Jump to content

Problemă la diacritice.

Go to solution Solved by AndrewShineXD,

Recommended Posts

Posted

Păi dupa cum vedeți am tastatura pe limba română... în notepad, browsere, alte programe îmi merg toate, dar in SA:MP litere ''ș'' și ''ț'' apar ca si semnul întrebării, dacă le scriu eu, dar dacă le scrie altcineva îmi apare un cerculeț, respectiv o bară.

• Solution
Posted

Păi dupa cum vedeți am tastatura pe limba română... în notepad, browsere, alte programe îmi merg toate, dar in SA:MP litere ''ș'' și ''ț'' apar ca si semnul întrebării, dacă le scriu eu, dar dacă le scrie altcineva îmi apare un cerculeț, respectiv o bară.

Așa e de la joc, n-ai ce-i face.

Posted

Exact asta mi se întâmplă și mie, e de la joc. Nu ai ce să-i faci!

Posted

Păi altora de ce le merge...?

Nu cred că ai să vezi la cineva "ş" şi "ţ" pe chat-ul jocului. Aşa e făcut, "ă" şi "â" merg, "ş" şi "ţ" nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp