Jump to content

Recommended Posts

Posted

Adevarat :)), eu m-am lasat de LoL, am realizat ca joc degeaba jocu asta, ma chinui sa castig 10 meciuri si din 3-4 infrangeri raman fara puncte. Nu mai joc  sa imi fac nervi cu prostalai.

Eu joc doar normale, am bagat p*** in ele de rankeds.

Mai joc si CoD 4 Modern Warfare.:D

Posted

Joc plin cu handicapati.

Ai inhibitor luat pe bot&mid si tu faci push pe top in 2 (yasuo si aatrox), doar asa, sa il avem si pe al3-lea si ei n-au nici turete la nexus si nexus pe half hp, ne lasa 3 vs 5...

Din cauza lor am pierdut..

Anyway, that's how you support as Janna. 

ivykzw0.jpg

Am invatat de la Aze, joaca bine Janna :D

Posted

La insistentele unui prieten(Zugz, are level 18, am mai jucat un meci ranked)

Rezultat: o1suXYX.jpg

Serios ?:)) Ce-i cu itemul al 3-lea ma?:)) S-a ratacit pe acolo?

Posted (edited)

Serios ? :)) Ce-i cu itemul al 3-lea ma? :)) S-a ratacit pe acolo?

Yommu, item pentru Vi cand bati 3 oameni in 3 vs 1(j4, braum si cait).

Sincer, nu ma duceam tanky, ii dominam deja, meciul era castigat, n-avea rost sa ma duc tanky.

Anyway, nu il fac des pe Vi, dar il fac:D

Edit: Acum cateva luni, imi spuneai ca nu prea fac iteme cu penetrare, na penetrare!(yommu op)

Pam : Jz5BHgw.jpg

Edited by Hammy.
Posted

Hai salut. am reusit si eu sa fac 30 si ieri am jucat seriile 5/10, se putea mai bine dar mereu am avut meciul in ''mana'' si l-am pierdut, am jucat cu vi / miss / tristana ( vi main )

Silver lll <3 http://imgur.com/Q7Ui4P7

Vreau sa astept in special sfarsitul sezonului si dupa ma apuc numai de ranked-uri cu VI.

Azesan, te salut.

Posted

Ba. Dau cont level 30 silver 3 cu campioni principali : Vi / Lee / Jarvan / Akali / Blitz / Miss Furtun / Sona pe un cont Silver 5 si cu campioni mai multi gen. :)) Schimb, sau dau cont steam cs:go / cs 1.6 / l4d  pe un cont cu campioni multi si silver. 

Posted

Ba. Dau cont level 30 silver 3 cu campioni principali : Vi / Lee / Jarvan / Akali / Blitz / Miss Furtun / Sona pe un cont Silver 5 si cu campioni mai multi gen. :)) Schimb, sau dau cont steam cs:go / cs 1.6 / l4d  pe un cont cu campioni multi si silver. 

Iti dai seama ca nu prea merita, nu? Un cont in gold 5 (sa zicem) ar costa (maxim) 60 de lei, un silver 5 ar costa 30 de lei... cu ceva campioni, rune decente si fara skinuri.

Posted

Iti dai seama ca nu prea merita, nu? Un cont in gold 5 (sa zicem) ar costa (maxim) 60 de lei, un silver 5 ar costa 30 de lei... cu ceva campioni, rune decente si fara skinuri.

Cont gold 5  60 lei MAXIM? :))

Atunci un cont de diamond 5 costa hmh, 150 lei?:)) 

Posted

Atunci un cont de diamond 5 costa hmh, 150 lei? :)) 

Nu am zis ca preturile sunt logice facute, am vrut si eu mai demult (3 luni) sa iau un cont in gold/silver si cam atat erau preturile ( n-am stat sa caut mult, cateva conturi am vazut la pretul asta), dar daca ai vazut conturi mult mai scumpe in gold 5, atunci imi cer scuze ca n-am stat sa ma informez mai mult...

Posted

Atunci un cont de diamond 5 costa hmh, 150 lei? :)) 

Deci al tau e ... hm... 110-120 lei?