Rosenrot Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Păi dupa cum vedeți am tastatura pe limba română... în notepad, browsere, alte programe îmi merg toate, dar in SA:MP litere ''ș'' și ''ț'' apar ca si semnul întrebării, dacă le scriu eu, dar dacă le scrie altcineva îmi apare un cerculeț, respectiv o bară.
Solution AndrewShineXD Posted December 23, 2013 Solution Posted December 23, 2013 Păi dupa cum vedeți am tastatura pe limba română... în notepad, browsere, alte programe îmi merg toate, dar in SA:MP litere ''ș'' și ''ț'' apar ca si semnul întrebării, dacă le scriu eu, dar dacă le scrie altcineva îmi apare un cerculeț, respectiv o bară. Așa e de la joc, n-ai ce-i face.
Mr.FresH Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Păi dupa cum vedeți am tastatura pe limba română... în notepad, browsere, alte programe îmi merg toate, dar in SA:MP litere ''ș'' și ''ț'' apar ca si semnul întrebării, dacă le scriu eu, dar dacă le scrie altcineva îmi apare un cerculeț, respectiv o bară. Exact asta mi se întâmplă și mie, e de la joc. Nu ai ce să-i faci!
Rexxo Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Păi altora de ce le merge...? Nu cred că ai să vezi la cineva "ş" şi "ţ" pe chat-ul jocului. Aşa e făcut, "ă" şi "â" merg, "ş" şi "ţ" nu.
Recommended Posts