StuDenT. Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nickname: APOSTOLG Rank: 1 Mă învoiesc pe data de: 15.02.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): 7/02/2015 Motivul plecării: Este ziua tatalui meu si nu pot ajunge la wars.. Sper sa imi accepti invoirea, te rog. Nickname: iulyanz0r Rank: 1 Mă învoiesc pe data de: 15.02.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Merg la o bauta cu ocazia aniversarii unui amic. Sunt sanse exrem de mici sa prind vreun war. Mult succes! invoiri acceptate Quote
Andrei Rosa Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname: Aquaz.Rank: 1Mă învoiesc pe data de: 17.02.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Cum s-a vazut si la precedentul war, imi iesea din joc pentru ca mi se inchidea latop-ul la temperaturi de peste 70 grade. ..... sunt plecat ca sa schimb pasta termo conductoare din el ..... Mersi mult! Quote
Dimon. Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname: bilzerianRank: 4Mă învoiesc pe data de: 17.2.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum cateva zile, nu mai stiu cand Motivul plecării: am antrenament la ora 20:20, nu pot ajunge la waruri. Quote
m0rtu Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname:@JaSSeMRank:1Mă învoiesc pe data de:17/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Waruri. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):- Motivul plecării:Am probleme cu internetul. Quote
StuDenT. Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname: Aquaz. Rank: 1 Mă învoiesc pe data de: 17.02.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Cum s-a vazut si la precedentul war, imi iesea din joc pentru ca mi se inchidea latop-ul la temperaturi de peste 70 grade. ..... sunt plecat ca sa schimb pasta termo conductoare din el ..... Mersi mult! Invoit Nickname: bilzerian Rank: 4 Mă învoiesc pe data de: 17.2.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum cateva zile, nu mai stiu cand Motivul plecării: am antrenament la ora 20:20, nu pot ajunge la waruri. Invoit. Nickname:@JaSSeM Rank:1 Mă învoiesc pe data de:17/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Waruri. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):- Motivul plecării:Am probleme cu internetul. Invoit. Quote
Drogatul204 Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Nickname: Fr3sH[]Rank:1Mă învoiesc pe data de: 19.02.2016Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Waruri.Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut.Motivul plecării: Nu voi fi acasa, voi fi plecat la niste rude. Daca intre timp voi ajunge acasa voi veni la waruri. Quote
skars Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Nickname: BididiuRank: 1Mă învoiesc pe data de: 19/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut Motivul plecării: S-a stricat PC, o sa o rezolv. Quote
Dimon. Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Nickname: bilzerianRank: 4Mă învoiesc pe data de: 19/2/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum cateva zile Motivul plecării: am antrenament la ora 20:00, nu am timp sa ajug la waruri, scuze Quote
Claudiu.Claudiu Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Nickname: Claudiu69Rank: 2Mă învoiesc pe data de: 19/2/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): nu am facut pana acum. Motivul plecării: Am intrat nu am putut juca la war azi a fost ziua mea si am fost obosit am avut aprobare de la G300 ca pot iesi. Quote
m0rtu Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Nickname:@JaSSeM Rank:1 Mă învoiesc pe data de:19/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Waruri. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):- Motivul plecării:Am probleme cu internetul. Quote
StuDenT. Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nickname: Fr3sH[] Rank:1 Mă învoiesc pe data de: 19.02.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Waruri. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Nu voi fi acasa, voi fi plecat la niste rude. Daca intre timp voi ajunge acasa voi veni la waruri. Nickname: Bididiu Rank: 1 Mă învoiesc pe data de: 19/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut Motivul plecării: S-a stricat PC, o sa o rezolv. Nickname: bilzerian Rank: 4 Mă învoiesc pe data de: 19/2/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum cateva zile Motivul plecării: am antrenament la ora 20:00, nu am timp sa ajug la waruri, scuze Nickname: Claudiu69 Rank: 2 Mă învoiesc pe data de: 19/2/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): nu am facut pana acum. Motivul plecării: Am intrat nu am putut juca la war azi a fost ziua mea si am fost obosit am avut aprobare de la G300 ca pot iesi. Nickname:@JaSSeM Rank:1 Mă învoiesc pe data de:19/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Waruri. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):- Motivul plecării:Am probleme cu internetul. invoiti Quote
iulyanz0r Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname: iulyanz0r Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 22.02.2016 pana pe 25.02.2016 Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Am laptop-ul la reparat. Student, sunt sanse foarte mari sa revin chiar si maine, dar sa fiu sigur fac aceasta cerere. Daca vad ca se intarzie si ai nevoie neaparat de loc in mafie, da-mi te rog pm si fac cerere de demisie. Mult succes frate. Quote
skars Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname: Bididiu Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 22.02.2016 pana pe 27.02.2016 Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Pc ul stricat, de fapt sursa. Am comandat sursa, si o sa vina. Succes la war uri. Quote
StuDenT. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname: iulyanz0r Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 22.02.2016 pana pe 25.02.2016 Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Am laptop-ul la reparat. Student, sunt sanse foarte mari sa revin chiar si maine, dar sa fiu sigur fac aceasta cerere. Daca vad ca se intarzie si ai nevoie neaparat de loc in mafie, da-mi te rog pm si fac cerere de demisie. Mult succes frate. Nickname: Bididiu Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 22.02.2016 pana pe 27.02.2016 Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Pc ul stricat, de fapt sursa. Am comandat sursa, si o sa vina. Succes la war uri. invoiti Quote
Dimon. Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nickname: bilzerianRank: 4Mă învoiesc pe data de: 24/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum 4-5 zile cred Motivul plecării: probleme pc :D Quote
Andrei Rosa Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nickname: Aquaz.Rank: 2Mă învoiesc pe data de: 24.06.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Acum o saptmana. Motivul plecării: Ma simt foarte rau .......... varsaturi si febra. Quote
m0rtu Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nickname:@JaSSeMRank:1Mă învoiesc pe data de:24/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):War Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):19.02.2016 Motivul plecării:Am din nou probleme cu internetul. Quote
MeFx99.AIM Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nickname:Mihay_MihayRank:1Mă învoiesc pe data de:24:02:2015 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):Niciodata in factiunea asta Motivul plecării:Am niste treaba . Quote
G3oo Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nickname: bilzerian Rank: 4 Mă învoiesc pe data de: 24/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum 4-5 zile cred Motivul plecării: probleme pc :D Invoire acceptata Nickname:Mihay_Mihay Rank:1 Mă învoiesc pe data de:24:02:2015 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):Niciodata in factiunea asta Motivul plecării:Am niste treaba . Invoire acceptata Nickname:@JaSSeM Rank:1 Mă învoiesc pe data de:24/02/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):War Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):19.02.2016 Motivul plecării:Am din nou probleme cu internetul. E a treaia saptamana asta , respins Nickname: Aquaz. Rank: 2 Mă învoiesc pe data de: 24.06.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Acum o saptmana. Motivul plecării: Ma simt foarte rau .......... varsaturi si febra. Acceptata Quote
Dimon. Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nickname: bilzerianRank: 4 Mă învoiesc pe data de: 26 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum cateva zile, probleme pc Motivul plecării: probleme pc, daca rezolv problemele o sa revin la waruri. Quote
G3oo Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nickname: bilzerian Rank: 4 Mă învoiesc pe data de: 26 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): acum cateva zile, probleme pc Motivul plecării: probleme pc, daca rezolv problemele o sa revin la waruri. Invoit Quote
GHOSTRiDER. Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) retrag Edited February 28, 2016 by xGhostRider97 Quote
TURZUMAN 47 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) wrong Edited February 28, 2016 by AIM-Turzuman. Quote
Valentyn Finutzu Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nickname:RuNNeRRank:3Mă învoiesc pe data de:28.2.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Motivul plecării Quote
Ionut Lpj Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nickname:WeW[]Rank:2Mă învoiesc pe data de:28.02.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Doar de la war-uri. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):Nu m-am mai invoit niciodata. Motivul plecării:Nu plec nicaieri, mi s-a stricat pc-ul, maine o sa-l duc la reparat, imi pare tare rau ca nu pot intra la war:(.. Quote
Recommended Posts