kosnes scartait da roti Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Unde-i prostia aia de azesan sa faca activitate in acest topic? ;S Quote
LanceV Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Cine ar fi mai bun pe MID? Jayce sau Malzahar? Quote
vexos Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Vand cont level 30, 2 pagini de rune(ad si ap), skin-uri : Pool Party Lee Sin, Bucaneer Tristana si cele free (riot girl tristana, unleashed Alistar si cel de la Garen), Campioni vreo 30 (aproape toti ADC), si 7k ip daca nu ma insel. Contul a fost in gold sezonul trecut, sezonul acesta nu am jucat niciun meci de calificari. Pret 15EURO ( paysafe de 10euro si 5 euro) usor negociabil ! Contact : alex.alex3938 (skype) Quote
kosnes scartait da roti Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Cine ar fi mai bun pe MID? Jayce sau Malzahar? Malzahar, Jayce este oribil in acest meta, pentru ca tanks junglers o sa-l rupa in bataie :~) Asa ca ia malzahar, e mai useful decat prostia aia de Jayce. Quote
LanceV Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Malzahar, Jayce este oribil in acest meta, pentru ca tanks junglers o sa-l rupa in bataie :~) Asa ca ia malzahar, e mai useful decat prostia aia de Jayce. Merci! Quote
ThisIsSparta Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Malzahar, Jayce este oribil in acest meta, pentru ca tanks junglers o sa-l rupa in bataie :~) Asa ca ia malzahar, e mai useful decat prostia aia de Jayce. Malzahar e useless singur, in teamfight e la fel de useless daca nu te prinde in CC. Jayce nu-i bun in meta asta? Glumesti, nu te cred. Quote
kosnes scartait da roti Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Malzahar e useless singur, in teamfight e la fel de useless daca nu te prinde in CC. Jayce nu-i bun in meta asta? Glumesti, nu te cred. Mane, daca ai Maokai sau Sejuani si in echipa inamica e Jayce, inamicii pot da /ff, sau mai bine Jayce leave :~) Malzahar este un champ foarte strong in early game, el poate sa se feedeze foarte easy cu ultimata, ca cine cumpara QSS in early game? Sa fim seriosi, si mai ales cu poison-ul ala de pe E care da mai mult de 400/500 damage + in late game, sooo unlucky :~) Don't play Jayce anymore, he's useless. Btw, uite un gif aici cum da Maokai in Jayce: Edited March 27, 2015 by Kosnes Quote
Beilic Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 :D , frumoase faze . lol , aproape ca reusea faza :-? Quote
ThisIsSparta Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ce parere aveti despre Annie? :> Am vazut ca nu este un campion jucat foarte mult.. (pacat) Credeti ca merita sa fie mai jucat? Ce parere au jucatorii din bronz? :d Quote
Beilic Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Annie nu e jucata ? Nu prea cred asta. Se joaca foarte mult atat mid cat si supp , e foarte op Quote
kosnes scartait da roti Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Rito? Are u high??!?!?!?!??!?!?! Cum se face ba cand descopar si eu un campion cu care pot face elo, rito da nerf asa pana cand campionul devine useless, DAR FOARTE USELESS. CUM SA DAI 25/35/45 DAMAGE CU ULTIMATA DE 120 DE SECUNDE? Ok, jocul asta trage pe dreapta, posibil sa nu mai fie jucat in sezonul 6, serios, Riot a exagerat, il lasa pe Draven asa dar ii da nerf la Jinx? Draven Q late game, 2k damage, lasa-l asa, da nerf la Jinx Morelo is high as fuc Quote
Madden.SS Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Rito? Are u high??!?!?!?!??!?!?! Cum se face ba cand descopar si eu un campion cu care pot face elo, rito da nerf asa pana cand campionul devine useless, DAR FOARTE USELESS. CUM SA DAI 25/35/45 DAMAGE CU ULTIMATA DE 120 DE SECUNDE? Ok, jocul asta trage pe dreapta, posibil sa nu mai fie jucat in sezonul 6, serios, Riot a exagerat, il lasa pe Draven asa dar ii da nerf la Jinx? Draven Q late game, 2k damage, lasa-l asa, da nerf la Jinx Morelo is high as fuc La fel mi s-a intamplat si mie cu rek sai, am intrat cu el in gold 4 si dupa am picat in silver 3 ca iau dat nerf.. Quote
Beilic Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nu prea gandesc baietii de la riot , in loc sa dea nerf la campioni gen katarina dau nerf la ceva care nu isi are rostul. Quote
kosnes scartait da roti Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) La fel mi s-a intamplat si mie cu rek sai, am intrat cu el in gold 4 si dupa am picat in silver 3 ca iau dat nerf.. Bai intr-adevar dadea vreo 400 damage si eram la 3 pasi cu jinx fata de inamic, dar totusi nici chiar asa =))) In fine, imi continui elo-ul cu Vayne, useless hero but love her. Edited May 1, 2015 by Kosnes Quote
Mattxl8 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Vayne e bun in metaul asta, ca toti joaca tank, pe Vayne faci phantom dancer si last whisper si dai la campioni tanki cum da surdu' la clopot. In +, Riot nu s-a mai atins de Vayne de luni bune, atat le trebuie, sa dea nerf si la ADC-ul asta si aia e. Quote
kosnes scartait da roti Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) Daca ar primi un range mai mare ca basic atac cu 50 in plus, la Q si la E cu 25 range, atunci Vayne va fii buna, ideea este ca are un range foarte mic, soo, ar trebuii un buff la ea. Edited May 1, 2015 by Kosnes Quote
Beilic Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Daca ar primi un range mai mare ca basic atac cu 50 in plus, la Q si la E cu 25 range, atunci Vayne va fii buna, ideea este ca are un range foarte mic, soo, ar trebuii un buff la ea. Eu zic ca e ok asa cum e ;) Mai bine roaga-te sa nu primeasca nerf :)) Quote
Taykiro Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Ia iesiti ma voi acasa amatorilor :)) Sti cum se deschide lol-u prietenul meu paros? Quote
IreliaHarrasment Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Sti cum se deschide lol-u prietenul meu paros? Teach me master! Quote
Mattxl8 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Ranked Game. Enemy team 0 kills. Easy ^^ Edited May 5, 2015 by Mattxl8 Quote
kosnes scartait da roti Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) Almost there ^^ Eu zic ca e ok asa cum e ;) Mai bine roaga-te sa nu primeasca nerf :)) E imposibil sa primeasca nerf, e un champ slab in acest moment. Ia iesiti ma voi acasa amatorilor :)) Vrei sa te invat cum sa iesi din plat 3? 5 lei mersi. Edited May 6, 2015 by Kosnes Quote
IreliaHarrasment Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Vrei sa te invat cum sa iesi din plat 3? 5 lei mersi. Ma suni cand ajungeti la 5v5 echipa Diamond/Master ok? Pana atunci lasa ca inchid eu . Quote
Recommended Posts