Jump to content

Problema Cleo 4

Go to solution Solved by Justin.Capone,

Recommended Posts

Posted

Salutare. Mi-am downloadat Cleo 4 dupa care bineinteles ca am dat sa-l instalez. Cand il instalez imi dau 11 erori (dupa parerea mea este enorm de mult sa-ti dea atatea erori).. Vreau sa ma ajutati si pe mine sa rezolv erorile astea, adica sa scap de aceste erori pentru a putea sa-mi instalez Cleo-ul.

Erorile: http://minus.com/m6fgggxC4sD1I

@

Posted

Tu nu observi ca ai jocul deschis ? Task Manager -> Processes -> gta_sa.exe -> End Process

Tu nu observi ca ai jocul deschis ? Task Manager -> Processes -> gta_sa.exe -> End Process

Si unde ar trebui sa observ ca am jocul deschis? Daca nu stiti, nu va mai bagati..

Posted

Asculta-ma!

Cand iti da sa instalezi te intreaba ceva de bifat cu Sanny Builder si inca ceva, tu sa nu bifezi aia cu Sanny Builder doar install cleo 4.1.

Dar sa ai jocul inchis si dai run as administrator cum a zis justin.

Posted

Daca nu ti-ar fi jocul deschis in procese, nu-mi dau seama de ce ai avea windows 7 classic ca tema principala. Crede-ma ca stiu ce vorbesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp