ShoKaru Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Model : Fifa ( si de ce ) : Pes si ( si de ce ): Quote
Bushido Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Fifa ( si de ce ) :Pentru varietatea de echipe in primul rand (licentiate toate cluburile). Iar in al 2-lea rand pentru franciza. Nu cred ca e cineva sa nu fi auzit de fifa.E foarte usor sa te joci cu prietenii, atat direct cat si in retea. Totusi,dupa un timp devine repetitiv si chiar banal. Totusi, fifa 14 mi se pare cel mai reusit din toata seria, in special pentru ca au reparat bugurile si glitchurile din editiile trecute, dar si asa mai are scapari grave. In special la sistemul de foult-uri si impact. Pes si ( si de ce ):Pentru tehnologiile implementate in special. Mana japoneza se vede. In fiecare an intruduc cate o noua tehnologie, incercand sa faca jocul cat mai asemanator cu realitatea. Primul pas sprea a fi cat mai real este grafia(de nota 10). Pentru un ochi neexperimentat e imposibil sa faci diferenta dintre pes si un meci la tv cateodata. Tehnologiile de fizica si miscare sunt ''speechless'', ultimul lucru interesant mi s-a parut faptul ca au chemtat jucatori reali in laboratoare pentru a le copia miscarile, stilul de alergare si de sut. Spre deosebire de fifa, pes 14 este ''un total kkt''. Nimic nu atrage (cel putin pe varianta pentru pc). Grafica mi se pare de fifa 05, si portarea de pe consola pe pc a fost facuta in graba..astept un patch pe viitor, deci pana atunci Pes 13 mi se pare cel mai reusit. Nu pot sa aleg un joc preferat, dar as alege fifa doar pentru echipe. Pentru orice altceva as alege pes...daca ar avea si licente ar fi perfect, dar avand in vedere ca are licente europa league si champions league, pe langa sistemul de cariera ( :X ), eu il consider jocul suprem... 1 Quote
AirSurfer Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Fifa, are licente pentru toate echipele, PES-ul este foarte enervant la Baraclays Premier League, grafica mai buna mi se pare la PES, dar sunt destul de apropiate, eu votez fifa. Quote
MoNsT3RofSamp Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 FIFA (si de ce): FIFA are varietatea echipelor. PES si (si de ce): Pentru grafica extraordinara. Eu as alege FIFA pentru ca la PES ma enerveaza faza cu echipele. Quote
Mr.KiNNd3R Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 FIFA pentru ca are aproape toate echipele. Quote
Scartel1 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Fifa deoarece are foarte multe echipe si pentru ca este mult mai cunoscut si iti este mai usor sa joci fifa in retea. PES pentru grafica super si cam asta e tot din punctul meu de vedere. Quote
Tr0yuuu_ Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) FIFA : Aleg deoarece - sistemul lor Multiplayer este foarte bun. - Toate echipele Licentiate - Dribblingul mai greu de facut , ceea ce face ca jocul sa fie mai distractiv PES : Nu-l aleg deoarece: - Echipe Nelicentiate - Unele buguri in timpul meciului - SLOW MOTION (ma refer la pes 2014) Acesta este punctul meu de vedere , asa am perceput eu aceste jocuri Edited January 5, 2014 by Tr0yuuu_ Quote
Csn. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 FIFA pentru ca are aproape toate echipele. Quote
Cristicaua Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Fifa ( si de ce ) : Au ligile si echipele licentiate. Pes si ( si de ce ): Grafica si cupele europene Ar fi extraordinar sa se bage si pe FIFA Champions League, World Cup, EURO, Europa League si Super cup Quote
Lazuone Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Eu as alege FIFA. Deoarece au aproape toate licente, dar asta e un motiv minor pot spune . Adevaratele motive sunt gameplay-urile foarte realistice, comentatorii care vorbesc si despre alte chestii in timpul meciului, nu doar despre ce se intampla acolo, faza cu Fifa Ultimate Team este geniala! Cariera este mult mai reala, poti incepe de la o echipa mica, te transferi , ajungi o legenda. Singura faza care imi displace la fifa este ca nu are licenta de UCL . Quote
VasileCatalin Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 (edited) Fifa ( si de ce ) : Imi place fifa pentru ca automobile si pentru ca echipe multe Pes si ( si de ce ): Imiplace pespentru ca din seria graficii si pentru ca mai real Pes la putere Edited February 8, 2014 by Don.Crusher Quote
Desole. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Fifa ( si de ce ) : Au ligile si echipele licentiate. Pes si ( si de ce ): Grafica Quote
aLonE Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Fifa ( si de ce ) :de-al dracu si de ambitios. Pes si ( si de ce ):de-al dracu si de ambitios. Quote
KiNNd3R Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Fifa ( si de ce ) :Are grafica foarte buna, are toate echipele + licentele UEFA. Pes si ( si de ce ):Pt ca este urat si pt ca portarul este mai bun ca jucatorul :D Quote
AndreiFIFA Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Fifa ( si de ce ) :Pentru ca este mai bun, are toate echipele si este mai frumos. Pes si ( si de ce ):Despre PES pot spune ca are doar grafica buna inrest nimic. Quote
StArS.. Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Fifa ( si de ce ) :80%Da,20%Nu, deoarece in primul rand are un gameplay mai frumos si o grafica destul de interesanta, ultimate team un mod foarte genial, manager mode si el foarte frumos si challenger-urile sunt foarte distractive da si uneori enervante.In al doilea rand nu are o poveste pentru become a legend si nu e chiar asa de interesant. Pes si ( si de ce ):40%Da,60%Nu, deoarece in primul e foarte fain modul BAL=become a legend si manager mode in care iti faci tu propria ta poveste si intradevar are o grafica frumoasa dar si un gameplay frumusel.In al doilea rand nu are licenta pentru echipe, si niste fete ingrozitoare (pes 2014). Quote
antiroby Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 FIFA (si de ce): FIFA are varietatea echipelor. PES si (si de ce): Pentru grafica extraordinara. Aleg Fifa. Quote
Savage Benqletz Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Fifa- Gameplay realistic, echipe licentiate. Pes- Grafica, abilitatile jucatorilor foarte dezvoltate, si control mai usor. Aleg P.E.S Quote
Recommended Posts