Renat Mokanu Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Nick-ul tău:Soloway Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Zoro Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Fly. Alte precizări:Multumesc! Quote
DiRON Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) 6 hours ago, cumatru.Krawis.Wire said: Nick-ul tău:Wire Nick-ul celui care ți-a cerut testul:DiRON Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/mFl08Le Tipul licenței: Gun Alte precizări: - 3 hours ago, Galover02 said: Model de postare: Nick-ul tău:Galober Nick-ul celui care ți-a cerut testul:drion Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Fly Alte precizări: Am dat din greseala in Eng. Teste aprobate, felicitări! Edited January 27, 2019 by DiRON Quote
OM3GA6 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Nick-ul tău:OM3GA6 Nick-ul celui care ți-a cerut testul:DiRON Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: - Quote
Ghindoanu Dan Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 (edited) Nick-ul tău:Miniion.[] Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Alex Dovezi cu testul (ss / video): Spoiler Tipul licenței: Gun Alte precizări: Mi-am schimbat PC-ul astazi si am reinstalat tot si am uitat de /timestamp , nu cred ca ar fi o problema , dar l-am activat acum ! Edited January 27, 2019 by Ghindoanu Dan Quote
Zoro. Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 2 hours ago, Renat Mokanu said: Nick-ul tău:Soloway Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Zoro Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Fly. Alte precizări:Multumesc! Test aprobat! Quote
DiRON Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 hour ago, OM3GA6. said: Nick-ul tău:OM3GA6 Nick-ul celui care ți-a cerut testul:DiRON Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: - Test aprobat, felicitări! Quote
Renat Mokanu Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Nick-ul tău: Soloway Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Alex Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Multumesc! Quote
NEVRO Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Nick-ul tău:NEVRO Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Alex. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Fly Alte precizări:Bine Alex. Quote
Alex Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 8 minutes ago, NEVRO said: Nick-ul tău:NEVRO Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Alex. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Fly Alte precizări:Bine Alex. Test aprobat, Felicitari! Quote
Alex Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 16 minutes ago, Renat Mokanu said: Nick-ul tău: Soloway Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Alex Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Multumesc! Test aprobat. Quote
Alex Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 4 hours ago, Ghindoanu Dan said: Nick-ul tău:Miniion.[] Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Alex Dovezi cu testul (ss / video): Reveal hidden contents Tipul licenței: Gun Alte precizări: Mi-am schimbat PC-ul astazi si am reinstalat tot si am uitat de /timestamp , nu cred ca ar fi o problema , dar l-am activat acum ! Test respins. Vei fi sanctionat cu un Test Warn (TW) pentru lipsa [/timestamp]. Quote
Alex Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 9 hours ago, TL.Class said: Nick-ul tău: Class Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Alex Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: Nu Test aprobat. Totusi vei fi sanctionat cu un Avertisment Verbal (AV) pentru depasirea timpului de postare. Quote
Alex Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 9 hours ago, iRunDer. said: Nick-ul tău: iRunDer. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Alex Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/LXAtPPd Tipul licenței: Gun Alte precizări: - Test aprobat. Totusi vei fi sanctionat cu un Avertisment Verbal (AV) pentru depasirea timpului de postare. Quote
MaRRy. Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Nick-ul tău: MaRRy. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: KaapKeep Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări:- Spoiler Quote
KapKeep Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 21 minutes ago, MaRRy. said: Nick-ul tău: MaRRy. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: KaapKeep Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări:- Reveal hidden contents Test aprobat. Felicitari! Quote
MaRRy. Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) Nick-ul tău: MaRRy. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: DiRON Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: boat Alte precizări: Spoiler Edited January 28, 2019 by MaRRy. Quote
MONDO Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) Nick-ul tău: MONDO Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Al1n47 Dovezi cu testul (ss / video): https://www.youtube.com/watch?v=zIx9TYk-BlE Tipul licenței: Fly Alte precizări: Nu stiu de ce calitatea este asa slaba, probabil ca trebuie sa schimb ceva la setarile Bandicam-ului. Edited January 28, 2019 by MONDO Quote
KapKeep Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 19 minutes ago, MONDO said: Nick-ul tău: MONDO Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Al1n47 Dovezi cu testul (ss / video): https://www.youtube.com/watch?v=zIx9TYk-BlE Tipul licenței: Fly Alte precizări: Nu stiu de ce calitatea este asa slaba, probabil ca trebuie sa schimb ceva la setarile Bandicam-ului. Test aprobat. Felicitari. Quote
Darius FcDb Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Nick-ul tău:DariusHU Nick-ul celui care ți-a cerut testul:KapKeep Dovezi cu testul (ss / video):https://imgur.com/a/FtDwpIG Tipul licenței:Gun Alte precizări:Multumesc! Quote
KapKeep Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 3 minutes ago, Darius FcDb said: Nick-ul tău:DariusHU Nick-ul celui care ți-a cerut testul:KapKeep Dovezi cu testul (ss / video):https://imgur.com/a/FtDwpIG Tipul licenței:Gun Alte precizări:Multumesc! Test aprobat. Felicitari. Quote
Galover02 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Nick-ul tău:Galover Nick-ul celui care ți-a cerut testul:kapkeep Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Gun Alte precizări:Nu am fost atent si nu i am cerut pentru greseala. Quote
Geo343 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Nick-ul tău: geo343 Nick-ul celui care ți-a cerut testul: KapKeep Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat. Alte precizări: ... Quote
KapKeep Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 7 minutes ago, Geo343 said: Nick-ul tău: geo343 Nick-ul celui care ți-a cerut testul: KapKeep Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat. Alte precizări: ... Test aprobat. Felicitari. Quote
DiRON Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 1 hour ago, MaRRy. said: Nick-ul tău: MaRRy. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: DiRON Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: boat Alte precizări: Reveal hidden contents Test aprobat, felicitări! Quote
KapKeep Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 3 hours ago, Galover02 said: Nick-ul tău:Galover Nick-ul celui care ți-a cerut testul:kapkeep Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Gun Alte precizări:Nu am fost atent si nu i am cerut pentru greseala. Test respins. Vei fi sanctionat cu un Test Warn (TW) pentru lipsa sanctiune raspuns gresit. Quote
Recommended Posts