Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului:VLADroKaZe la paint

O scurta prezentare:a doua parte a mea la paint,am vrut sa va cer o alta opinie caci eu zic ca joc bine si sunt curios ce ziceti,va rog frumos fara descurajari,caci nu e frumos sa ii spui cineva "Slabule" sau "Ce slab esti,lasa-te",ca inteleg ca nu am fost bun,aveam si lag si eu dadeam acolo o gramada de damage iar venea cineva sa ii omoare,dar parerea mea m-am descurcat bine,am prins timpuri mai bune dar numai atat am putut sa fac,Enjoy :)

Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=xiDAggwDp0U

Posted (edited)

@@Catyy am cerut o parere,nu poti tu sa nu comentezi?trebuie tu sa comentezi,ca esti tu cel mai tare,credeam ca pe buGGed sunt playeri de treaba,dar tu nu esti,am vrut sa vad daca ziceti sa ma mai antrenez,ca oricum trebuie sa ma mai antrenez,dar am rugat frumos sa nu ziceti ca sunt praf,dar ce stii tu

Edited by 2Vlad002
Posted

@@Sh0t. iti trebuie spark,dupa ce iei spark,ia download,intra intr-un folder si dai extract files,dupa faci alt folder si pui acolo toate chestiile alea gen m4.txd,deagle.txd,m4.dll,si dupa la spark dai open si intri in model si dai gta3,dupa dai import,si copiezi toate fisierele m4.dll,deagle.dll si asa mai departe,ATENTIe nu trebuie sa fi in joc cand faci asta

Posted

Armele sunt cele ale fostului clan .Capone, sunt postate de prin luna aprilie sau mai pe forum.

Posted

@ si ce daca era RIVERS?el prindea mereu aia cu LOW HP,avea bulan,dar acuma is mult mai bun si il fac cu monitoru inchis 

• 1 month later...
Posted

Subiectul video-ului:VLADroKaZe la paint

O scurta prezentare:a doua parte a mea la paint,am vrut sa va cer o alta opinie caci eu zic ca joc bine si sunt curios ce ziceti,va rog frumos fara descurajari,caci nu e frumos sa ii spui cineva "Slabule" sau "Ce slab esti,lasa-te",ca inteleg ca nu am fost bun,aveam si lag si eu dadeam acolo o gramada de damage iar venea cineva sa ii omoare,dar parerea mea m-am descurcat bine,am prins timpuri mai bune dar numai atat am putut sa fac,Enjoy :)

Link catre filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=xiDAggwDp0U

daca tot zici ca nu joci bine, de ce tot comentezi la mine in topick? ca ma faci din 3 miscari, e clar m-am convins dupa video, mai astept plagiatori :X

Posted

@ Ba deci uita-te la data,eu pe parcurs am invatat si acum stiu sa trag,nu mai judeca dupa coperta.

tu de ce ma judeci? de ce faci altuia ce nu iti place? crezi ca ma simt bine sa ma judeci? dar nu stau sa ma calci tu in picioare.

crezi ca eu nu voi avansa ? cand imi iau mouse?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp