Jump to content

Cate?.....La multi ani jucatori buGGed.ro

.GenAdy.

Recommended Posts

Posted

Cam 3000 cu un foc, (super-corsair), 20 artificii, o baterie cu multe focuri..si 100 cu 3 focuri.. + ce au avut prietenii mei..Le-am cam terminat.

Posted

Pai, daca as pune in total cu DESO, MONZA si HIPPO ar fi cam 4-5 cutii cu 3 focuri, 10 cutii cu 1 foc, 3-4 circumblite si 2-3 tunuri. Deso si Monza au avut si 20 de bombe :)). Deci a fost ceva. O sa punem un videoclip ce a fost in orasul Targu-Jiu, cum am sarbatorit anul nou, cu ce am sarbatorit etc :P

PS: Am facut toti 6 revelionul impreuna ca nebunii (DMG,MONZA,DESO,PREDA,HIPPO si fratele lui Hippo)

Posted

Pai, o cutie intreaga ( pe care i-am luat-o lui @ ) si jumatate de cutie a mea, si o petarda-grenada care a explodat foarte tare si s-a auzit in tot orasul :D .

Posted

Pai, o cutie intreaga ( pe care i-am luat-o lui @ ) si jumatate de cutie a mea, si o petarda-grenada care a explodat foarte tare si s-a auzit in tot orasul :D .

:))) si stai si in Brasov :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp