HoReX Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Salutare am si io o problema cu tinta si cu setarile la sa-mp Deci cand sunt in paint si trag cu deagle Daca dau stanga-dreapta de misca greu Daca dau sus-jos se misca extrem de repede si nu pot tine tinta fixata pe adversar Quote
Ionut Bedeoan Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 E din cauza sesnibilitati si contraolelor tale de la mouse. Seteaza de la controls / mouse setings , la sensibility cam la mijloc, Rotate mosue vericaly no si la restu no si o sa mearga ok. @@HoReX Quote
AirSurfer Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Umbla la sensitivitate si apoi, daca ia un mouse cu trepte de dpi, umbla si la el. Quote
Marsez Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Poate fi din cauza sensibilitate sau poate ai mod...sau tinta este buguita...incearca alta Quote
alesu Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 De fapt, e bug din engine-ul GTA. Pune sensibilitatea pe la 5-6 linii si, sper sa ai mouse cu dpi setabil sa poti scadea din sensivitate. Daca nu, ori joci asa cum joci acuma, ori te obisnuiesti cu sensivitatea mai mare. PS: Ca fapt divers, daca dati sensibilitatea la maxim, sus-jos va merge greu, stanga-dreapta va merge repede. Quote
Crowley. Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 E de la GTA si eu am patit la fel:) Nu este adevarat! Aceasta problema se poate datora setarilor de la mouse Sau daca nu chiar poti avea o problema la mouse Quote
Alexandru.fotin Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Si eu am aceiasi problema, cum o pot rezolva? Quote
QueFota Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Aceeași problemă o am și eu, cum rezolv până la urmă? Quote
Recommended Posts