Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nickname: Marshall

Rank:  2 

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: War

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 12/03/2017

Motiv: Sunt plecat in oras.

Posted (edited)
 Nickname: ZareLeLe

Rank: 2

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: War

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): Data 17/3/2017 ora 20-22

Motiv: Nu am net.

Edited by Zarelele
Posted
Nickname: Marshall

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: war.Si dedinta Cred.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):  19/03/2017

Motiv: Sunt plecat in oras.

Posted (edited)

Rank:2

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: war si sedinta

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 19.3.2017 ora 19:30-22:00, nu pot ajunge la sedinta nici la war.

Motiv: ies in oras

Edited by Zarelele
Posted (edited)

Rank:2

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: war si sedinta

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 19.3.2017 ora 19:30-22:00, nu pot ajunge la sedinta nici la war.

Motiv: ies in oras

Invoire respinsa

Edited by DoomX.
Posted
 Nickname: vLadd.G

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 20.03.2017

Motiv: Probleme personale.

Posted
 Nickname:Fr0zzen

Rank:1

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?:War

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):20/03/2017

Motiv: Nu imi merge sunetul si imi da o eroare la gta cand intru in el, daca il fac intru la war daca nu.. o sa incerc sa il fac si intru de miercuri.

Posted

Nickname:NeXT.Please.OmG

Rank: 1

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):22:03:2017 La war 20:00=>22:00

Motiv: banned 2zile 
Posted

Nickname:NeXT.Please.OmG
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):22:03:2017 La war 20:00=>22:00
 Motiv: banned 2zile 

Invoire respinsa.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 20.03.2017
 Motiv: Probleme personale.

Invoire acceptata

Nickname:Fr0zzen
 Rank:1
 Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?:War
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):20/03/2017
 Motiv: Nu imi merge sunetul si imi da o eroare la gta cand intru in el, daca il fac intru la war daca nu.. o sa incerc sa il fac si intru de miercuri.

Invoire acceptata

Posted (edited)

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 22.3.2017 

Motiv: Nu am internet, imi merge pe forum dar pe joc am ping 0 incerc sa il fac sa vad daca pot intra la war. poza - https://imgur.com/a/0EWkO

Edited by Zarelele
Posted

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 22.3.2017 
 Motiv: Nu am internet, imi merge pe forum dar pe joc am ping 0 incerc sa il fac sa vad daca pot intra la war. poza - https://imgur.com/a/0EWkO

Invoire respinsa

Posted

Motiv: Nu pot intra.

Posted (edited)

Nickname: Cazzie

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24.03.2017

Motiv: Nu pot intra.

Edited by Cazzie
Posted

Nickname: NeoS.WHiTEBEARD
Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24.03.2017
Motiv: Am formatat PC-ul meu si nu am poza.

Posted (edited)
Nickname: NeVeR[]SanDokaN.

Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: War.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 26.03.2017

Motiv: plec de acasa  

Edited by DoomX.
Posted
Nickname: Fr0zzen

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 26.03.2017

Motiv: Nu sunt acasa, data trecut cand am facut invoire am intrat la war.

Posted

Nickname: Fr0zzen
 Motiv: Nu sunt acasa, data trecut cand am facut invoire am intrat la war.

Invoire acceptata

Nickname : turzuman

Rank : 1

Ma invoiesc de la war

Data si ora invoirii :26/03/2017

Motivul : sunt plecat prin oras

Invoire acceptata