L e n n o n Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 22 minutes ago, Leibrag said: Nick-ul tău: Leibrag. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Lucii Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Parola cuiva poate fi codul de lansare a unei rachete nucleare. Test aprobat! Quote
RaZZvaN. Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 11 hours ago, Nakamura- said: Nick-ul tău: Nakamura Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Razzvan Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: bft Quote
AWMPOWER Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Nick-ul tau:AWMPOWER Nick-ul celui care ti-a cerut testul:fizz18 video cu testul: Tipul licentei: boat Alte precizari?sper sa fie in regula. Quote
Fizz18 Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 7 minutes ago, AWMPOWER said: Nick-ul tau:AWMPOWER Nick-ul celui care ti-a cerut testul:fizz18 video cu testul: Tipul licentei: boat Alte precizari?sper sa fie in regula. Test respins! Primesti Avertisment Verbal (AV) pentru test postat cu intarziere! Quote
Gabitu.URAMESHi Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Nick-ul tău: gabitu.urameshi Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Lucii Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: boat Alte precizări: - Quote
L e n n o n Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 9 minutes ago, Gabitu.URAMESHi said: Nick-ul tău: gabitu.urameshi Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Lucii Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: boat Alte precizări: - Test aprobat! Quote
RazvanDG Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Nick-ul tău: RazvanDG Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Luci Dovezi cu testul (ss / video): https://streamable.com/yr65it Tipul licenței: Gun Alte precizări: Mersi luci. n am avut filmarea,dar am fct rost de ea. pwp Quote
L e n n o n Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 26 minutes ago, RazvanDG said: Nick-ul tău: RazvanDG Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Luci Dovezi cu testul (ss / video): https://streamable.com/yr65it Tipul licenței: Gun Alte precizări: Mersi luci. n am avut filmarea,dar am fct rost de ea. pwp Test aprobat! Quote
R4zvaN Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Nick-ul tău: R4zvan. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: - Quote
Fizz18 Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 22 minutes ago, R4zvaN said: Nick-ul tău: R4zvan. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: - Test aprobat. Quote
Kankuro Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Nick-ul tău: kankuro. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Lucii Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Am fost neatent si m-am grabit pe la sfarsit, dar din greseli o sa invat. Quote
L e n n o n Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 40 minutes ago, Kankuro said: Nick-ul tău: kankuro. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Lucii Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Am fost neatent si m-am grabit pe la sfarsit, dar din greseli o sa invat. Test respins! Kankuro. primeste Faction Warn(FW) pentru primirea banilor după acordarea licenței! Quote
Kankuro Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Nick-ul tău: kankuro. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Razzvan Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat Alte precizări: - Quote
RaZZvaN. Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 2 hours ago, Kankuro said: Nick-ul tău: kankuro. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Razzvan Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat Alte precizări: - Quote
Hatakeer Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Nick-ul tău: Hatakeer Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: - Quote
Fizz18 Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 1 hour ago, Hatakeer said: Nick-ul tău: Hatakeer Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: - Test aprobat. Quote
lary_lolo Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 (edited) Nick-ul tău: FEiStYlAr.i Nick-ul celui care ți-a cerut testul: DaNuTzD Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Multumesc, salutari! Edited May 3, 2022 by lary_lolo Quote
lary_lolo Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Nick-ul tău: FEiStYlAr.i Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: Am uitat de pagesize 20, sper sa ma iertati de data aceasta. Quote
DaNuTzD. Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 4 hours ago, lary_lolo said: Nick-ul tău: FEiStYlAr.i Nick-ul celui care ți-a cerut testul: DaNuTzD Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Multumesc, salutari! Test respins! Primesti Avertisment Verbal (AV) pentru editare postare pe forum in topicul cu teste verificate! Quote
Gabriiels Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Nick-ul tău: Gabriiel Nick-ul celui care ți-a cerut testul: RaZZvan Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat Alte precizări: - Quote
RaZZvaN. Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 hour ago, Gabriiels said: Nick-ul tău: Gabriiel Nick-ul celui care ți-a cerut testul: RaZZvan Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat Alte precizări: - Quote
Fizz18 Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 20 hours ago, lary_lolo said: Nick-ul tău: FEiStYlAr.i Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: Am uitat de pagesize 20, sper sa ma iertati de data aceasta. Test aprobat. Quote
FREUNDLiCH Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Nick-ul tău: freundlich Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Danutzd Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: seara faina Quote
DaNuTzD. Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 35 minutes ago, IonutPaulinho said: Nick-ul tău: freundlich Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Danutzd Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: seara faina Test aprobat. Quote
QSTAR Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Nick-ul tau: Qst@r Nick-ul celui care ti-a cerut testul: DaNuTzD SS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper sa fie in regula. Quote
Recommended Posts