Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , este al 2 lea skin , asa ca sper sa va placa : (+1 daca va place).Am incercat sa fac acest skin pentru ca stiu ca la unii dintre voi va place de Wiz Khalifa

-Pozele cu skin-ul : http://imgur.com/lzzOQhA,tQRWVZV,ZLmOEnh#0

-De aici le puteti descarca:

-  http://dfiles.eu/files/ycnhwvfa0

- http://www.unibytes.com/fYsSRNdSL-sLqw-Us4P3UgBB

-  http://www.share4web.com/get/byq7Y5S8CqmYRMfs4oiNyf4Z02lP5R4O?drgn=1

+1 daca va place.

• Upvote 7
Posted

Il bagi cu Alci`s IMG Editor .Deci intri in Alci`s , sus in coltul stang iti apare FILE , dai click si iti apare mai multe chesti,apesi open.Acolo te duci unde ai GTA-ul instalat intri in MODELS si dai pe gta3.img si le bagi acolo.

• 2 weeks later...
Posted

- PARTEA A II A -

Salut , este al 2 lea skin , asa ca sper sa va placa : (+1 daca va place).Am incercat sa fac acest skin pentru ca stiu ca la unii dintre voi va place de Wiz Khalifa

- Acest este cumva skin-ul creat de tine? Frumos, pentru ca l-am gasit pe samods.ru (Free website, no forum)

2d0ykwj.png

- Imi esti prieten in real-life, dar nu imi plac minciunile. Nu vreau sa par nesimtit, dar intelegi tu !

2624j8z.jpg

• Upvote 1
Posted

@ , la asta m-a ajutat varul meu , i-am cerut ajutorul recunosc.Poate l-a postat el pe net sau ceva.

Daca este asa, vreau dovada cand te 'chinui' in PhotoShop,TXD WorkShop,IMG Tool. Merci!

*Inainte de a posta aiurea, gandeste-te de doua ori*

Posted (edited)

@ , bine frate , recunoaste vrei sa ma faci de ras , ce e asa mare chestie?Lasa-ma frate...Acuma o sa comenteze toti,fac pariu,gen: "Ahahahaha,ce ratat" , "Ce nab esti,ratatule" , tot genul de chestii dastea.

@ ,ti-ar conveni ca dintr-o data asa numitii "prieteni" incep sa-si bata joc de tine ca nu faci nimic bun?Am incercat sa fac si eu ceva bun,sa fiu macar odata in viata,stii bine ca toti din real-life isi bat joc de mine cu faza "umflatule" , "grasule" ,am vrut si eu odata sa fiu macar laudat,bravo mi-ai stricat si mie sansa.Mersi mult.

Stiu frate ,nu sunt capabil.Acuma toti o sa inceapa sa ma critice,ignore pe joc.

Edited by .BuLLs
  • Upvote 3
Posted

@ , bine frate , recunoaste vrei sa ma faci de ras , ce e asa mare chestie?Lasa-ma frate...Acuma o sa comenteze toti,fac pariu,gen: "Ahahahaha,ce ratat" , "Ce nab esti,ratatule" , tot genul de chestii dastea.

@ ,ti-ar conveni ca dintr-o data asa numitii "prieteni" incep sa-si bata joc de tine ca nu faci nimic bun?Am incercat sa fac si eu ceva bun,sa fiu macar odata in viata,stii bine ca toti din real-life isi bat joc de mine cu faza "umflatule" , "grasule" ,am vrut si eu odata sa fiu macar laudat,bravo mi-ai stricat si mie sansa.Mersi mult.

Stiu frate ,nu sunt capabil.Acuma toti o sa inceapa sa ma critice,ignore pe joc.

- Nu au de ce sa te critice, deoarece tu esti baiatul capabil sa recunoasca !

- Nu incerc sa te fac de ras, nu are nici o legatura SA:MP-ul cu real-life.

- Nu trebuie sa iti fie rusine de persoana ta, pentru unele persoane, repezinti o lume intreaga .

- Toti care vor sa comenteze aici, vor doar sa para mai interesanti, persoanele gen: Cocolino01, dar te asigur ca nu e asa.

- In real-life, esti un prieten adevarat, toti care comenteaza, fac asta pentru ca se cred 'mici Zei', pentru ca au arfe.

- Laudat devii prin munca, nu prin furat.

- Regret ca a trebuit sa iti spun aceste lucruri, dar vreau ca tu, si alte persoane, cand cititi acest mesaj, sa va schimbati in bine, sa deveniti activi in domeniu, gen @[] , << Mare om, mare caracter >> .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp