LeM0Nade Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Salut, eu joc smite, dacă simţiţi nevoia să jucaţi cu mine facem un party să fim 5 oameni şi să jucăm la conquest pre-made şi poate aşa formam un clan, dar dacă puteţi, facem o conferinţă pe skype/team speak 3. Quote
LeM0Nade Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Ce joc e asta? Uita-te pe youtube. Ma bag eu cu Hades Eu mă bag ori cu Cupid ori cu ra. Quote
ManoleDumitru Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 M-as baga dar am level mic, 7 sau ceva de genul. Main : Thanatos :) Quote
ManoleDumitru Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Smite este un joc de tip MOBA ( multiplayer online battle arena third person view ) in care , tu , ca jucator trebuie sa iti alegi inainte de a incepe meciul un zeu. Ce trebuie sa faci in timpul meciului este sa ai grija ca inamicii sa nu iti distruga cele 2 turnuri , phoenix-ul si centarul ( este altceva in loc acum ). Este un fel de League of Legends doar ca joci din spatele caracterului. Quote
Recommended Posts