Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Propun sa se deschide un al doilea server Bugged.ro, deoarece deja la amiaza serverul este full, un al doilea server ar fi ideal, si o sa se populeze repede, deoarece serverul are playeri multi. Asa toti playeri ar putea intra si juca pe server, multumesc.

Daca doriti puteti face un topic cu vot.

Edited by Walker.
Posted

Nu ar fi o idee buna,dar o alta sugestie are dreptate dupa amiaza servarul este 1000/1000 sugestia mea ar fi sa fie x/2000 sau 1500

Posted (edited)

Propun sa se deschide un al doilea server Bugged.ro, deoarece deja la amiaza serverul este full, un al doilea server ar fi ideal, si o sa se populeze repede, deoarece serverul are playeri multi. Asa toti playeri ar putea intra si juca pe server, multumesc.

Un cadou ideal de Craciun.

http://ask.fm/tyiby/answer/104869582407

Nu ar fi o idee buna,dar o alta sugestie are dreptate dupa amiaza servarul este 1000/1000 sugestia mea ar fi sa fie x/2000 sau 1500

1000 de sloturi este maximul, chiar nu vreti sa intelegeti ?
Edited by KNOWN.
Posted (edited)

You have a big Pro.. deoarece suntem full... 1000/1000 frate.. la war de la 20-22 nu ai cum sa intri 4% daca poti intra.

Edit: Nu ar fi o idee buna,dar o alta sugestie are dreptate dupa amiaza servarul este 1000/1000 sugestia mea ar fi sa fie x/2000 sau 1500

Manu, maximum slots este de 1000

Edited by Strickel
Posted (edited)

Slotul maxim este de 1000 pentru serverele de SAMP.

Edited by Walker.
Posted

Ia-o tu de la capăt, amigos.

Frate, nu se da wipe la serverul principal, greu de inteles.

Daca o sa se deschida o sa fie foarte putini jucatori pe el, cu ce rost? Mai bine unul mare si plin.

Si daca doresc playeri sa intre si nu au loc ce fac? Nu vorbim de 3-4 ci de sute.

Posted

Frate, nu se da wipe la serverul principal, greu de inteles.

Si daca doresc playeri sa intre si nu au loc ce fac? Nu vorbim de 3-4 ci de sute.

Nu la wipe se referea, ci popularea unui al doilea server va fi foarte dificila.

Posted

Eu zic ca un server nou nu reprezinta o solutie. Momentan suntem in vacanta - de aia si este serverul atat de full, dar o data ce se termina vacanta va scadea si activitatea jucatorilor de pe server. 

O idee buna ar fi in schimb sa se mareasca numarul de sloturi (1200 - 1300), insa nu stiu daca este posibil asa ceva [nu am vazut pana acum nici un server cu mai mult de 1000 de sloturi].

Posted

Eu zic ca un server nou nu reprezinta o solutie. Momentan suntem in vacanta - de aia si este serverul atat de full, dar o data ce se termina vacanta va scadea si activitatea jucatorilor de pe server. 

O idee buna ar fi in schimb sa se mareasca numarul de sloturi (1200 - 1300), insa nu stiu daca este posibil asa ceva [nu am vazut pana acum nici un server cu mai mult de 1000 de sloturi].

Ce nu intelegeti 1000 este maxim?

Si cand nu suntem in vacanta server este full, mai alex dupa orele 15.

Posted

Vezi cine știe? 

Popularea celui de-al doilea server nu va fii o problemă. Dacă pe serverul principal sunt înjur de 1200-1300 playeri care vor să joace, atunci cei care n-au loc vin pe serverul secundar, dintr-un foc sunt pe cel de-al doilea 200-300 playeri.. și mai vin și din altă parte.

, te rog eu nu mai posta, sau măcar dacă postezi, înainte de asta GÂNDEȘTE.

Posted

Stati calmi nu o sa deschida un al doilea sv pt ca nu are timp sa se ocupe de el. Poate voi credeti ca viata este egala cu jocul dar si tibi si shadow au viata lor nu sa se ocupe de un alt serv er. Abea il pot mentine pe asta. Si e mult mai frumos sa vezi 1000/1000 decat mai putin

deci votul meu este NU scuzati daca nu am scris ceva corect dpvd gramatical

Posted

Stati calmi nu o sa deschida un al doilea sv pt ca nu are timp sa se ocupe de el. Poate voi credeti ca viata este egala cu jocul dar si tibi si shadow au viata lor nu sa se ocupe de un alt serv er. Abea il pot mentine pe asta. Si e mult mai frumos sa vezi 1000/1000 decat mai putin

deci votul meu este NU scuzati daca nu am scris ceva corect dpvd gramatical

Nu neparat sa se ocupe Tibi si shad0w :), logica este imbatabila.

Posted

, te rog eu nu mai posta, sau măcar dacă postezi, înainte de asta GÂNDEȘTE.

Pentru ce te bagi în seamă cu mine? Comenteză strict pe subiect, nu încerca să mă ataci că o pot face și eu, băiețaș. 

Am terminat discuția, dacă vrei să mă înjuri fă-o pe privat, deranjăm oamenii ăștia degeaba.

Posted

Pentru ce te bagi în seamă cu mine? Comenteză strict pe subiect, nu încerca să mă ataci că o pot face și eu, băiețaș. 

Am terminat discuția, dacă vrei să mă înjuri fă-o pe privat, deranjăm oamenii ăștia degeaba.

Cine dracu' stă să se înjure mă gherțoiule cu tine? Ți-am spus, înainte de a posta, gândește ! Cu ce mă poți ataca tu pe mine? Mai bine vezi-ți de treabă.

Posted

Nu pot fii peste 1000 sloturi pe un server de SA:mP.

Uun rpg.2.bugged.ro ar fi o idee ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp