Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare buGGed! Azi va voi arata cum sa creati o factiune noua.

Pentru inceput definiti factiunile voastre.

#define LSPD  1
           #define Grove 2

Facem 3 variabile.

new FactionMember[MAX_PLAYERS]; // Cu aceasta variabila verificam daca player-ul ese membru in factiunea respectiva 
           new CopCar[10]; // Variabila arata ca este o masina de politie. Acel 10 arata numarul de masini de politie.
           new GroveCar[10]; // Variabila arata ca este o masina Grove.

Acum vom face un stock.

stock VerificaFactiunea(playerid);
           {
              if(FactionMember[playerid] = 1)
               {
                  SetPlayerPos(playerid, coordonatele pe care doriti sa le puneti);
                  GivePlayerWeapon(playerid, 24, 1000); // Functia care da arme. Eu am ales sa dau un deagle cu 1000 gloante.
               }
              if(FactionMember[playerid] = 2)
               {
                  SetPlayerPos(playerid, coordonate);
                  GivePlayerWeapon(playerid, 24, 1000);
               }
            }

Dupa ce ati facut stock-ul mergeti la OnPlayerSpawn si adaugati VerificaFactiunea(playerid);

Eu nu o sa va dau mura in gura voi va faceti masinile sau va adaugati comenzi :)

Edited by QwerTy.
  • Upvote 7
Posted

Nu cred ca ajuta pe nimeni. Majoritatea ia un GM gata facut.Si repara 2-3 buguri mici si zic ca ei l-au facut. Da de unde!

Da oricum. +1

Macar daca ar pastra creditele

Posted

E folositor pentru incepatori, eu, de exemplu, mi-am facut un system dynamic de factiuni, mi se pare mai rapid. Le setez hq, masini etc.

Like a Boss   KruZZ.Capone

Posted (edited)

Ai fi putut explica mai bine, hai ca va explic eu.
        O factiune are nevoie de masini, HQ si niste comenzi. Masinile le puteti face cu o variabila gen "new tiganucar;" -> nu uitati, sa fie globala. O puteti pune sunt #define-uri. La comenzi e simplu, punem gen if(playerVariables[ playerid  ][ pGroup ] == 69))

{

// ce-ai tu p-acolo

return 1;

}

HQ, il faci cu acel "SetPlayerPos", cum a zis si @Qwerty.. Cu intrarile e si mai simplu. Ii dai gen [/enter] si daca-i la un x, y, z sa ii seteze pozitia la acel HQ, doar daca-i membru la factiunea Grove, spre exemplu.

Edited by KruZZ.Capone
Posted

Asta numesti tutorial? N-am inteles nimic, nu e complet tutorialul. Trebuie spawnul, originea, hq-ul, masinile, intrarea, iesirea...Fa calumea daca tot faci.

Eu oricum am un sistem de factiuni care le adaug din joc /createfaction si le pot schimba si hq-ul si masinile fara sa dau rr la sv.

Posted

Asta numesti tutorial? N-am inteles nimic, nu e complet tutorialul. Trebuie spawnul, originea, hq-ul, masinile, intrarea, iesirea...Fa calumea daca tot faci.

Eu oricum am un sistem de factiuni care le adaug din joc /createfaction si le pot schimba si hq-ul si masinile fara sa dau rr la sv.

Ce te bagi ba si tu?

OFF: Cate conturi banate ai? Peste 10 nu?

Posted

Ce te bagi ba si tu?

OFF: Cate conturi banate ai? Peste 10 nu?

OFF: Am doar unu. =))

Ma bag ca pot. Si ca esti un praf la scripting. Nimic nu stii.

Posted

OFF: Am doar unu. =))

Ma bag ca pot. Si ca esti un praf la scripting. Nimic nu stii.

crazy noob, copiezi coduri din gamemodes luate de pe net si dupa zici ca-s tutoriale? Prafule, dai Sign out.

Posted

crazy noob, copiezi coduri din gamemodes luate de pe net si dupa zici ca-s tutoriale? Prafule, dai Sign out.

Te fac oricand la scripting. brb pls. bitch pls, I'm fabulous

Posted

Te fac oricand la scripting. brb pls. bitch pls, I'm fabulous

Esti un cocalar cu aceste replici, atat ;). Ia-ti o viata ;)

Posted

Nu cred ca ajuta pe nimeni. Majoritatea ia un GM gata facut.Si repara 2-3 buguri mici si zic ca ei l-au facut. Da de unde!

Da oricum. +1

Da oricum. +1

@ Asa am facut si eu cu un server link for GM -http://www.girlshare.ro/33176070.4

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rusine Crazy! Posibil sa-l fi luat si din gamemode-ul United Roleplay 2.. sunt multe sisteme dinamice in acel gamemode.

Nea, eu mi le fac singure. Sa nu uitam cine a facut /shop identic ca al buggedului.

sup'

Posted

Nea, eu mi le fac singure. Sa nu uitam cine a facut /shop identic ca al buggedului.

sup'

Mda.. tare greu este sa pui un dialog si cateva conditii ..

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp