Jump to content

Robert's Overhaul - The Best Modpack for SAMP.

Recommended Posts

Posted (edited)

• Nume mod: Robert's Overhaul - The Best Modpack for SAMP.

• Descrierea modului: Bun, in primul rand iti trebuie un pc foarte bun ca sa rulati acest mod. Trebuie sa iti mearga GTA SA cu totul pe maxim cu minim 45 fps-uri daca vrei sa joci cu acest modpack cu 30 fps. Nu provoaca lag. Doar sacadeaza pe PC-uri slabe. Modul a fost testat o saptamana pe anumite servere, am luat un singur crash pe un srv de DM plin de mape scriptate ( probabil prost) dupa ce am dat alt-tab de 2 ori consecutiv, si cred ca luam si cu jocul original. Deci daca aveti un PC bun si instalati totul cum am spus eu in Readme nu aveti cum sa luati crash! Atentie, CITITI README, GASITI ACOLO TOATE INFORMATIILE! (Instalare,FAQ,Credite)

Instrucțiuni de instalare: Tot ce e in folderul numit gta3.img puneti in gta3.img folosind un editor. Ce e in folderul numit ''to gta sa root folder'' puneti unde aveti instalat gta sa. Mai multe detalii in Readme.

Imagini (poze / video) (obligatoriu)

fhxgIkc.png

baMrOF3.pngJWDjqXa.png

uw46AX0.pngf0RcJou.png0W8T0s5.png

LuunQhN.png

M0HYmsr.pngTdHoKEU.pngyVJHi2b.png

Download: 
 (In descriere video-ului)

Sursa:My pc.

Alte precizări: Acest mod nu este facut de mine.L-am gasit prin pc si m-am gandit sa-l postez.

P.S:Daca va place modul nu ezitati de +1.

Edited by KiNNd3R666
  • Upvote 1
Posted

Foarte, foarte bun, dar ce pc iti trebuie? Unul foarte bun.

Deci daca aveti un PC bun si instalati totul cum am spus eu in Readme nu aveti cum sa luati crash! Atentie, CITITI README, GASITI ACOLO TOATE INFORMATIILE! (Instalare,FAQ,Credite

Posted

Deci daca aveti un PC bun si instalati totul cum am spus eu in Readme nu aveti cum sa luati crash! Atentie, CITITI README, GASITI ACOLO TOATE INFORMATIILE! (Instalare,FAQ,Credite

Ce cum ai spus tu in Readme? Ca e copy-paste de pe RzM... recunosc modelul ala dintr-o mie..

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp