Vincent.Corleone Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Asta acum un an a devenit vedeta de la videoclipul asta -> Si cum crezi ca a ajuns acolo...a avut si echipa ca altfel nu ai cum sa ai asa feed daca nu ai si cine sa iti faca protect. Quote
hammy. Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Uitati-va la gosu cel mai tare adc dupa Faker (parerea mea personala) https://www.youtube.com/user/LeagueOfGosu (parca hamy sau azenot mi la aratat) Dupa Faby, nu Faker, din cate stiu Faker e mid sau sunt retardat? Si da, eu ti-am zis de el. Edited July 15, 2014 by hammy. Quote
SchottKy Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Uitati-va la gosu cel mai tare adc dupa Faker (parerea mea personala) https://www.youtube.com/user/LeagueOfGosu (parca hamy sau azenot mi la aratat) In montage toti sunt tari.Uitate si la stream,sa vezi cum mai are si 0/7 si scoruri de kkt.Cu un montage si un bronze 5 da bine la camera :).Nu zic ca nu e bun,dar sunt altii mai bun ca el. Quote
RainMan. Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Nu neaparat la camera o da bine , el nu se referea la scoruri , poate se refera la mechanica lui . Quote
SchottKy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Nu neaparat la camera o da bine , el nu se referea la scoruri , poate se refera la mechanica lui . Degeaba ai ,,mechanica'' daca pierzi lane-u si meciu.Joaca bine Vayne,nu zic nu,dar oricine isi poate inregistra 100 de meciuri si sa faca un montage de 2-3 minute in care sa para cel mai bun. Wish me luck! Quote
0n3MiX Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Degeaba ai ,,mechanica'' daca pierzi lane-u si meciu.Joaca bine Vayne,nu zic nu,dar oricine isi poate inregistra 100 de meciuri si sa faca un montage de 2-3 minute in care sa para cel mai bun.Wish me luck! Baftă în serii! Quote
SchottKy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Poza spune tot http://i.imgur.com/tVsBrOV.png 2/5 lose.Imi place sa traiesc periculos...Daca mai pierd unu adio gold 5... Quote
0n3MiX Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Poza spune tot http://i.imgur.com/tVsBrOV.png 2/5 lose.Imi place sa traiesc periculos...Daca mai pierd unu adio gold 5... Numai troll-eri, afk-isti şi tot felul de playeri care nu merită să se joace LoL.. :-j Quote
SchottKy Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Numai troll-eri, afk-isti şi tot felul de playeri care nu merită să se joace LoL.. :-j Era sa castigam meciu ala dar pl...Dadea prea bine ala cu xin,dadea focus orianna si gata... Quote
hammy. Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) DOOM BOTS First game, First win. Cum trebuie sa castigi: First step: Supravietuieste pana la level 16 Second step: Echipa inamica sa aibe toate inhibitoarele descoperite. Third step: Sa ai un campion cu mobilitate mare si te duci si faci backdoor la 2 din inhibitoare, apoi pushezi cu superminionii(ii astepti, echipa ta sa stea mereu pe mid ca botii sa vina dupa ei) si gata meciul, ziggs statea mid si facea kills, iar eu bateam turnuri( a scos si penta ziggs) edit: poza Edited July 17, 2014 by hammy. Quote
SchottKy Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Cat noroc trebuie sa am ca in primu meci de la serii sa am un afk si in al 3-lea sa-mi pice netu pentru un minut in champ select si sa se puna ca dodge? Silver 1 69 de pct... Quote
kosnes scartait da roti Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Cat noroc trebuie sa am ca in primu meci de la serii sa am un afk si in al 3-lea sa-mi pice netu pentru un minut in champ select si sa se puna ca dodge? Silver 1 69 de pct... Macar ai o pozitie xD Nasol ba, se mai intampla. Uitati-va la gosu cel mai tare adc dupa Faker (parerea mea personala) https://www.youtube.com/user/LeagueOfGosu (parca hamy sau azenot mi la aratat) Ce treaba are Faker cu adc? Faker din cate stiam eu juca mid. Quote
SchottKy Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Hernie + Dureri de spate de la meciu asta carat... P.S Tristana era gold Quote
SchottKy Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Din Silver 5 in Gold 5 in 10 zile cu cate 3-4 meciuri pe zi. Quote
azeSan Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Din Silver 5 in Gold 5 in 10 zile cu cate 3-4 meciuri pe zi. Bv ;) ai prins zile bune. Quote
0n3MiX Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Din Silver 5 in Gold 5 in 10 zile cu cate 3-4 meciuri pe zi. Felicitări, cât mai sus! Quote
hammy. Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Bv ;) ai prins zile bune. Pe ala cu 1100 si ceva de views il chema HD COMMENTARY? Noua mapa (mod) cu zona neschimbata la red, minionii neschimbati iar hp-ul turetelor arata inca normal, nu cu bara aia sus, valabil si pentru baron/dragon. Salut, link in descriere Quote
azeSan Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Pe ala cu 1100 si ceva de views il chema HD COMMENTARY? Noua mapa (mod) cu zona neschimbata la red, minionii neschimbati iar hp-ul turetelor arata inca normal, nu cu bara aia sus, valabil si pentru baron/dragon. Salut, link in descriere Nu.. Era nu stiu ce boy. Quote
Taykiro Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 (edited) Dupa Faby, nu Faker, din cate stiu Faker e mid sau sunt retardat? Si da, eu ti-am zis de el. ce rateu am dat :))))))))))))) F*** am vrut sa zic PIGLET x( e preferatu meu. Ma gandeam la altceva si deaia am zis Faker. Oricum piglet da fum la toti adc. Te-ai uitat vreodata la streamu lu gosu sa vorbesti de el? cum se zice si in joc "stfu". Edited July 19, 2014 by Taykiro Quote
hammy. Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Damn Ahri's <3 <3 Am vazut clipul acum cateva zile. Cel mai bun cosplay e al lui Ezreal(pulsefire), nu de alta, dar imi place ce freza are cel care poarta costumul:)) Quote
azeSan Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Am vazut clipul acum cateva zile. Cel mai bun cosplay e al lui Ezreal(pulsefire), nu de alta, dar imi place ce freza are cel care poarta costumul:)) :| really? Ez?! :)) Quote
Recommended Posts