Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Doar eu nu pot intra Gold din cauza feederilor, trollerilor si afk-istilor? :/

Pana in Gold trebuie sa inveti sa te cari singur, nu te baza pe echipa (doar daca ai prieteni care chiar pot face ceva).

Posted

Pana in Gold trebuie sa inveti sa te cari singur, nu te baza pe echipa (doar daca ai prieteni care chiar pot face ceva).

Nu am cum cand sunt lastpick support si am cel mai bun scor din echipa. :/

Posted

Nu am cum cand sunt lastpick support si am cel mai bun scor din echipa. :/

Asta e bine, daca esti support poti sa "cari" prin asisturi, dai kill-uri multe la adc. Dupa ce dai prima tureta faci roam pe mid si lasi adc-ul sa farmeze si sa faca level si gold mult.

Iar daca ai skill-shot vei fi cel mai bun support.

Posted

@, asta si fac, incerc sa joc tot ce trebuie, si meciul trecut am fost zed support din cauza instalockerilor. =))

Fii atent, intreaba ce vor ei sa joace si lasa-le lane-ul (in caz ca stii sa joci cu ce a ramas), atunci ei vor fi fericiti si tu vei juca ceva cu care poti cara..

Posted

degeaba, tocmai am jucat un meci 24-10 cu olaf.am avut scorul degeaba pentru ca echipa mea a avut 5-10 6-11 1-5..mid-ul avea o tentativa de a da damage, adc-ul lor era cu 100 farm peste al nostru..

Posted

degeaba, tocmai am jucat un meci 24-10 cu olaf.am avut scorul degeaba pentru ca echipa mea a avut 5-10 6-11 1-5..mid-ul avea o tentativa de a da damage, adc-ul lor era cu 100 farm peste al nostru..

Joaca cu ceva viabil, uita-te pe live-urile celor de la LCS sa vezi ce joaca, invata item-buildul caracterului ales (nu cere item-build X pentru ca nu o sa te ajute, el variaza de la meci la meci), cauta o tactica pentru a nu jigni playerii prosti (o sa ii descurajezi si atunci iese urat) si pentru a-i bate pe inamici.

Cam asta ar insemna sa te cari..

Posted

Joaca cu ceva viabil, uita-te pe live-urile celor de la LCS sa vezi ce joaca, invata item-buildul caracterului ales (nu cere item-build X pentru ca nu o sa te ajute, el variaza de la meci la meci), cauta o tactica pentru a nu jigni playerii prosti (o sa ii descurajezi si atunci iese urat) si pentru a-i bate pe inamici.

Cam asta ar insemna sa te cari..

am luat olaf pentru ca am avut irelia top, olaf fiind counter.

• 2 weeks later...
Posted

Imi place Olaf, insa nu se merita sa dai banii aia pe el.. Cel putin asta e parerea mea.

merita sa dai bani pe fiecare campion, trebuie doar sa stii sa-l joci. olaf este foarte bun, greu il bati la 1v1. daca-l faci off tank dai cu el de rupi.

Posted

merita sa dai bani pe fiecare campion, trebuie doar sa stii sa-l joci. olaf este foarte bun, greu il bati la 1v1. daca-l faci off tank dai cu el de rupi.

asta ar fi una dintre glume