Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau in topicul asta sa aud si parerile voastre despre noua factiune Medici. Cum credeti ca va fi?

Eu personal am sa o incerc desi multi spun ca e "Naspa" nu prea ii cred de cand joc samp(si am deja ceva timp)Nu am fost in factiunea asta asa ca o so incerc.

Posted

Factiunea "Medici" a mai fost pe server, insa a fost inlocuita cu "National Guard". Am fost acolo si nu mi-a prea placut, tot ce faci este sa te plimbi cu ambulanta si faci 90$ / secunda.

Posted

Pai te duci si Dai Heal la oameni , cred ca e ca la taxi , cand suna unu un taxi , aicia o sa sune unu dupa heal... Nush daca e adevarat dar eu asa zic ca va fii

Posted

Factiunea "Medici" a mai fost pe server, insa a fost inlocuita cu "National Guard". Am fost acolo si nu mi-a prea placut, tot ce faci este sa te plimbi cu ambulanta si faci 90$ / secunda.

stiu ca a mai fost.Dar au zis ca schimba multe la ea.

Posted

Daca erau destepti , faceau chestia aia cu pompierii . Gen arde casa si pompieru' pleaca cu masina sa o stinga .

Oricum , va fi interesant . Medicii dau heal , la event-uri , pe strada etc. si ce-o s-o mai fi bagat :-?? . 

Posted

Daca erau destepti , faceau chestia aia cu pompierii . Gen arde casa si pompieru' pleaca cu masina sa o stinga .

Oricum , va fi interesant . Medicii dau heal , la event-uri , pe strada etc. si ce-o s-o mai fi bagat :-?? . 

O sa vedem sper sa fie frumos mai ales ca o sa fie o factiune destul de utila ma gandesc.

Posted

Fratilor sunt foarte putine factiuni , suntem 450/450 on seara de seara ! Orice factiune noua este bine venita ;)

Posted (edited)

Fratilor sunt foarte putine factiuni , suntem 450/450 on seara de seara ! Orice factiune noua este bine venita ;)

Cam asa e, dar ar fi mers un Tow Car Company, ca e plin pe strazi de masini lasate deampulea....

Edited by Mr.Jaks
Posted

Cam asa e, dar ar fi mers un Tow Car Company, ca e plin pe strazi de masini lasate dempulea....

Dreptate ai Jaks,masini lasate peste tot.Daca-ar adauga Tow Car Company si Medici ar fi frumos.Oricum e bine ca adauga medici.

Posted

N-are cum sa scoata tonomatele , tonomatele sunt puse acolo de la joc.Tu vrei ceva ce este imposibil sa faci.

Si ar fi foarte frumos daca s-ar baga alta mafie/factiune [gen Tattaglia]

Posted

Am intrat Medics Parerea Finala este ca e super.Multe multumiri lider de trb si membri la fel.

Se poate da T/C si mutat in Trash.

Multumesc pentru parerile spuse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp