Jump to content

Fifa sau Pro evolution soccer ?

Recommended Posts

Posted

Fifa ( si de ce ) :Pentru varietatea de echipe in primul rand (licentiate toate cluburile). Iar in al 2-lea rand pentru franciza. Nu cred ca e cineva sa nu fi auzit de fifa.E foarte usor sa te joci cu prietenii, atat direct cat si in retea. Totusi,dupa un timp devine repetitiv si chiar banal. Totusi, fifa 14 mi se pare cel mai reusit din toata seria, in special pentru ca au reparat bugurile si glitchurile din editiile trecute, dar si asa mai are scapari grave. In special la sistemul de foult-uri si impact.

Pes si ( si de ce ):Pentru tehnologiile implementate in special. Mana japoneza se vede. In fiecare an intruduc cate o noua tehnologie, incercand sa faca jocul cat mai asemanator cu realitatea. Primul pas sprea a fi cat mai real este grafia(de nota 10). Pentru un ochi neexperimentat e imposibil sa faci diferenta dintre pes si un meci la tv cateodata. Tehnologiile de fizica si miscare sunt ''speechless'', ultimul lucru interesant mi s-a parut faptul ca au chemtat jucatori reali in laboratoare pentru a le copia miscarile, stilul de alergare si de sut.

Spre deosebire de fifa, pes 14 este ''un total kkt''. Nimic nu atrage (cel putin pe varianta pentru pc). Grafica mi se pare de fifa 05, si portarea de pe consola pe pc a fost facuta in graba..astept un patch pe viitor, deci pana atunci Pes 13 mi se pare cel mai reusit.

Nu pot sa aleg un joc preferat, dar as alege fifa doar pentru echipe. Pentru orice altceva as alege pes...daca ar avea si licente ar fi perfect, dar avand in vedere ca are licente europa league si champions league, pe langa sistemul de cariera ( :X ), eu il consider jocul suprem...

• Upvote 1
Posted

Fifa, are licente pentru toate echipele, PES-ul este foarte enervant la Baraclays Premier League, grafica mai buna mi se pare la PES, dar sunt destul de apropiate, eu votez fifa.

Posted

Fifa deoarece are foarte multe echipe si pentru ca este mult mai cunoscut si iti este mai usor sa joci fifa in retea.

PES pentru grafica super si cam asta e tot din punctul meu de vedere.

Posted (edited)

FIFA : Aleg deoarece - sistemul lor Multiplayer este foarte bun.

- Toate echipele Licentiate

- Dribblingul mai greu de facut , ceea ce face ca jocul sa fie mai distractiv

PES Nu-l aleg deoarece: - Echipe Nelicentiate

- Unele buguri in timpul meciului

- SLOW MOTION (ma refer la pes 2014)

Acesta este punctul meu de vedere , asa am perceput eu aceste jocuri

Edited by Tr0yuuu_
  • 1 month later...
Posted

Fifa ( si de ce ) : Au ligile si echipele licentiate.

Pes si ( si de ce ): Grafica si cupele europene

Ar fi extraordinar sa se bage si pe FIFA Champions League, World Cup, EURO, Europa League si Super cup

Posted

Eu as alege FIFA. Deoarece au aproape toate licente, dar asta e un motiv minor pot spune . Adevaratele motive sunt gameplay-urile foarte realistice, comentatorii care vorbesc si despre alte chestii in timpul meciului, nu doar despre ce se intampla acolo, faza cu Fifa Ultimate Team este geniala! Cariera este mult mai reala, poti incepe de la o echipa mica, te transferi , ajungi o legenda. Singura faza care imi displace la fifa este ca nu are licenta de UCL

Posted (edited)

Fifa ( si de ce ) : Imi place fifa pentru ca automobile si pentru ca echipe multe

Pes si ( si de ce ): Imiplace pespentru ca din seria graficii si pentru ca mai real

Pes la putere

Edited by Don.Crusher
  • 1 month later...
Posted

Fifa ( si de ce ) :Are grafica foarte buna, are toate echipele + licentele UEFA.

Pes si ( si de ce ):Pt ca este urat si pt ca portarul este mai bun ca jucatorul :D

• 3 weeks later...
Posted

Fifa ( si de ce ) :Pentru ca este mai bun, are toate echipele si este mai frumos.

Pes si ( si de ce ):Despre PES pot spune ca are doar grafica buna inrest nimic.

Posted

Fifa ( si de ce ) :80%Da,20%Nu, deoarece in primul rand are un gameplay mai frumos si o grafica destul de interesanta, ultimate team un mod foarte genial, manager mode si el foarte frumos si challenger-urile sunt foarte distractive da si uneori enervante.In al doilea rand nu are o poveste pentru become a legend si nu e chiar asa de interesant.

Pes si ( si de ce ):40%Da,60%Nu, deoarece in primul e foarte fain modul BAL=become a legend si manager mode in care iti faci tu propria ta poveste si intradevar are o grafica frumoasa dar si un gameplay frumusel.In al doilea rand nu are licenta pentru echipe, si niste fete ingrozitoare (pes 2014).

• 2 months later...