GeNeticK Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Nickname:Dark@soneRank:1Mă învoiesc pe data de:3/25/16 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):nu am mai facut Motivul plecării:Plecat la o aniversare Quote
Valentyn Finutzu Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Nickname:Dark@sone Rank:1 Mă învoiesc pe data de:3/25/16 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):nu am mai facut Motivul plecării:Plecat la o aniversare Invoit! Quote
J.Darius.xD Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nickname kennedyRank:5Mă învoiesc pe data de:3/27/16 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):nu Motivul plecării:sala fotbal, scz ca ca va lasam fara best Quote
Valentyn Finutzu Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Nickname kennedy Rank:5 Mă învoiesc pe data de:3/27/16 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):nu Motivul plecării:sala fotbal, scz ca ca va lasam fara best Invoit! Quote
MALELiiM Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Nickname: Malelim Rank: 1Mă învoiesc pe data de: 1.4.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai facut. Motivul plecării: Nu sunt acasa. Quote
GeNeticK Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nickname:Dark@soneRank:2Mă învoiesc pe data de:1.04.16 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):saptamana trecuta Motivul plecării:La privechi Quote
Hazaard Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: gAZAh Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 8.04.2016 (revin joi) Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu): Nu am mai facut pana acum Motivul plecării: Am niste probleme cu calculatorul si pe contu' principal o sa joace un tovaras sa-mi faca raportu, daca voi gasi voi da si acest cont cuiva sa joace. Sanatate! Quote
Valentyn Finutzu Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname: gAZAh Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 8.04.2016 (revin joi) Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu): Nu am mai facut pana acum Motivul plecării: Am niste probleme cu calculatorul si pe contu' principal o sa joace un tovaras sa-mi faca raportu, daca voi gasi voi da si acest cont cuiva sa joace. Sanatate! Invoit. Quote
MeFx99.AIM Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nickname:MeFx99Rank:2Mă învoiesc pe data de:04/04/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):War. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):Sincer nu mai stiu . Dar a fost de mult. Motivul plecării:Nu am plecat nicaieri , doar ca am muncit foarte mult azi si sunt obosit , nu mai pot veni , am si de scris si dupa ce termin ma bag la somnic :* Quote
PHX..FAKER. Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Nickname:BlackHunterRank:2Mă învoiesc pe data de:6 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):Nu am facut. Motivul plecării:Personal. Quote
Guest Myhay3 Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Nickname:MONDEKAiRank:2Mă învoiesc pe data de:06/04Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):warCand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):NiciodataMotivul plecării:Motive personale Quote
GeNeticK Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nickname:Dark@soneRank:2Mă învoiesc pe data de:08.04.16 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):Nu mai tin minte Motivul plecării:Plecat din oras Quote
Tw1stCosmiiin Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nickname: Bogdan3311Rank: 1 Mă învoiesc pe data de: 8/4/2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Prin 2015, nu mai stiu cand. Motivul plecării: Ma duc sa dau examenu' final pentru permis. Quote
D3CKyw Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nickname: DEKCiWRank:2Mă învoiesc pe data de: 08.04.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): War. Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu mai tin minta foarte bine data exacta. Motivul plecării: Nu sunt acasa pe data de 08.04.2016. Quote
Paul Cioflica Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Nickname: _SMG_ Rank: 1 Ma invoiesc pe data de: 08.04.2016 Ma invoiesc de la (waruri | sedinta | antrenament): War Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Niciodata. Motivul plecarii: Sunt plecat din oras intr-o deplasare pentru ca maine am meci de fotbal .... Multumesc!!! Quote
MALELiiM Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) Nickname: Malelim Rank: 2 Mă învoiesc pe data de: 10.04.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): Nu am mai avut. Motivul plecării: Ies cu prietenii diseară Edited April 10, 2016 by AIM.Malelim Quote
PHX..FAKER. Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Nickname:TzacleRank:2Mă învoiesc pe data de:10 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):war Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):nu am mai facut Motivul plecării:Personal Quote
Guest Myhay3 Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nickname: MONDEKAiRank:2Mă învoiesc pe data de: 11/04Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament): warCand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu): nushMotivul plecării: Nu prea mai am timp Quote
D3CKyw Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Nickname: DEKCiW Rank: 2 Perioada în care voi fi inactiv (zz/ll/aa - zz/ll/aa): 15/04/2016 - 20/04/2016 Cand ultima oara ai facut o cerere de inactivitate(data/luna/anu):Am mai facut o cerere a invoire la war, acum o luna., dar nu mai am facut invoire de inactivitate pana acum. Motivul plecării: Este ceva personal. Quote
IonuTzIonutz Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Nickname: Rank:Rekhael Mă învoiesc pe data de:15.04.2016 Mă învoiesc de la (waruri | şedinţă | antrenament):waruri Cand ultima oara ai facut o cerere de invoire?(data/luna/anu):nu am mai facut Motivul plecării:o problema in familie Quote
Recommended Posts