FixThat4 Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Nick-ul tău: Pi$d0lis Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Delia Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Quote
XeNoNAG Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 3 hours ago, DaNuTzD. said: Nick-ul tău: DaNuTzD Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Xenon.AG si Delia Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: Mersi Test Aprobat! Quote
Rocs Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 On 2/5/2022 at 5:01 AM, Cramela said: Nick-ul tău: MarshaLL Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs. Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/nM7p5DR Tipul licenței: Gun RO. Alte precizări: - Test aprobat. Quote
[]Mihaii Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Nick-ul tău: []Mihaii. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: - Quote
Cluny Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 19 hours ago, []Sergiu said: Nick-ul tău: []Sergiu Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cluny Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: Multumesc! Test aprobat! Quote
xTeK Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Nick-ul tău: TeK. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: XeNoN.AG Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: tpp Quote
Ion Siroteanu Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Nick-ul tău: []Yonut01[] Nick-ul celui care ți-a cerut testul: XeNoN.AG Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/eI989vu - Imi cer scuze nu am fost atent cand am dat testul ca nu mi a dat [/pay]. Mi i a dat dupa. Tipul licenței: Alte precizări: Quote
XeNoNAG Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 32 minutes ago, xTeK said: Nick-ul tău: TeK. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: XeNoN.AG Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: tpp Test Aprobat! Quote
Rocs Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 On 2/6/2022 at 5:49 AM, []Mihaii said: Nick-ul tău: []Mihaii. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: - Test aprobat. Quote
[]Delia Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 21 hours ago, FixThat4 said: Nick-ul tău: Pi$d0lis Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Delia Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun test respins. primesti Faction Warn (FW) pentru sanctionare repetata la aceeasi intrebare. Quote
FixThat4 Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Nick-ul tău: Pi$d0lis Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Quote
OGLUC Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Nick-ul tău: OGLUC Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Xenon Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: Nu am, multumesc. Quote
XeNoNAG Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 7 minutes ago, OGLUC said: Nick-ul tău: OGLUC Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Xenon Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: Nu am, multumesc. Test Aprobat! Quote
Rocs Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 On 2/6/2022 at 10:58 AM, FixThat4 said: Nick-ul tău: Pi$d0lis Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Test aprobat. Quote
Leabu Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Nick-ul tău: Leabu Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Quote
XeNoNAG Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 21 hours ago, Ion Siroteanu said: Nick-ul tău: []Yonut01[] Nick-ul celui care ți-a cerut testul: XeNoN.AG Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/eI989vu - Imi cer scuze nu am fost atent cand am dat testul ca nu mi a dat [/pay]. Mi i a dat dupa. Tipul licenței: Alte precizări: Test Respins! – Vei fi sanctionat cu un Faction Warn (FW) pentru primirea banilor dupa acordarea licentei. Quote
Fizz18 Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 On 2/7/2022 at 2:57 PM, Leabu said: Nick-ul tău: Leabu Nick-ul celui care ți-a cerut testul: fizz18 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Test aprobat. Quote
JDM. Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Nick-ul tău: JDM. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cezar12 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: N-are tata ca ar spune. Quote
Popica Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Nick-ul tău: __popica__ Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cezar12 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat Alte precizări: Multumesc! Quote
Cezar12 Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 4 hours ago, JDM. said: Nick-ul tău: JDM. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cezar12 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: N-are tata ca ar spune. Test aprobat. Quote
Cezar12 Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 2 hours ago, Popica said: Nick-ul tău: __popica__ Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cezar12 Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat Alte precizări: Multumesc! Test aprobat. Quote
BogdaNecredinciosu Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Nick-ul tău: ak47tinerel. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: - Quote
Wiskae Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 21 minutes ago, ak47tinerel. said: Nick-ul tău: ak47tinerel. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: - test aprobat 1 Quote
Ion Siroteanu Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Nick-ul tău: []Yonut01[] Nick-ul celui care ți-a cerut testul: XeNoN Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly. Alte precizări: Multumesc Quote
XeNoNAG Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 10 hours ago, Ion Siroteanu said: Nick-ul tău: []Yonut01[] Nick-ul celui care ți-a cerut testul: XeNoN Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly. Alte precizări: Multumesc Test Aprobat! Quote
Recommended Posts