0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Daca o sa jucam si acolo cum am jucat la antrenamente atunci nu o sa ne fie greu :D Tu ce joci (ADC, suport, mid, jungle, top)? Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) Tu ce joci (ADC, suport, mid, jungle, top)? Jungle Edited July 3, 2014 by azeSan Quote
0n3MiX Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Jungle #azeSanFaceGank-uriBune. <3P.S: Sunt cel mai praf jungler din lume! Quote
azeSan Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 #azeSanFaceGank-uriBune. <3 P.S: Sunt cel mai praf jungler din lume! Dupa parerea mea , jungle-ul conteaza cel mai mult in joc. Deci daca se pierde un joc , e vina jungle-ului. :P Quote
Sickness. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 FNATIC ofc:)) Eu n-am mai dat pe LoL, abia daca mai aprind pc-ul. Mi-am luat xbox 360 si am GTA V, X-MEN Origenes - Lobenzo (Cu wolverine adica), Saints Row IV si III, pes 2014, 3 jocuri fifa si cupa mondiala din africa de sud 2010 si inca 2 jocuri la care trebuie sa ma misc eu sa se miste si cel din joc, dar inca nu le-am jucat, momentan disper gta-ul. Edit: A fost bagata mapa noua? Lawl, la ce-ai dat quote si ce-ai raspuns.Te-a intrebat cineva ce jocuri ai pe xbox? Ai scris asta doar ca sa te lauzi, vezi doamne sunt singuru' care are xbox cu o gramada de jocuri.Altii au si ps4,xbox si mama dracu' ce mai au si tot nu se lauda, tu dai un quote in care zice: "FNATIC ofc:))" si zici ca ti-ai luat xbox si ca ai gta v, fifa etc.Care-i legatura? Puteai doar sa intrebi daca s-a bagat mapa, dar pe tine nu te interesa mapa, ci doar sa scrii pe forum ca ai xbox si jocuri pe el, sa vada si idiotii de pe bugged ce are hammy.Deja mi-a intrat apa in ochi. Quote
hammy. Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 (edited) Lawl, la ce-ai dat quote si ce-ai raspuns.Te-a intrebat cineva ce jocuri ai pe xbox? Ai scris asta doar ca sa te lauzi, vezi doamne sunt singuru' care are xbox cu o gramada de jocuri.Altii au si ps4,xbox si mama dracu' ce mai au si tot nu se lauda, tu dai un quote in care zice: "FNATIC ofc:))" si zici ca ti-ai luat xbox si ca ai gta v, fifa etc.Care-i legatura? Puteai doar sa intrebi daca s-a bagat mapa, dar pe tine nu te interesa mapa, ci doar sa scrii pe forum ca ai xbox si jocuri pe el, sa vada si idiotii de pe bugged ce are hammy.Deja mi-a intrat apa in ochi. ok. Edit: Apreciez ce ai zis pentru ca ai fost direct, n-ai idee cati cunosc si le este rusina sa spuna ca se duc sa manace :-j. Urasc tipul ala de oameni care se abtin sa zica ceva, daca ceva nu-ti convine, spune, ce plm.. Nu, cat ai dat pe xbox? E second sau nou? Nou, la luat o matusa special pentru mine cand a venit din Spania, habar am cat a dat pe el.. La noi in Romania e in jur de 1300ron(13.000 lei vechi). Edited July 3, 2014 by hammy. Quote
0n3MiX Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Cumpăr cont de LoL - minim level 25 şi minim 200 de win-uri. Ofer CS:GO! Careva, careva? Quote
Sk1TTLe Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Salut, revin si eu cu o poza din timpul unui meci, a fost destul de frumos, m-am fidat pe yasuo si dupa restul a fost usor, numai ca m-am grabit si am murit de multe ori. A urmat si un quadra-kill urmat de un ''penta neoficial'' deoarece l-am omorat ( dupa cei 4 ) pe jax dar nu mi-a dat penta. Ma rog, nu joc de foarte mult timp dar pot spune ca joc bine. Urma un penta-kill, itemele cum sunt ? Quote
0n3MiX Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 DAFQ Hahaha, păcat totuşi.. =)) Ce mai faci acum la concurs? No chat? :))) Quote
Spellix Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 DAFQ doar 3 meciuri ai restrictionate, si mie imi aparea 1 acolo si 12 in caseta aia si dupa 1 mergea chatu. Quote
0n3MiX Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Mie îmi face fiţe şi calculatorul, şi LoL-ul.. Dar nu-i problemă, până îmi vin odată nervii de îi dau un ciocan în ochi, să vezi cum merge după.. Quote
azeSan Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 doar 3 meciuri ai restrictionate, si mie imi aparea 1 acolo si 12 in caseta aia si dupa 1 mergea chatu. 70 dude.. :| Hahaha, păcat totuşi.. =)) Ce mai faci acum la concurs? No chat? :))) Noi din echipa suntem skype on toti :P Quote
Sk1TTLe Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Azesan te ajuta cu ceva ce ai schimbat la lol ? Next tier s.a DAFQ Quote
azeSan Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Azesan te ajuta cu ceva ce ai schimbat la lol ? Next tier s.a Nu . este doar un simplu skin. Quote
Sk1TTLe Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Nu . este doar un simplu skin. Am inteles, multumesc. OFF // Din cate am inteles ai un campionat, succes ! :3 Quote
azeSan Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Am inteles, multumesc. OFF // Din cate am inteles ai un campionat, succes ! :3 Cu placere. Da, maine incepem :P Mersi. Quote
azeSan Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 http://acleague.ro/index.php?site=brackets&action=tree&cupID=25 Quote
Taykiro Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 http://acleague.ro/index.php?site=brackets&action=tree&cupID=25 no ce ai facut? Quote
azeSan Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 no ce ai facut? Pai azi o sa incepem meciurile , am picat vs o echipa din Slovacia :P Quote
azeSan Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Adversarii. Edited July 8, 2014 by azeSan Quote
hammy. Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Am mai dat si eu pe LoL ca e Vayne f2p. Meciul nu a fost asa usor precum credeti, la inceput era 0/3 pentru ei, au venit toti mid si toata echipa mea a fost mid dupa, mai putin eu, eu am ramas la top pana am spart tureta, apoi eu aveam level 6 iar ei 4, am venit mid, am scos un triple si de atunci meciul a fost in favoarea noastra, pana atunci pierdeam, braum a mers afk cand au facut ei first blood.. Quote
azeSan Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 (edited) Nervi Nervi Nervi X(X((X(X Am pierdut printr-o prostie. Maine mai avem o sansa.. PS : Ignorati chatul .. am avut nervi toti. Edited July 8, 2014 by azeSan Quote
Recommended Posts