Cluny Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 18 minutes ago, Guffe.Beleaua said: Nick-ul tău:Guffe Nick-ul celui care ți-a cerut testul:Cluny Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței:Fly Alte precizări:O seara frumoasa. Test aprobat! Quote
Wiskae Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 2 hours ago, Brave said: Nick-ul tău: Brave Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: - Test aprobat. Quote
Denisa Elena. Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 15 hours ago, Brave said: Nick-ul tău: Brave Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Denisa Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: - ~ Test aprobat ~ Quote
Denisa Elena. Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 14 hours ago, FlashBlue said: Nick-ul tău: FlashBlue Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Denisa. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun Alte precizări: Nu am. ~ Test aprobat ~ Quote
FlashBlue Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: FlashBlue Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Fly Alte precizări: nu am Quote
K3NNzOr.. Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: K3NNzOr. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/8q0NK1f Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Bafta. Quote
K3NNzOr.. Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: K3NNzOr. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Denisa Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/92CNobr Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Bafta. Quote
Denisaa. Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: Denisaa. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: - Quote
Olandezuu Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: AndreiNVM Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: - Quote
Wiskae Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 5 hours ago, K3NNzOr.. said: Nick-ul tău: K3NNzOr. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/8q0NK1f Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Bafta. Test aprobat. Quote
.Spooky Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău:Spooky Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Bafta. Quote
MiLKEY Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: MiLKEY Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: merci Quote
Rocs Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 (edited) Nick-ul tău: Rocs Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Fly. Alte precizări: :3 . Edited November 29, 2021 by Rocs . Quote
Rocs Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: Rocs Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Putin mai sus. =]] Tipul licenței:Boat. Alte precizări: :3 Quote
Wiskae Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 7 hours ago, FlashBlue said: Nick-ul tău: FlashBlue Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Fly Alte precizări: nu am Test aprobat. Quote
Wiskae Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 13 minutes ago, Rocs said: Nick-ul tău: Rocs Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Putin mai sus. =]] Tipul licenței:Boat. Alte precizări: :3 Test aprobat. Felicitari! :3 Quote
Ironic_Onion Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: Ironic_Onion Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Quote
Ironic_Onion Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: Ironic_Onion Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cezar Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Omul a murit si am asteptat dupa el, am inceput alta filmare cand s-a intors si am dat scroll cu chat-ul dintre filmari. Sper ca e ok ca a platit celalalt partial pentru el, din ce am citit in regulament este in regula. Quote
Wiskae Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 1 hour ago, MiLKEY said: Nick-ul tău: MiLKEY Nick-ul celui care ți-a cerut testul: wiskae Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: fly Alte precizări: merci Test respins. Vei fi sanctionat cu Test Warn (TW) pentru licenta acordata prea usor. Quote
Wiskae Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 1 hour ago, .Spooky said: Nick-ul tău:Spooky Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Bafta. Test respins. Vei fi sanctionat cu Faction Warn (FW) pentru test incomplet. Quote
Ironic_Onion Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Nick-ul tău: Ironic_Onion Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cluny Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Quote
Rocs Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 13 hours ago, Denisaa. said: Nick-ul tău: Denisaa. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: gun Alte precizări: - Test aprobat. Quote
Rocs Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 11 hours ago, Ironic_Onion said: Nick-ul tău: Ironic_Onion Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Test aprobat. Quote
Cezar12 Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 1 hour ago, Ironic_Onion said: Nick-ul tău: Ironic_Onion Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Cezar Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Omul a murit si am asteptat dupa el, am inceput alta filmare cand s-a intors si am dat scroll cu chat-ul dintre filmari. Sper ca e ok ca a platit celalalt partial pentru el, din ce am citit in regulament este in regula. Test aprobat. Quote
Rocs Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 13 hours ago, Olandezuu said: Nick-ul tău: AndreiNVM Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Rocs Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: - Test respins.Vei primi un faction warn[FW] pentru clear chat.Incearca ca-n licentele pe care le vei mai da sa dai scroll randurilor anterioare sau sa astepti sa se duca chat-ul in cazul in care folosesti alte comenzi inaintea inceperii licentei. 1 Quote
Recommended Posts