Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Capitanu
 Rank: 4 
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: WAR
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 14/01/2018
 Motiv: sunt plecat la sala si nu ajung.

Invoire Respinsa!

Edited by Alex.TpbKGB.
Posted
Nickname: SiLv3rB0y

Rank: 1.

Ma invoiesc de la (war/antrenament/sedinta): War.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15/01/2018 ora 20:00-22:00.

Motiv: Nu sunt pe casa.

Posted
Nickname: Bogdan
 Rank: 2
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: War,
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15-1-2018 ora 20-22.
Motiv:  Sunt la un vecin acasa (Becaly) si nu am cum sa iau calculatorul dupa mine) Scuza-ma.

Posted
Nickname: [AIM]Egzekut0rr.

Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: war.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15.1.2018 20:00-22:-00

Motiv: Mi s-a luat curentul. 

Posted

Nickname: SiLv3rB0y
Rank: 1.
Ma invoiesc de la (war/antrenament/sedinta): War.
Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15/01/2018 ora 20:00-22:00.
Motiv: Nu sunt pe casa.

Acceptata

Nickname: Bogdan
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: War,
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15-1-2018 ora 20-22.
Motiv:  Sunt la un vecin acasa (Becaly) si nu am cum sa iau calculatorul dupa mine) Scuza-ma.

Acceptata

Nickname: jupanu.
 Rank: 1
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta:war
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15/01/2018 20:00-22:00

Motiv: nu sunt acasa si nu pot veni.

Acceptata

Nickname: [AIM]Egzekut0rr.
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: war.
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 15.1.2018 20:00-22:-00
 Motiv: Mi s-a luat curentul. 

Acceptata

Posted

Nickname:Florin77z
 Rank:1
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta:War.
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):17.01.2017 20;00-22;00
 Motiv:Sunt plecat din oras.

Respinsa, Cererile de invoire war se fac inainte de ora 20.

Posted

Nickname:  VERDUGO.OZN
Rank:  1
Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta:  War.
Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):  19.01.2018, ora 20:00-22:00.
Motiv:  Sunt plecat la un meci de fotabal cu echipa.

Posted

Nickname:  VERDUGO.OZN

Rank:  1

Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta:  War.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):  19.01.2018, ora 20:00-22:00.

Motiv:  Sunt plecat la un meci de fotabal cu echipa.

Acceptata.

Posted
Nickname: MarShall

Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: War.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):  21/01/2018 = 20:00=22:00.

Motiv: Nu merge la mine acest nou sampac-ul.

Posted (edited)

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 21/01/2018 20:00-22:00

Motiv: am avut probleme cu reteaua electrica si invoire doar acum am putut pune, ca am avut semnal la telefon, la war nu am cum sa ajung astazi.

Edited by CaluBalan
Posted

Nickname: MarShall
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):  21/01/2018 = 20:00=22:00.
 Motiv: Nu merge la mine acest nou sampac-ul.

Invoit 

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 21/01/2018 20:00-22:00

Motiv: am avut probleme cu reteaua electrica si invoire doar acum am putut pune, ca am avut semnal la telefon, la war nu am cum sa ajung astazi.

Invoit

Posted

Nickname: SolcaN

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 22/01/2018 20:00-22:00

Motiv: Sunt plecat de acasa si nu stiu daca o sa ajung.

Posted

Nickname: Azwater.

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 22/01/2018 20:00-22:00

Posted

Nickname: SolcaN

Invoit 

Nickname: Azwater.

Invoit

Posted

Nickname:.ALLeX[]77z.

Rank:1
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta:MA invoiesc de la war.
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa):Pe data de 24.1.2018 de la ora 20:00-pana la 22:00.
 Motiv:Am o problema in familie si trebuie sa plec de acasa.
Posted

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24/01/2018 20:00-22:00

Motiv: probleme de sanatate, o sa ajung la cel de vineri.

Posted

Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24/01/2018 20:00-22:00

Motiv: probleme de sanatate, o sa ajung la cel de vineri.

Respinsa !  Ai deja 5 cereri de invoire puse pe luna asta.

Posted

Nickname: VERDUGO.OZN
Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24.01.2018 / 20:00-22:00.
Motiv: Sunt plecat la ai mei in alt oras.

Posted (edited)
Nickname: []VD0G[]
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: War
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24.01.2018 / 20:00 - 22:00.
 Motiv: Urmatoarea zi ne incheie mediile la anumite materii la scoala si trebuie sa invat.

Nickname: []VD0G[]
 Ma invoiesc de la War/Antrenament/ Sedinta: War
 Data si ora invoirii (daca nu veti spune data in care vreti sa fiti invoiti, cererea va fi respinsa): 24.01.2018 / 20:00 - 22:00.
 Motiv: Urmatoarea zi ne incheie mediile la anumite materii la scoala si trebuie sa invat.

Retrag cererea !

Edited by qSquicky.