Taykiro Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Pareri Ekko? E de ceva timp si vad ca nimeni nu l-a bagat in conversatie. Dupa parerea mea e un champ foarte broken care are trebui sa primeasca un nerf masiv, are foarte mult cc pt un asasin. Parearea mea? Un c**** de campion Quote
IreliaHarrasment Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Pareri Ekko? E de ceva timp si vad ca nimeni nu l-a bagat in conversatie. Dupa parerea mea e un champ foarte broken care are trebui sa primeasca un nerf masiv, are foarte mult cc pt un asasin. are mult cc? really?l-ai jucat vreodata? are doar 1 cc , si pe ala trebuie sa stii sa il dai. Quote
zNk e36 Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Campioni o sa apara in continuu, nu toti sunt straluciti. Quote
Madden.SS Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 are mult cc? really?l-ai jucat vreodata? are doar 1 cc , si pe ala trebuie sa stii sa il dai. Da dar are si slow pe q, slow pe w + stun, dash si heal pe ultimata. Mai broken decat irelia. Quote
easyw0w Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Băieții, după cum unii știți s-a bagat chestia aia cu ceva puncte, să jucăm full premade etc... și nu știu câte puncte trebuie să strângă toată comunitatea pentru iconiță și pool party mundo, se bagă careva pe seara la un premade de 5? Quote
Taykiro Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Băieții, după cum unii știți s-a bagat chestia aia cu ceva puncte, să jucăm full premade etc... și nu știu câte puncte trebuie să strângă toată comunitatea pentru iconiță și pool party mundo, se bagă careva pe seara la un premade de 5? Mai repede gasesti pe grupurile de lol de pe fb. Quote
easyw0w Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Mai repede gasesti pe grupurile de lol de pe fb. Eu nu caut neaparat ca am cu cine juca... dar ma gandeam sa jucam si noi asa, cei de pe comunitate >d Quote
Mattix. Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Daca e sa jucam pe la 22, add pe lol Mattxl8 si jucam mai pe seara daca e. Quote
kosnes scartait da roti Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Pareri Ekko? E de ceva timp si vad ca nimeni nu l-a bagat in conversatie. Dupa parerea mea e un champ foarte broken care are trebui sa primeasca un nerf masiv, are foarte mult cc pt un asasin. B R O K E N Quote
Steliano Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) Un adversar 'redutabil'. =]]]] Mai toata echipa era asa: Fiora- era foarte squishy si abia dadea damage; Kha'zix- statea doar bot, era cel mai squishy; Ashe- abia a reusit sa faca killuri, dar se vedea ca nu e chiar asa noob; Zed- era cel mai skilled, cred ca eu am murit doar din cauza lui. Ma mir ca nu si-au dat surrender :)) Edited June 22, 2015 by Alliance Malphite Quote
Beilic Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Un adversar 'redutabil'. =]]]] Mai toata echipa era asa: Fiora- era foarte squishy si abia dadea damage; Kha'zix- statea doar bot, era cel mai squishy; Ashe- abia a reusit sa faca killuri, dar se vedea ca nu e chiar asa noob; Zed- era cel mai skilled, cred ca eu am murit doar din cauza lui. Ma mir ca nu si-au dat surrender :)) Acum razi , dar daca era in echipa cu tine ... Quote
Steliano Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Acum razi , dar daca era in echipa cu tine ... Ai dreptate, dar ma uimeste ca se baga la draft (da, era pe draft pick) fara sa poata juca competent nici cu botii. Quote
RAGGAMURF Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ce pareri aveti despre campionul nou ce se baga acum? Quote
Ghelu Ghelutza Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Caut o echipa de ranked, cam de silver-gold cineva ? Quote
Ghelu Ghelutza Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 (edited) VS Echipa de noobi =)) Edited June 27, 2015 by Ghelu Quote
Mattix. Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Cineva interesant de un cont de LoL Gold4, cu skinuri in valoare de 300Ron ? Quote
azeSan Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Mai nou se joaca si cu coduri prin high elo. Si eu care credeam ca este singurul joc in care nu se poate juca cu coduri. Quote
AndreiFIFA Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Mai nou se joaca si cu coduri prin high elo. Si eu care credeam ca este singurul joc in care nu se poate juca cu coduri. Pana la tine nu am auzit sa se joace cu coduri. Quote
azeSan Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Pana la tine nu am auzit sa se joace cu coduri. ,,Pana la mine auzi prin pc acum '' Quote
Aatrox Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Asa meci sa tot ai, 19/4, 400 farm... LOSE. bv =)) http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/ro/#match-details/EUN1/1212973059/216131248?tab=overview dunno rito plez feedora Quote
kosnes scartait da roti Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Am realizat ca acest joc este un kkt, pur si simplu jucatorii scarbosii care-l joaca in diamond V+ sunt pur si simplu niste animale cu un anturaj murdar pur si simplu nu merita sa joci acest joc, am facut risipa 200 de euro ca sa-mi iau niste porcarii de skin-uri, oricum jocul asta o sa fie disparut de pe piata peste 2-3 ani. Si pur si simplu update-urile vizuale devin din ce in ce mai scarboase, nu merita sa jucati acest joc, pentru sanatatea voastra mintala, luati jocul doar ca pe un hobby, nu-l jucati niciodata la nivel competitiv. Declar retragerea mea pe acest topic, va urez succes in a face elo, RIP serverele EU. Edited August 8, 2015 by Kosnes Quote
saNky. Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Dai 2contur League of Legends lvl 30 - Pe avere red.buGGed Edited August 9, 2015 by Longvnstalker Quote
azeSan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Dai 2contur League of Legends lvl 30 - Pe avere red.buGGed ce iti tr tie ma? Quote
Recommended Posts