Jump to content

Recommended Posts

Posted

KICK MUTE WARN BAN 

$@L

Nu inteleg in ce vroia sa traga :))

Dacă te uiți atent vine acdAlcol sau cum îl cheamă cu jumate din  viață.

Posted

Dacă te uiți atent vine acdAlcol sau cum îl cheamă cu jumate din  viață.

Putea sa-i ia altcineva aceea jumatate de viata

Posted

Mi se blocase mouse-ul ..

In fine e un topic inutil care trebuie mutat la gunoi.

Hai sa gasim scuze, si cum explici faza asta omori 5 cu low hp si ceilalti cu full hp, imediat sa vad daca pot sa extrag din video

Posted

Ma nu mai vorbiti ca sa va aflati in treaba, [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].ini si .cs, nu are pentru ca l-ar fi prins de multe ori ca banuiesc ca i s-au facut teste TW si el poate confirma @

Este faorte bun la deagle, il cunosc am fost in mafie cu el sunt JackyEstecado wait daca nu stiai, tragi bine, GG si mie imi spuneati aseara la paint ca am cod, am zeci de poze cand imi spune-ti ca am cod, dar va las sa vorbiti, dar sa deschideti topic pentru wait01?:))

Eu in locu' lui m-as simti foarte important, foarte bun si foarte bagat in seama dar sunte-ti niste copii si nu ganditi cum trebuie.

GG wait vad ca ai fani:)))

Posted

Va mananca pe voi ce are el? sunteti admini? lasatii pe admini,daca cred ei ca are cheats sau altceva. ! Nu criticati omu' degeaba!

De asta ce ziceti =)) x5 cu Low

http://www.youtube.com/watch?v=q241BLisLNA&feature=youtu.be

Scuzati ca am uitat sa tai melodia, si a ramas negru.

Pai la cum tragi tu,clar ca lua x5.. ma erai in spatele lui si in loc sa tragi in el, trageai in muntele ala.. 

Posted (edited)

ba voi nu stiti sa trageti de la 2 metri de jucatori si ziceti de altu ca are cod fraierilor? wait01 din 10/24 ore 5 ore ii la paint, fani ratati. 

Edited by C L O U D.
Posted (edited)

ba voi nu stiti sa trageti de la 2 metri de jucatori si ziceti de altu ca are cod fraierilor? wait01 din 10/24 ore 5 ore ii la paint, mai taceti bagamias p*** in voi de slabani handicapati

Unde te crezi ma amigos =)) La ceamurlia, unde ? Calmeaza-te si nu mai injura.Pentru asta o sa ai warn

@

Edited by Axiq.
Posted

Unde te crezi ma amigos =)) La ceamurlia, unde ? Calmeaza-te si nu mai injura.Pentru asta o sa ai warn

@

ma doare-n cot de warn ma:)) iesi pe afara sa vezi si tu ce-i aia viata, no lifere.

Posted

ma doare-n cot de warn ma:)) iesi pe afara sa vezi si tu ce-i aia viata, no lifere.

De unde sti ma t ca-s no lifer =)) Doamne, dar gandeste-te inainte sa vorbesti.

Posted

Putea sa-i ia altcineva aceea jumatate de viata

:))) toti care erau la paint spuneau ca are, nu joaca bine, tragea prin pereti, fugeam si nimerea 6/7 gloante .

daca nu stiti nu va mai bagati.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp