Shakur Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) Descriere: Cartea "Poartă-te ca o doamnă, dar gândeşte ca un bărbat" a apărut în 2009 şi a făcut vâlvă în lumea întâlnirilor romantice. Autorul le destăinuie reprezentantelor sexului frumos ce cred bărbaţii despre dragoste, relaţii şi intimitate. Numai că pentru patru tinere popularul volum va ridica o mulţime de probleme: iubiţii lor se hotărăsc să le joace o festă când îşi dau seama că li s-au băgat pe sub piele datorită sfaturilor din volum! Genul: Comedie. Anul: 2012. Trailer: Alte precizari: Un film bunicel. Edited January 4, 2014 by Tupac.Amaru.Shakur 1
CatalinConstantinAilincai Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Chiar e bunicel. Mie imi place filmul, o sa il vizionez cand imi permite timpul.
Po1son Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ador filmele de genul ăsta + mă caracterizează comediile.
cosmin22 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nu-i rau filmul + ca l-am vazut de 2 ori si nu mai plictisit de el :)
Recommended Posts