Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nick: Pistolaru

• De la ce vine nick-ul tau: Eram in cautarea uni nick nou, era o reclama la televizor care prezenta filmul "Pistolaru", eu la caterinca  l-am pus pe acesta, si asa m-am atasat de el.

Posted

• Nick:Eazy

• De la ce vine nick-ul tau?:Vine din engleza ( Easy ) , ceea ce inseamna usor , adica sunt ceva gen Chilleanu'.

• 3 weeks later...
Posted

• Nick: MIKIBAWS.

• De la ce vine nick-ul tau?: Miki este porecla de la prenumele meu Mihai, mi-au pus-o parintii mei cand avema 1 sau 2 ani si de atunci absolut toate persoanele imi spun asa, iar BAWS. este tag-ul clanul BAWS. 

Posted (edited)

Nick: Bratu _sef  m-lti au zis schimba-ti nicku, ca e nume de cocalar Sef nu e, ce ganditi voi adica SEF:-j e sef e pe scurtat stefanut:-j

de la ce vine nic-ul tau?:Bratu asa am prenumele , Bratu Marius

Edited by bratu_sef
Posted

• Nick: MPSV

• De la ce vine nick-ul tău?: De la numele meu: " Mihalka Paul Ştefan Vasile ".

Posted

• Nick: CHIMP

• De la ce vine nick-ul tau? CHIMP este prescurtarea de la Chimperator, iar Chimperator este o casa de discuri din Germania. Germania fiind tara unde locuiesc, iar am ales aceasta casa de discuri pentru ca in ea este fostul meu cantaret preferat.

Nu am imaginatie ca a voastra.

Posted

• Nick: Huanq / Adsense

• De la ce vine nick-ul tau?: Hunaq era un personaj dintr-un film. Adsense este Google Adsense, prima data nu m-am gandit de la asta, dupa am aflat. Prima data am facut o combinatie dintre 2 nick-uri.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp