HSM Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Am mai dat si eu pe LoL ca e Vayne f2p. Meciul nu a fost asa usor precum credeti, la inceput era 0/3 pentru ei, au venit toti mid si toata echipa mea a fost mid dupa, mai putin eu, eu am ramas la top pana am spart tureta, apoi eu aveam level 6 iar ei 4, am venit mid, am scos un triple si de atunci meciul a fost in favoarea noastra, pana atunci pierdeam, braum a mers afk cand au facut ei first blood.. Vayne acuma este prea overpowered.Multa lume opteaza si la ranked pentru un adc ca si Vayne dar desigur trebuie sa ai si o echipa capabila sa te duca la nivelul in care tu vei putea sa ii duci pe ei. Nervi Nervi Nervi X(X((X(X Am pierdut printr-o prostie. Maine mai avem o sansa.. PS : Ignorati chatul .. am avut nervi toti. Se pare ca ai castigat....Cred ca ai gresit poza sau descrierea pozei :( Quote
hammy. Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nervi Nervi Nervi X(X((X(X Am pierdut printr-o prostie. Maine mai avem o sansa.. PS : Ignorati chatul .. am avut nervi toti. Acolo scrie victory .omg. Quote
azeSan Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Vayne acuma este prea overpowered.Multa lume opteaza si la ranked pentru un adc ca si Vayne dar desigur trebuie sa ai si o echipa capabila sa te duca la nivelul in care tu vei putea sa ii duci pe ei. Se pare ca ai castigat....Cred ca ai gresit poza sau descrierea pozei :( Acolo scrie victory .omg. A facut lee de la ei poza, (castigatorul trebuie sa faca poza). Quote
hammy. Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 A facut lee de la ei poza, (castigatorul trebuie sa faca poza). Oh, didn't notice, nu mam uitat si la numele jucatorilor. Quote
0n3MiX Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ce mai faceţi? Care e dispus să mă ajute şi pe mine cu câteva ranked-uri (duo)? Eu joc support (my main)! Quote
SchottKy Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Daca am fost promovat din SIlver 5 direct in Silver 3,ma mai poate baga din Silver 3 in Silver 1? Quote
azeSan Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Daca am fost promovat din SIlver 5 direct in Silver 3,ma mai poate baga din Silver 3 in Silver 1? Nu. Quote
SchottKy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) 33 LP :o Oare dc imi da 33 si altora le da intre 15-25? Edited July 11, 2014 by SchottKy Quote
azeSan Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 33 LP :o Oare dc imi da 33 si altora le da intre 15-25? Ai mmr-ul ridicat. De asta te-a si trecut din 5 direct in 3. Quote
SchottKy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ai mmr-ul ridicat. De asta te-a si trecut din 5 direct in 3. Pai si cum aflu mmr-u?Ca pe opgg nu merge sa calculez ca am jucat mult duo.(1 din 20 de meciuri joc solo) Quote
SchottKy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) First ADC ranked game after patch 4.11 Edited July 11, 2014 by SchottKy Quote
hammy. Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Bag p***-n el de LoL, noroc ca era normal. Am jucat 4 vs 4(eu eram support), la noi era adc afk, la ei top-ul(din min1).am terminat cu 3/3 eu, iar shaco(junglerul nostru), 1 gank n-a facut pe bot, a trebuit sa ma descurc singur, facea gank pe mid si il omora yasuo, am avut velkoz mid(il joaca toti spartii ca e f2p) si jax top, jax a inceput cu randuin in mortii lui. Quote
0n3MiX Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Bag p***-n el de LoL, noroc ca era normal. Am jucat 4 vs 4(eu eram support), la noi era adc afk, la ei top-ul(din min1).am terminat cu 3/3 eu, iar shaco(junglerul nostru), 1 gank n-a facut pe bot, a trebuit sa ma descurc singur, facea gank pe mid si il omora yasuo, am avut velkoz mid(il joaca toti spartii ca e f2p) si jax top, jax a inceput cu randuin in mortii lui. Cum drq a început Jax cu Randuin? Numai proşti man pe LoL, din 25 de meciuri ranked am câştigat doar 2, eu având numai scoruri bune (cel mai prost scor a fost de 10/6).. Quote
SchottKy Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Cum drq a început Jax cu Randuin? Numai proşti man pe LoL, din 25 de meciuri ranked am câştigat doar 2, eu având numai scoruri bune (cel mai prost scor a fost de 10/6).. In ranked am observat ca daca te certi sau iti critici coechipierii doar ii enervezi mai tare.Eu de cateva luni in coace vb cu ei tot timpu,le vorbesti frumos,ii intrebi daca se descurca bot/top/mid,daca au nevoie de ajutor si vezi ca incep si ei sa comunice si sa fie mult mai ok.Daca ai o atitudine pozitiva vezi ca si ei o sa joaca putin mai bine etc.Acum ma baga si p mine in echipa cu deaia mai buni Gold 4-5 si silver 1-2 poate si deasta e mult mai fain sa joci ranked.In bronz imi era groaza sa joc ranked dar silver-gold e chiar fain.Incearca si tu 2-3 meciuri sa vezi cum e,chiar daca sunt noobi si asa incearca sa nu te enervezi pe ei daca sunt chiar noobi le dai ignore si asta e. Quote
0n3MiX Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 In ranked am observat ca daca te certi sau iti critici coechipierii doar ii enervezi mai tare.Eu de cateva luni in coace vb cu ei tot timpu,le vorbesti frumos,ii intrebi daca se descurca bot/top/mid,daca au nevoie de ajutor si vezi ca incep si ei sa comunice si sa fie mult mai ok.Daca ai o atitudine pozitiva vezi ca si ei o sa joaca putin mai bine etc.Acum ma baga si p mine in echipa cu deaia mai buni Gold 4-5 si silver 1-2 poate si deasta e mult mai fain sa joci ranked.In bronz imi era groaza sa joc ranked dar silver-gold e chiar fain.Incearca si tu 2-3 meciuri sa vezi cum e,chiar daca sunt noobi si asa incearca sa nu te enervezi pe ei daca sunt chiar noobi le dai ignore si asta e. Ok, mersi de sfat dar sunt unii playeri care nu le zici nimic şi te înjură aiurea şi tot felul de prostii.. Tu în ce ligă eşti (aş vrea să mă ajuţi şi pe mine cu câteva ranked-uri - am nevoie de câteva victorii)? Quote
SchottKy Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Ok, mersi de sfat dar sunt unii playeri care nu le zici nimic şi te înjură aiurea şi tot felul de prostii.. Tu în ce ligă eşti (aş vrea să mă ajuţi şi pe mine cu câteva ranked-uri - am nevoie de câteva victorii)? Silver 3,dar nu prea joc ranked,doar de 2-3 ori p sapt.Le dai ignore si nu mai vezi ce scriu in chat,doar semnalele. Quote
SchottKy Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 http://www.youtube.com/user/DanteAxeProduction Cel mai bun canal de acest gen. Quote
hammy. Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 http://www.youtube.com/user/DanteAxeProduction Cel mai bun canal de acest gen. Eu ma uit mai mult la FoxDrop http://www.youtube.com/user/foxdropLoL dar si canalul lui Dante e tare. Quote
SchottKy Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 SchottKy, on 11 Jul 2014 - 00:29, said: Daca am fost promovat din SIlver 5 direct in Silver 3,ma mai poate baga din Silver 3 in Silver 1? Nu. You wrong!Din Silver 5 in Silver 3 si din SIlver 3 in Silver 1. Quote
hammy. Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 (edited) Lea dat Yasuo carry, mare branza. La indemnarile unui prieten, mai mare ca mine, am ajuns sa ma joc NosTale. La prima vedere jocul pare de copiii cu varstele cuprinse intre 6-10 ani, dar gasesti multi playeri(majoritatea) 16+, uitati o poza din joc(Cei din spatele meu au card de pijama :-j, dar aratau misto asa in linie si am facut o poza:)) ) Poti sa ai Card de Pirat, Jajamaru, Chicken, Pijama(pentru toate caracterele) Pentru fiecare caracter: Archer- Ranger(level 36), Assasin(level 46), Destroyer(level 55), Wild Keeper(care il am eu acum, foarte greu de facut, mai bine strangi sa-ti cumperi, ca mine), Rocket Launcher/Canon Shooter, cum vrei sa-i spui( level 75+ dar il poti avea si la levele mai mici daca le cumperi de la playeri, la fel si cu celelalte carduri si Scout(am si eu d-asta, e 85+ dar il faci mai usor daca il iei de la playeri). Swordsman - Warrior - Blade - Crusader - Berseker - Gladiator - Battle Monk( tot preot, e ruda cu Lee sin). Mage - Red Mage, Holy Mage, Blue Mage, Dark Gunner, Volcano, Tide Lord. Si poza: Edited July 14, 2014 by hammy. Quote
Taykiro Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Uitati-va la gosu cel mai tare adc dupa Faker (parerea mea personala) https://www.youtube.com/user/LeagueOfGosu (parca hamy sau azenot mi la aratat) Quote
azeSan Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Uitati-va la gosu cel mai tare adc dupa Faker (parerea mea personala) https://www.youtube.com/user/LeagueOfGosu (parca hamy sau azenot mi la aratat) Asta acum un an a devenit vedeta de la videoclipul asta -> Quote
Recommended Posts