7Sharky Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Cred în Dumnezeu, nu în preoți ipocriți și în religii. Quote
PI5TOL Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Da , doar spiriual , nu sunt cu biserica , la biserica ma duc decat de pasti sa iau lumina. Quote
AshtoN. Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Eu cred in Dumnezeu, daca nu l-am vazut sau nu stiu sigur ca exista tot cred, ca nu se stie cand ajungem pe lumea cealalta, viata e scurta si merita traita. Quote
thestar Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 (edited) Nu, pentru ca omenirea se baseaza pe gandirea "logica", si in aceasta perceptie "Dumnezeu" este o alta poveste de adormit copii, cum a fost si in antichitate cu "zeii", si atunci toti credeau ca exista si le era frica de ei, dar acum toti stim ca nu existau, la fel va fi si cu "Dumnezeu" pentru 50-100 de ani sau poate si mai putin timp. Edited May 17, 2015 by Sm4rT Quote
Oanaww Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nu. Dumnezeu a fost inventat pentru ca oamenii sa creada intr.o forta superioara lor. Quote
EasyEx Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Da cred, daca citesti bibilia macar 3,4 minunte creda-ma! ca te si voi pocai! Cine a Facut Pamantul,Ceru,Apa si alea? 1 . Cred In Dumz! 2. Daca voi nu credeti, cand ve-ti muri dmne fereste unde credeti ca ajunge-ti? In Iad acolo unde!! SUNT DOAR CHINURI SI ALEA!!. SI INCHIDETI TOPICU ASTA! Uite d asta nu cred. Quote
raybulan Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 (edited) Da cred, daca citesti bibilia macar 3,4 minunte creda-ma! ca te si voi pocai! Cine a Facut Pamantul,Ceru,Apa si alea? 1 . Cred In Dumz! 2. Daca voi nu credeti, cand ve-ti muri dmne fereste unde credeti ca ajunge-ti? In Iad acolo unde!! SUNT DOAR CHINURI SI ALEA!!. SI INCHIDETI TOPICU ASTA! wtf. "doar chinuri si alea". hahahhahaha. Edited May 18, 2015 by Ala Rau Quote
thestar Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Da cred, daca citesti bibilia macar 3,4 minunte creda-ma! ca te si voi pocai! Cine a Facut Pamantul,Ceru,Apa si alea? 1 . Cred In Dumz! 2. Daca voi nu credeti, cand ve-ti muri dmne fereste unde credeti ca ajunge-ti? In Iad acolo unde!! SUNT DOAR CHINURI SI ALEA!!. SI INCHIDETI TOPICU ASTA! Ce imi plac oameni astia care zic "citeste biblia macar odata", cand nici voi nu stiti cum arata, nu va mai dati mari sfinti, cu biserica voastra am ajuns in faliment, cu Dumnezeu vostru ne-am facut neam de fricosi, ca daca iti spune popa ca nu e bine sa faci sex si ca e pacat, tu te caci pe tine si incepei sa te calugaresti, deveniti patetici, incetati sa ganditi cu mintea unui copil si deschideti-va ochii oameni buni, tu crezi ca cineva te ajuta din cer? cine? norul? ploaia? vantul? sa fim seriosi..e doar o alta poveste care se pare ca a prins contur in viata omului. Si sa iti raspund la intrebare, cand voi muri nu se va intampla nimic, de ce? pentru ca corpul tau se va distruge din interior spre exterior cu timpul si TU nu poti schimba asta, e cruntul adevar care trebuie suportat de toti, nu va mai ascundeti in spatele lu Dumnezeu care va va duce in rai si va va da mere, prune si acadele, chestiile astea sunt ridicole si jalnice, iar pe deasupra voi astia cu credinta ne trageti comunitatea in jos, rau de tot, singurul lucru bun care a iesit din "Credinta" au fost cele 2 razboaie Mondiale si multe certuri intre tarile cu religie diferita. Inafara de paste/craciun (ca avem liber de la scoala, iti dai seama ce realizare) nu exista nimic bun in credinta. Am pus punct si cred ca topicul asta nu isi mai are rostul, instigam oameni degeaba, si daca stau sa ii explic lu omu asta ce e adevarat si ce nu, el tot pe a lui o va tine, ca asa l-au invatat preoti. 2 Quote
Alvaro Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Da, de fiecare dată când mă rog mă ajută. :rolleyes: Quote
Ryanov. Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ce imi plac oameni astia care zic "citeste biblia macar odata", cand nici voi nu stiti cum arata, nu va mai dati mari sfinti, cu biserica voastra am ajuns in faliment, cu Dumnezeu vostru ne-am facut neam de fricosi, ca daca iti spune popa ca nu e bine sa faci sex si ca e pacat, tu te caci pe tine si incepei sa te calugaresti, deveniti patetici, incetati sa ganditi cu mintea unui copil si deschideti-va ochii oameni buni, tu crezi ca cineva te ajuta din cer? cine? norul? ploaia? vantul? sa fim seriosi..e doar o alta poveste care se pare ca a prins contur in viata omului. Si sa iti raspund la intrebare, cand voi muri nu se va intampla nimic, de ce? pentru ca corpul tau se va distruge din interior spre exterior cu timpul si TU nu poti schimba asta, e cruntul adevar care trebuie suportat de toti, nu va mai ascundeti in spatele lu Dumnezeu care va va duce in rai si va va da mere, prune si acadele, chestiile astea sunt ridicole si jalnice, iar pe deasupra voi astia cu credinta ne trageti comunitatea in jos, rau de tot, singurul lucru bun care a iesit din "Credinta" au fost cele 2 razboaie Mondiale si multe certuri intre tarile cu religie diferita. Inafara de paste/craciun (ca avem liber de la scoala, iti dai seama ce realizare) nu exista nimic bun in credinta. Am pus punct si cred ca topicul asta nu isi mai are rostul, instigam oameni degeaba, si daca stau sa ii explic lu omu asta ce e adevarat si ce nu, el tot pe a lui o va tine, ca asa l-au invatat preoti. Salut, Sm4rT, ce zici de asta?: Dacă Dumnezeu există și nu L-am slujit, am pierdut totul. Dacă Dumnezeu există și L-am slujit, am câștigat totul. Dacă Dumnezeu nu există și L-am slujit, nu am pierdut nimic. Quote
Recommended Posts