Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Teo..

Rank: 2.

Mă învoiesc pe data de: 21/6/2014.

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): ședință.

Motivul plecării: Probleme personale.

Invoit.

Posted

Nickname: FanSteauxD.
Rank: 1
Mă învoiesc pe data de: 21.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Sedinta si war.

Motivul plecării: FanSteaua nu are net si ma rugat pe mine sa-i fac cerere de invoire. Sper sa poata veni.

Posted

Nickname: FanSteauxD.

Rank: 1

Mă învoiesc pe data de: 21.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Sedinta si war.

Motivul plecării: FanSteaua nu are net si ma rugat pe mine sa-i fac cerere de invoire. Sper sa poata veni.

O sa vorbesc cu el atunci cand intra ca sa lamurim treaba, pana atunci este invoit.

Posted

Nickname: Radu_Valy
Rank: 1
Mă învoiesc pe data de: 21.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war-uri

Motivul plecării: s-ar putea sa nu vin la unele war-uri deoarece mama invata pt examenul de condus si are nevoie de PC

Posted

Nickname: Radu_Valy

Mă învoiesc pe data de: 21.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war-uri

Motivul plecării: s-ar putea sa nu vin la unele war-uri deoarece mama invata pt examenul de condus si are nevoie de PC

Invoit.

Posted

Nickname: King.@bhL

Mă învoiesc pe data de: 22/06/2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): 1 sau 2 waruri.

Motivul plecării:Reinstalez windowsul si nu stiu cat va dura.Te rog sa ma intelegi Leo.

Leo, sa stii ca eu sunt Edy_Voicu-Am luat unban si mi-am schimbat nick-ul in @bhL.Succes!

Posted

Nickname: King.@bhL

Mă învoiesc pe data de: 22/06/2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): 1 sau 2 waruri.

Motivul plecării:Reinstalez windowsul si nu stiu cat va dura.Te rog sa ma intelegi Leo.

Leo, sa stii ca eu sunt Edy_Voicu-Am luat unban si mi-am schimbat nick-ul in @bhL.Succes!

Invoit.

Posted

Nickname: Derek_Jones

Rank: 2

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 23/06/2014 - 27/06/2014

Motivul plecării: Am probleme cu netul si nu pot sa joc la war pentru ca am desync din minut in minut atunci cand scriu /turfs am desync si nu  mai pot face nimic. Maine trebuie sa ii sun sa vina sa vada ce are dar pana vin sigur dureaza vreo 2 zile. Daca problema se rezolva mai repede voi intra.

Posted

Nickname: Derek_Jones

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 23/06/2014 - 27/06/2014

Motivul plecării: Am probleme cu netul si nu pot sa joc la war pentru ca am desync din minut in minut atunci cand scriu /turfs am desync si nu  mai pot face nimic. Maine trebuie sa ii sun sa vina sa vada ce are dar pana vin sigur dureaza vreo 2 zile. Daca problema se rezolva mai repede voi intra.

Cerere de inactivitate respinsa, lipsesti mai mult de 3 zile, plus ca avem nevoie mare de membri activi.

Nickname: [A]BibanuMxXl

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 22.06.2014 - 29.06.2014

Motivul plecării: Sunt plecat in excursie cu familia.

Cerere de inactivitate respinsa, lipsesti mai mult de 3 zile, plus ca esti banat 7 zile (cam ciudat sa stai in excursie exact 7 zile, cat timp tu ai ban 7 zile).

Daca nu o sa iei unban o sa fi demis pe 25.06.2014.

Posted

Nickname: radu_valy
Mă învoiesc pe data de: 23.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): waruri

Motivul plecării: am niste probleme...am sa incerc sa ajung la cateva war-uri

Posted

Nickname: radu_valy

Mă învoiesc pe data de: 23.06.2014

Motivul plecării: am niste probleme...am sa incerc sa ajung la cateva war-uri

Invoit.

Posted

Nickname: Allyn.

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): Voi fii inactiv 7 zile pana in 4.07.2014

Motivul plecării: Nu plec dar am primit BAN 7 zile pentru Moduri Itegale. Dar nu le-am folosit niciodata pe Blue.bugged.ro.

Posted

Nickname: Allyn.

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): Voi fii inactiv 7 zile pana in 4.07.2014

Motivul plecării: Nu plec dar am primit BAN 7 zile pentru Moduri Itegale. Dar nu le-am folosit niciodata pe Blue.bugged.ro.

Cerere de invoire respinsa, nici macar nu puteai face o cerere pentru un war. Nu ai 7 zile in factiune. Dupa 3 zile de la primirea ban-ului vei avea uninvite.

Posted

Nickname:Cosminutzu_21
Rank:1
Mă învoiesc pe data de:28.06.2014.

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Ma invoiesc de la sedinta si war-uri, sunt plecat de acasa si nu cred ca pot ajunge .

Motivul plecării:Bafta!

Posted (edited)

Nickname:Cosminutzu_21

Mă învoiesc pe data de:28.06.2014.

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):Ma invoiesc de la sedinta si war-uri, sunt plecat de acasa si nu cred ca pot ajunge .

Motivul plecării:Bafta!

Cerere de invoire acceptata. Am sters regula cu 7 zile!

Edited by THC.Robytzu10
Update.
Posted

Nickname: Spock

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 30/06/2014 - 04/07/2014.

Motivul plecării: Trebuie sa plec cu familia. Poate voi putea ramane, daca-i conving si voi retrage aceasta cerere. Daca este OK voi pune un prieten sa intre la war, dar imi e frica ca numa fac scor-uri urate.

Sper ca ma vei putea invoi. Stiu ca nu ai nevoie de unul ca mine inactiv, dar nu voi mai fi pe viitor. Daca e, postez materiale pe durata inactivitatii, sa zicem 1kk sau mai mult. Am bagat deja 1kk, daca mai trebuie. Oricum multumesc de pe acuma pentr tot.

Posted

Nickname: Spock

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 30/06/2014 - 04/07/2014.

Motivul plecării: Trebuie sa plec cu familia. Poate voi putea ramane, daca-i conving si voi retrage aceasta cerere. Daca este OK voi pune un prieten sa intre la war, dar imi e frica ca numa fac scor-uri urate.

Sper ca ma vei putea invoi. Stiu ca nu ai nevoie de unul ca mine inactiv, dar nu voi mai fi pe viitor. Daca e, postez materiale pe durata inactivitatii, sa zicem 1kk sau mai mult. Am bagat deja 1kk, daca mai trebuie. Oricum multumesc de pe acuma pentr tot.

Cerere de invoire acceptata. Esti un membru activ, pleci in concediu sa inteleg.

Posted

Nickname: JeffHardy
Mă învoiesc pe data de: 29.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Waruri

Motivul plecării: JeffHardy ii plecat la gratar si m-a rugat pe mine sa-i fac cererea de invoire. S-ar putea sa intre dupa ora 21.

Posted

Nickname: JeffHardy

Mă învoiesc pe data de: 29.06.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): Waruri

Motivul plecării: JeffHardy ii plecat la gratar si m-a rugat pe mine sa-i fac cererea de invoire. S-ar putea sa intre dupa ora 21.

Cerere de invoire acceptata. Ti-am acceptat cererea pentru ca am adaugat regula cu cele 7 zile dupa ce s-a facut cererea de invoire.

Posted

Nickname: Leo11
Mă învoiesc pe data de: 31.06.2014

Motivul plecări: Nu`s acasa.

Posted (edited)

Nickname: Kenny[]
Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 30/6/2014-34/6/2014
Motivul plecării: Am luat BAN.. bla...bla ma operez..si am sa stau la pat, dar am sa intru! 

Edited by Kenny
Posted

Nickname: Leo11

Mă învoiesc pe data de: 31.06.2014

Motivul plecări: Nu`s acasa.

Cerere de invoire respinsa. Nu ai cele 7 zile in factiune!

Nickname: Kenny[]

Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 30/6/2014-34/6/2014

Motivul plecării: Am luat BAN.. bla...bla ma operez..si am sa stau la pat, dar am sa intru! 

Dupa trei zile de la primirea ban-ului vei primi uninvite. Invoire respinsa.

Posted

Cereri de învoire:

Nickname: iSoundz
Mă învoiesc pe data de: 7.2.2014

Motivul plecării: Am o problema cu netul,o sa pun materialele diseara.

Posted (edited)

Nickname:Stoca.
Mă învoiesc pe data de:2.07.2014

Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):waruri

Motivul plecării:Nu am net acasa, acest mesaj l-am dat de la matusimea. Imi cer scuze pentru absenta

PS: Imi cer scuze ca nu am 7 zile dar nu am ce sa fac ( nui vina mea ca nu am net ).

Edited by Stoca.