca sa vad de la ce vine nickname-ul fiecarui player, ca sa fim ordonati haideti sa postam dupa un model:

• Nick:
  • De la ce vine nick-ul tau?

ON:

• Nick: Sapilif_DRK
  • De la ce vine nick-ul tau? DRK vine de la tagu' clanului si Sapilif normal este Șapilif pentru ca numele meu de familie este Filipaș, iar scris pe dos este Șapilif.  :D 
Edited by Sapilif_DRK
  • Upvote 1
Posted (edited)

• Nick: St. sun5hine

De la ce vine nick-ul tau? Păi St. este tagul clanului Saints (saint = sfânt în engleză), iar sun5hine = sunshine = rază de soare. În concluzie, sunt o rază de soare sfântă. Nu este original numele meu?

Edited by St.sun5hine
  • Upvote 1
Posted (edited)

• Nick:Enclave

• De la ce vine nick-ul tau?:De la un joc care mi-a placut foarte mult, pe vremea cand l-am jucat.

Edited by Enclave
Posted

• Nick: Anoxis

• De la ce vine nick-ul tau?: Cand am intrat pe bugged ca sa ma loghez nu stiam ce nume sa aleg si mi-a venit in minte litera A apoi am mai incercat eu sa mai fac ceva pe acolo si mi-a iesit numele Anoxis. Acest nume nu il voi schimba deloc, exceptie fac doar cu tag-urile.

PS: Original @ :3:*

Posted

• Nick: CTC

• De la ce vine nick-ul tau?: Nick-ul asta vine de la trupa CTC (Doc & Deliric1 & Vlad Dobrescu)

Posted

• Nick:  sNaCks

• De la ce vine nick-ul tau?: sNaCks = snacks , vine de la porecla din realitate :]]  , manc foarte multe snacks-uri . pam pam pammm,

Posted

• Nick: azeSan

• De la ce vine nick-ul tau? aze - vine de la numele meu original Azenot  iar San - respectat.

Posted

• Nick:Horus

• De la ce vine nick-ul tau?:Nick-ul meu vine de la zeul Horus care e din mitologia egipteana.Probabil toți știm de ochiul lui Horus  care este un  simbol antic egiptean, de protecție și de putere regală .

Posted (edited)

• Nick: Macedon

• De la ce vine nick-ul tau? Nick-ul meu vine de la maretul Alexander Macedon un om care a cucerit tot ce era de cucerit.

Edited by Macedon
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp