Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred in ceva explicabil, n-ai de unde sa stii ca exista Dumnezeu daca nu te intalnesti cu el si-ti zice clar "Da, fiule, eu am facut totul de pe lumea asta".

Nu cred in povesti de adormit copii sau mai stiu eu ce alte chestii. Biserica in zilele noastre spala banii mai ceva ca o mafie, multi se duc la biserica, preotul le zice 2-3 chestii ce vor sa auda, aia ii platesc si voila, scoti banul si te-ai scos. Daca Dumnezeu ar fi, de ce zice in Biblie sa nu pacatuim, sa nu injuram, sa nu violam, etc. Cand putea pur si simplu cand a creeat lumea si oamenii, sa interzica lucrurile astea si sa nu ne mai bage in cap prostii.

Nu stiu daca exista ceva dupa ce mori, dar voi afla cand o sa fie si timpul meu.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nu stiu cum va puteti intemnita mintea cu lucrul asta. Cadeti prada celui mai mare instrument de manipulare in masa. De asemenea, nu inteleg cum va puteti multumi cu raspunsurile oferite de religie, cel mai diabolic lucru creat vreodata.

Posted

E un subiect destul de delicat.

Eu unul nu traiesc dupa principiile ortodoxe, sau generalizand, religioase.

Traiesc dupa ce a fost dovedit.

Nu cred in ceva fara sa vad o dovada, oricat de mica.

De-alungul timpului, am fost considerat "ateu", satanist, pe cand, persoanele respective nici nu aveau idee cu ce se ocupa ateismul, respectiv satanismul.

Doar pentru ca eu nu cred in ceva ce voi slaviti, nu inseamna ca sunt cu nimic inferior sau superior decat voi, nu am facut asta niciodata pentru popularitate, din contra, chiar multe persoane mi-au zis ca eu fac asta pentru a fii popular insa toti ma criticau mai degraba (mentalitatea romana a unui "crestin ortodox adevarat" care da cu ranga in cap)

Katalin Talent va transmite un mesaj, JOS RANGA, STOP VIOLENTA!