Popular Post jupbogdan Posted January 2, 2014 Popular Post Posted January 2, 2014 (edited) Tinte by JuppyX! Deoarece, de cand am devenit umpic mai cunoscut (datorita liderului...X_X) toti ma intreaba, "juppyxule ce tinta folosesti?" , "jupp da si mie tinta ta" s.a.m.d. Fiindca m-am saturat sa tot fiu intrebat si sa refuz pe inexistentul motiv ca am treaba(defapt n-am chef...o.O) am zis sa va arat, ce tinte folosesc eu(ca doar nu imi ajunge una) si astfel va arat pentru prima si ultima data ce tinte folosesc(deoarece nu mai fac altele). Pentru a le folosi, trebuie doar sa aveti TXD Workshop (Click.) si adaugati in hud .png-ul tintei respective. Ps: Deoarece nu imi place cand unii zic "cei ieftin nu-i bun" m-am decis sa va fac intr-o larga scara de marimi si o diversitate de culori. 1) Tinta de culoare albastra: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 2) Tinta de culoare aqua: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 3) Tinta de culoare rosie: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 4) Tinta de culoare neagra: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 5) Tinta de culoare verde: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 6) Tinta de culoare alba: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 7) Tinta de culoare galbena: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 8) Tinta de culoare mov: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 9) Tinta de culoare lime: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 10) Tinta de culoare roz: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: 11) Tinta de culoare portocalie: Marime: Foarte mica: Mica: Medie: Mare: Foarte mare: Daca va plac, foarte bine(puteti da si un +1, nu strica) iar daca nu, astept parerea insotita de motiv. Enjoy. Edited January 2, 2014 by JuppyX 37
cristian26 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Foarte frumoase imi plac chiar mult o sa le incerc .
jupbogdan Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 (edited) frumoase dar unde e linku de dowland ?? Pentru a le folosi, trebuie doar sa aveti TXD Workshop (Click.) si adaugati in hud png-ul tintei respective. Edited January 2, 2014 by JuppyX
PlesaFCP Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Sunt bunicele, imi place cum ai organizat topicul si iti apreciez munca.
TeoHD Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Dati click pe poza, o salvati si apoi o baga-ti cu TXD workshop. Este foarte simplu procedeul Open TXDWS-->Open TXD--> va duceti in Gta San Andreas-->Models--> selecati hud.txd-->il deschide-ti si apoi din acea lista selectati SiteM16-->apoi selctati poza cu tinta dorita--> dati open--> Save TXD--> inchide-ti TXD workshop. Sper ca am fost inteles. off: in caz ca nu va merge dupa ce downloada-ti poza cu tinta, redenumiti-o in SiteM16 si apoi urmati toti pasii pe care i-am scris . on: Destul de bune tintele , bravo:D
2Vlad002 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tot nu inteleg cum trebuie sa fac,Pm me pe forum si vorbim sa ma ajuti. @
LaValoare Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Foarte frumoase, cred ca te-ai chinuit sa le faci, +1!
Schwepp Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Bravo ma, imi plac foarte mult! Felicitari, tine-o tot asa!
AndrewShineXD Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Cu astea ai luat worst de -13? Nu-mi plac, e părerea mea!
cruise Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Cu astea ai luat worst de -13? Nu-mi plac, e părerea mea! A spus tot.
Recommended Posts