Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este o idee foarte proasta pentru ca:

1.Al 2-lea server va fi in atentia tuturor si cel principal se va duce de rapa.

2.Muriti daca asteptati 10-15minute?(Mai luati si voi o pauza)

3.Munciti aici pentru lidere/helpere/admine nu e nevoie sa le primiti moca pe un server gol.

Posted (edited)

Este o idee foarte proasta pentru ca:

1.Al 2-lea server va fi in atentia tuturor si cel principal se va duce de rapa.

2.Muriti daca asteptati 10-15minute?(Mai luati si voi o pauza)

3.Munciti aici pentru lidere/helpere/admine nu e nevoie sa le primiti moca pe un server gol.

Disperatule, nu imi zii mie sa iau o pauza, nu joc SAMP ca tine 24/24, am zis ceva de functii botule?

Edited by Walker.
Posted

Trebuie sa se faca un sistem. La fiecare 5 minute sa scoata afara playeri. Nu 10 sau chiar 30 minute. Sunt ogramada de oameni care stau pe sleep de asemenea. Ar trebui ca la fiecare 5 minute cei care nu sunt pe sleep si care stau afk sa fie dati afara automat.

Posted

PRO ! Suntem prea mulți și uneori aștept și cĆ¢te 5 minute să mă conectez !

Ā 5 minute ? Prietene,daca te apucai de bugged in vara si vroiai sa intri pe la ora 8 seara,trebuie sa astepti si 30 de minute,mie mi s-a intamplat de multe ori sa astept.CONTRA !

Posted

Pro frate,nu trebui voi aia cu Ā $1,200,000,000 si level 30 / 40 sa o luati de la capat o luam noi astia mici maxim level 10 si suntem multi , chiar prea multi , in 24 de ore se conecteaza circa 3500 playeri deci...? Doua servere 1000 / 1000 ar fi un real succes si pentru owner ar face ceva $$$ in plus si doar ganditi-va ca ar fi excelent pentru noi care alta sursa de venit in afara de truck si fish unde nu iti poti lasa masina ca ramai fara ea nu ai. Cand vreodata,cate afaceri sa facem noi astia cu $5,000,000 in banca ca sa ajungem la nivelul vostru? Si dupa ce ca aveti atat tot nu va saturati,ar fi bun un sistem ceva de event nu vad nici un event si daca vad este unul de vai mama lui maxim $500,000 care ii fac in 25 de min la truck...sa fim seriosi majoritatea sunteti niste copii care nici macar nu cunoasteti cele mai simple comenzi. In concluzie ar fi o oportunitate excelenta pentru jucatori noi si pentru owner. Pro , pro , pro si astia care nu vreti nu comentati aiurea ca nu se inchide cel actual se deschide al 2 lea cu care voi nu aveti treaba decat noi pentru ca este o sansa noua. Numai va dati voi cu parerea moldoveni mici ce sunteti. Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Craciun fericit celor care merita!

Posted

Salut! Mie personal nu mi se pare o idee buna, deoarece este foarte probabil ca la urmatoarea versiune de sa-mp sa se mareasca capacitatea maxima a serverelor de la 1000 cat cred ca este acum maximul la vreo 1500-2000[ideal], cam asta se preconizeaza la samp 0.4a, dar sunt doar teorii.

Posted

Propun sa se deschide un al doilea server Bugged.ro, deoarece deja la amiaza serverul este full, un al doilea server ar fi ideal, si o sa se populeze repede, deoarece serverul are playeri multi. Asa toti playeri ar putea intra si juca pe server, multumesc.

Daca doriti puteti face un topic cu vot.

Te-ai saturat sa joci cu aimbot pe serverul asta si vrei sa incerci pe altul?

Posted (edited)

Plătești tu hostu'?

Ā 

Dupa el, administratorii vor trebuii sa aduca bani de acasa.

Pro frate,nu trebui voi aia cu Ā $1,200,000,000 si level 30 / 40 sa o luati de la capat o luam noi astia mici maxim level 10 si suntem multi , chiar prea multi , in 24 de ore se conecteaza circa 3500 playeri deci...? Doua servere 1000 / 1000 ar fi un real succes si pentru owner ar face ceva $$$ in plus si doar ganditi-va ca ar fi excelent pentru noi care alta sursa de venit in afara de truck si fish unde nu iti poti lasa masina ca ramai fara ea nu ai. Cand vreodata,cate afaceri sa facem noi astia cu $5,000,000 in banca ca sa ajungem la nivelul vostru? Si dupa ce ca aveti atat tot nu va saturati,ar fi bun un sistem ceva de event nu vad nici un event si daca vad este unul de vai mama lui maxim $500,000 care ii fac in 25 de min la truck...sa fim seriosi majoritatea sunteti niste copii care nici macar nu cunoasteti cele mai simple comenzi. In concluzie ar fi o oportunitate excelenta pentru jucatori noi si pentru owner. Pro , pro , pro si astia care nu vreti nu comentati aiurea ca nu se inchide cel actual se deschide al 2 lea cu care voi nu aveti treaba decat noi pentru ca este o sansa noua. Numai va dati voi cu parerea moldoveni mici ce sunteti. Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Craciun fericit celor care merita!

Ā 

Si scriptezi tu la ambele servere ? Din ce-ai zis tu, totul se bazeaza pe bani, ca n-ai bani sa-ti iei un Infernus si ai o oarecare ciuda pe cei care joaca de la inceput / au avere. Tu pentru bani vrei sa se deschida al doilea server, sa-ti cumperi Infernus. Omfg..

Edited by KNOWN.
Posted

Propun sa se deschide un al doilea server Bugged.ro, deoarece deja la amiaza serverul este full, un al doilea server ar fi ideal, si o sa se populeze repede, deoarece serverul are playeri multi. Asa toti playeri ar putea intra si juca pe server, multumesc.

Naspa , daca ar deschide server 2 cine s-ar muta acolo , cei care au lvl mare aici si case , bizuri sa se mute acolo s-o ia de la 0. Naspa ideea imi pare rau !
Posted

Nu ar fi o idee buna,dar o alta sugestie are dreptate dupa amiaza servarul este 1000/1000 sugestia mea ar fi sa fie x/2000 sau 1500

Si cum doamne iarta-ma bagi tu 1500 de sloturi cand 1000 e maxim?!?!

Posted

ar fi o idee buna, dar am copia pe cealalanta comunitate..+ Cei care tot conntinua ca sa se faca x/2000 MAXIM ESTE DE X/1000 /2000 este doar in russia

Posted

E cea mai proastă idee, eu propun să se mărească sloturile!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp