DiStefano1337 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Salut , este al 2 lea skin , asa ca sper sa va placa : (+1 daca va place).Am incercat sa fac acest skin pentru ca stiu ca la unii dintre voi va place de Wiz Khalifa -Pozele cu skin-ul : http://imgur.com/lzzOQhA,tQRWVZV,ZLmOEnh#0 -De aici le puteti descarca: - http://dfiles.eu/files/ycnhwvfa0 - http://www.unibytes.com/fYsSRNdSL-sLqw-Us4P3UgBB - http://www.share4web.com/get/byq7Y5S8CqmYRMfs4oiNyf4Z02lP5R4O?drgn=1 +1 daca va place. 7
DiStefano1337 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 @@Tcc , nu:)) (+1 daca-ti place). Sper sa va placa!
DiStefano1337 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Il bagi cu Alci`s IMG Editor .Deci intri in Alci`s , sus in coltul stang iti apare FILE , dai click si iti apare mai multe chesti,apesi open.Acolo te duci unde ai GTA-ul instalat intri in MODELS si dai pe gta3.img si le bagi acolo.
DiStefano1337 Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 @MrSm3ch3ru si @DeagLeee. multumesc,pe vitor o sa incerc sa le fac mai faine...(+1 daca va placut ,).
DiStefano1337 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 @@fame : 1.Nu-mi pasa de parerea ta , nici despre viata ta. 2.Esti doar un copil invidios. 3.Bafta. @@Alexandruw , mersi.
LeoNegrea Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 GG am mai cautat skinuri cu Wiz Khalifa dar nu am gasit ms ca lai postat iti maine un +1 ca azi nu mai am:)
FLo.w0w Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 - PARTEA A II A - Salut , este al 2 lea skin , asa ca sper sa va placa : (+1 daca va place).Am incercat sa fac acest skin pentru ca stiu ca la unii dintre voi va place de Wiz Khalifa - Acest este cumva skin-ul creat de tine? Frumos, pentru ca l-am gasit pe samods.ru (Free website, no forum) - Imi esti prieten in real-life, dar nu imi plac minciunile. Nu vreau sa par nesimtit, dar intelegi tu ! 1
DiStefano1337 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 (edited) @ , la asta m-a ajutat varul meu , i-am cerut ajutorul recunosc.Poate l-a postat el pe net sau ceva. Edited January 6, 2014 by .BuLLs
FLo.w0w Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 @ , la asta m-a ajutat varul meu , i-am cerut ajutorul recunosc.Poate l-a postat el pe net sau ceva. Daca este asa, vreau dovada cand te 'chinui' in PhotoShop,TXD WorkShop,IMG Tool. Merci! *Inainte de a posta aiurea, gandeste-te de doua ori*
DiStefano1337 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 (edited) @ , bine frate , recunoaste vrei sa ma faci de ras , ce e asa mare chestie?Lasa-ma frate...Acuma o sa comenteze toti,fac pariu,gen: "Ahahahaha,ce ratat" , "Ce nab esti,ratatule" , tot genul de chestii dastea. @ ,ti-ar conveni ca dintr-o data asa numitii "prieteni" incep sa-si bata joc de tine ca nu faci nimic bun?Am incercat sa fac si eu ceva bun,sa fiu macar odata in viata,stii bine ca toti din real-life isi bat joc de mine cu faza "umflatule" , "grasule" ,am vrut si eu odata sa fiu macar laudat,bravo mi-ai stricat si mie sansa.Mersi mult. Stiu frate ,nu sunt capabil.Acuma toti o sa inceapa sa ma critice,ignore pe joc. Edited January 6, 2014 by .BuLLs 3
FLo.w0w Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 @ , bine frate , recunoaste vrei sa ma faci de ras , ce e asa mare chestie?Lasa-ma frate...Acuma o sa comenteze toti,fac pariu,gen: "Ahahahaha,ce ratat" , "Ce nab esti,ratatule" , tot genul de chestii dastea. @ ,ti-ar conveni ca dintr-o data asa numitii "prieteni" incep sa-si bata joc de tine ca nu faci nimic bun?Am incercat sa fac si eu ceva bun,sa fiu macar odata in viata,stii bine ca toti din real-life isi bat joc de mine cu faza "umflatule" , "grasule" ,am vrut si eu odata sa fiu macar laudat,bravo mi-ai stricat si mie sansa.Mersi mult. Stiu frate ,nu sunt capabil.Acuma toti o sa inceapa sa ma critice,ignore pe joc. - Nu au de ce sa te critice, deoarece tu esti baiatul capabil sa recunoasca ! - Nu incerc sa te fac de ras, nu are nici o legatura SA:MP-ul cu real-life. - Nu trebuie sa iti fie rusine de persoana ta, pentru unele persoane, repezinti o lume intreaga . - Toti care vor sa comenteze aici, vor doar sa para mai interesanti, persoanele gen: Cocolino01, dar te asigur ca nu e asa. - In real-life, esti un prieten adevarat, toti care comenteaza, fac asta pentru ca se cred 'mici Zei', pentru ca au arfe. - Laudat devii prin munca, nu prin furat. - Regret ca a trebuit sa iti spun aceste lucruri, dar vreau ca tu, si alte persoane, cand cititi acest mesaj, sa va schimbati in bine, sa deveniti activi in domeniu, gen @[] , << Mare om, mare caracter >> .
Recommended Posts