Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Subiectul video-ului: Codatu :))) O scurta prezentare: wait10 codatu. Link catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=hunceFG652M&feature=youtu.be Eu zic ca are cod, dar vreau sa vad ce ziceti si voi :))
Senz Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 KICK MUTE WARN BAN $@L Nu inteleg in ce vroia sa traga :))
Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 KICK MUTE WARN BAN $@L Nu inteleg in ce vroia sa traga :)) Dacă te uiți atent vine acdAlcol sau cum îl cheamă cu jumate din viață.
Trebor. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Dacă te uiți atent vine acdAlcol sau cum îl cheamă cu jumate din viață. Putea sa-i ia altcineva aceea jumatate de viata
Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Putea sa-i ia altcineva aceea jumatate de viata Să zicem că așa este, dar de ce trăgea în ''cort'' ?
wait01 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Mi se blocase mouse-ul .. In fine e un topic inutil care trebuie mutat la gunoi.
Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Mi se blocase mouse-ul .. In fine e un topic inutil care trebuie mutat la gunoi. Hai sa gasim scuze, si cum explici faza asta omori 5 cu low hp si ceilalti cu full hp, imediat sa vad daca pot sa extrag din video
CatalinConstantinAilincai Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Asta nu explica faptul ca are coduri. Exista multe explicatii logice. Cum a zis si el, i s-a blocat mouse-ul. Poate vroia sa traga in cort.. Nu se stie..
Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 (edited) De asta ce ziceti =)) x5 cu Low http://www.youtube.com/watch?v=q241BLisLNA&feature=youtu.be Scuzati ca am uitat sa tai melodia, si a ramas negru. Edited January 5, 2014 by Axiq.
Dorin12 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ma nu mai vorbiti ca sa va aflati in treaba, [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].ini si .cs, nu are pentru ca l-ar fi prins de multe ori ca banuiesc ca i s-au facut teste TW si el poate confirma @ Este faorte bun la deagle, il cunosc am fost in mafie cu el sunt JackyEstecado wait daca nu stiai, tragi bine, GG si mie imi spuneati aseara la paint ca am cod, am zeci de poze cand imi spune-ti ca am cod, dar va las sa vorbiti, dar sa deschideti topic pentru wait01?:)) Eu in locu' lui m-as simti foarte important, foarte bun si foarte bagat in seama dar sunte-ti niste copii si nu ganditi cum trebuie. GG wait vad ca ai fani:)))
Suculetzu Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Se crede zeu tot timpul la paint.. Degeaba dai [/report] ca nu se intampla nimica.
LaValoare Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 camhack + corason.cs, merita ban.E PREA SLABAN VOI GANDITI?:))))
NEVRO Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Va mananca pe voi ce are el? sunteti admini? lasatii pe admini,daca cred ei ca are cheats sau altceva. ! Nu criticati omu' degeaba! De asta ce ziceti =)) x5 cu Low http://www.youtube.com/watch?v=q241BLisLNA&feature=youtu.be Scuzati ca am uitat sa tai melodia, si a ramas negru. Pai la cum tragi tu,clar ca lua x5.. ma erai in spatele lui si in loc sa tragi in el, trageai in muntele ala..
BlackOutCRYS Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 wait, cum faci frate toti fanii astia ? :)))
Cloud. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) ba voi nu stiti sa trageti de la 2 metri de jucatori si ziceti de altu ca are cod fraierilor? wait01 din 10/24 ore 5 ore ii la paint, fani ratati. Edited January 5, 2014 by C L O U D.
Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 (edited) ba voi nu stiti sa trageti de la 2 metri de jucatori si ziceti de altu ca are cod fraierilor? wait01 din 10/24 ore 5 ore ii la paint, mai taceti bagamias p*** in voi de slabani handicapati Unde te crezi ma amigos =)) La ceamurlia, unde ? Calmeaza-te si nu mai injura.Pentru asta o sa ai warn @ Edited January 5, 2014 by Axiq.
Cloud. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Unde te crezi ma amigos =)) La ceamurlia, unde ? Calmeaza-te si nu mai injura.Pentru asta o sa ai warn @ ma doare-n cot de warn ma:)) iesi pe afara sa vezi si tu ce-i aia viata, no lifere.
Sk1TTLe Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 ma doare-n cot de warn ma:)) iesi pe afara sa vezi si tu ce-i aia viata, no lifere. De unde sti ma t ca-s no lifer =)) Doamne, dar gandeste-te inainte sa vorbesti.
KENZO Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 @ De ce zici ca are cod doar pentru ca trage in cort? =))))
acdLOOL Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Putea sa-i ia altcineva aceea jumatate de viata :))) toti care erau la paint spuneau ca are, nu joaca bine, tragea prin pereti, fugeam si nimerea 6/7 gloante . daca nu stiti nu va mai bagati.
Recommended Posts