Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum se numeste mod-ul cu care te misti free prin gta? Este folosit pentru filmat, de exemplu Nea Ilie a a fost filmat cu ceva de genul.

E ca un spectator mod (ca in CS), nu iti apare avatarul si te poti misca oriunde pe harta.

Cine imi da numele mod-ului sau link de download are +1!

Posted

Ai grija care camhack il iei, ca sunt de 2 feluri.

1 - Care e modificat pt arme[ Se da ban]

2- Si unul normal care nu primesti nimic pt el.

Posted

Nu neaparat CamHack. Poate fi si un admin Spectator pe tine. Adminii si helperii au acces la comanda [/spec] si se uita pe tine ce faci , la fel ca in CS . Nu ti se vede caracterul si vezi ce face playerul pe care esti spectator. Dar despre ce vorbesti tu cred ca este cod. 

!!! Atentie !!!

Pentru coduri se da ban permanent.

Nu recomand nimanui sa foloseasca.

Posted

Foloseste camhack si fraps sa filmezi e ft bun caUTAL full cracked si sa editei pt incepatori ia camtasia studio sau sony vegas 9

Posted

cum fac level mai repede

ca numa level 1 am,si nu pot face level 2.

PS:va rog zicetimi plizz si sa fie utile!!

Te joci samp minim 2 ore in continu pentru a face repsect points sau joci 31 de minute adica 1860 secunde /time si vezi timpul care l-ai jucat (fara /sleep) si dupa te duci in casa si dai [/sleep] si cand vine payday-ul ti se va pune o ora jucata complet.

Level2- 0/2 Respect points

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp