Jump to content

SF Bikers - Anunturi importante.

Recommended Posts

Posted

Prima pentru Best Score a fost micsorata la 250.000$/kill din cauza putinilor bani din seif-ul Hq-ului.Bafta!

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Prima pentru Best Score a fost micsorata la 250.000$/kill din cauza putinilor bani din seif-ul Hq-ului.Bafta!

Edited by Silentos
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • NeaDzy changed the title to SF Bikers - Anunturi importante.
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Sper sa ne intelegem bine in acest mandat si sa facem o mafie cat mai puternica si dreapta se poate. Pentru discutii si altele imi puteti da add pe discord [Mettrix#0951] sa va bag in serverul factiunii (lasati mesaj cu "vreau in serverul factiunii)

Posted

Din cauza unor probleme personale, nu pot ajunge la war. War-urile de azi (10.04.2022) sunt optionale, nu o sa primiti Faction Warn pentru neprezentare. O sa imi iau revansa luni la war, promit!

Posted

Luni (Ora: 19:30) o sa aiba loc prima mea sedinta din acest mandat, va astept in numar cat mai mare. Aceasta este optionala, dar ar fi frumos sa veniti.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Luni (13.06.2022) o sa avem probabil ultima noastra sedinta, o sa va acord salariile si o sa vorbim in timpul war-urilor. Sa aveti o saptamana usoara!

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp