Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu neaparat la camera o da bine , el nu se referea la scoruri , poate se refera la mechanica lui . 

Degeaba ai ,,mechanica'' daca pierzi lane-u si meciu.Joaca bine Vayne,nu zic nu,dar oricine isi poate inregistra 100 de meciuri si sa faca un montage de 2-3 minute in care sa para cel mai bun.

Wish me luck! 2zroUeU.png

Posted

Degeaba ai ,,mechanica'' daca pierzi lane-u si meciu.Joaca bine Vayne,nu zic nu,dar oricine isi poate inregistra 100 de meciuri si sa faca un montage de 2-3 minute in care sa para cel mai bun.Wish me luck! 2zroUeU.png

Baftă în serii!

Posted

Numai troll-eri, afk-isti şi tot felul de playeri care nu merită să se joace LoL.. :-j

Era sa castigam meciu ala dar pl...Dadea prea bine ala cu xin,dadea focus orianna si gata...

Posted (edited)

DOOM BOTS

First game, First win.

Cum trebuie sa castigi: First step: Supravietuieste pana la level 16

Second step: Echipa inamica sa aibe toate inhibitoarele descoperite.

Third step: Sa ai un campion cu mobilitate mare si te duci si faci backdoor la 2 din inhibitoare, apoi pushezi cu superminionii(ii astepti, echipa ta sa stea mereu pe mid ca botii sa vina dupa ei) si gata meciul, ziggs statea mid si facea kills, iar eu bateam turnuri( a scos si penta ziggs)

edit: poza Li7SRAa.jpg

Edited by hammy.
Posted

Cat noroc trebuie sa am ca in primu meci de la serii sa am un afk si in al 3-lea sa-mi pice netu pentru un minut in champ select si sa se puna ca dodge?

Silver 1 69 de pct...

Posted

Cat noroc trebuie sa am ca in primu meci de la serii sa am un afk si in al 3-lea sa-mi pice netu pentru un minut in champ select si sa se puna ca dodge?

Silver 1 69 de pct...

Macar ai o pozitie xD

Nasol ba, se mai intampla.

Uitati-va la gosu cel mai tare adc dupa Faker (parerea mea personala) https://www.youtube.com/user/LeagueOfGosu (parca hamy sau azenot mi la aratat)

Ce treaba are Faker cu adc?

Faker din cate stiam eu juca mid.

Posted

Bv ;) ai prins zile bune.

Pe ala cu 1100 si ceva de views il chema HD COMMENTARY?

Noua mapa (mod) cu zona neschimbata la red, minionii neschimbati iar hp-ul turetelor arata inca normal, nu cu bara aia sus, valabil si pentru baron/dragon.

Salut, link in descriere 

Posted

Pe ala cu 1100 si ceva de views il chema HD COMMENTARY?

Noua mapa (mod) cu zona neschimbata la red, minionii neschimbati iar hp-ul turetelor arata inca normal, nu cu bara aia sus, valabil si pentru baron/dragon.

Salut, link in descriere 

Nu.. Era nu stiu ce boy.

Posted (edited)

Dupa Faby, nu Faker, din cate stiu Faker e mid sau sunt retardat?

Si da, eu ti-am zis de el.

ce rateu am dat :))))))))))))) F*** am vrut sa zic PIGLET x( e preferatu meu. Ma gandeam la altceva si deaia am zis Faker.

Oricum piglet da fum la toti adc. Te-ai uitat vreodata la streamu lu gosu sa vorbesti de el? cum se zice si in joc "stfu".

Edited by Taykiro
Posted

Damn Ahri's <3 <3

Am vazut clipul acum cateva zile.

Cel mai bun cosplay e al lui Ezreal(pulsefire), nu de alta, dar imi place ce freza are cel care poarta costumul:))

Posted

Am vazut clipul acum cateva zile.

Cel mai bun cosplay e al lui Ezreal(pulsefire), nu de alta, dar imi place ce freza are cel care poarta costumul:))

:| really? Ez?! :))