Yuuri Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Care din ei este mai bun: Ekko sau Jinx ? Quote
Spellix Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 adc inseamna ad carry, adica acel range care este ad de exemplu jinx. nu poti sa faci comparatie intre 2 campioni care sunt pe linii diferite. iti cumperi campionul cu care joci mai bine, dar daca vrei mid nu o sa iti cumperi jinx. Quote
hammy. Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 asta ar fi una dintre glume A ajuns rau de tot topicul ăsta-Hammy Quote
azeSan Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 A ajuns rau de tot topicul ăsta -Hammy Cam da.. :)) Quote
jallexS Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Ce jungler imi sugerati sa imi cumpar? VI / SKARNER / REK'SAI Quote
Victini Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Un jungler usor si bun ar fi rammus, dai w-ul, dai e-ul pe apc sau adc si gg. Quote
SmoKe . Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Ce să îmi cumpar, Zed, Rengar, Katarina sau Akali? În general joc mid. Edited December 6, 2015 by SmoKe . Quote
sergiu1ro Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ce să îmi cumpar, Zed, Rengar, Katarina sau Akali? În general joc mid. In meta-ul actual recomand Zed. Rengar nu e facut pentru lane din cauza la R. (go jungle with Rengar) Katarina si Akali sunt OP, APcarry hard, dar pot fi scoase usor din joc in meta-ul actual. De obicei in meta-ul asta vad campioni cu CC hard pe lane-uri cum ar fi bot, jungle si top. Orice cc poate distruge pe akali/katarina. Zed iti faci treaba cu el si in early cat si in late, indiferent de enemy. La inceput o sa iti fie greu sa il controlezi, dar iti dai seama pe parcurs. Scop? Instakill pe APcarry / ADcarry in late si aia e. Posibil sa mori si tu dar iti faci treaba. + ca este si un campion funny, poti face joke-uri cu W si cu umbra de la ultimata. Masteries pentru zed: http://i.imgur.com/G9rLHfo.png Succes. Quote
SmoKe . Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 In meta-ul actual recomand Zed. Rengar nu e facut pentru lane din cauza la R. (go jungle with Rengar) Katarina si Akali sunt OP, APcarry hard, dar pot fi scoase usor din joc in meta-ul actual. De obicei in meta-ul asta vad campioni cu CC hard pe lane-uri cum ar fi bot, jungle si top. Orice cc poate distruge pe akali/katarina. Zed iti faci treaba cu el si in early cat si in late, indiferent de enemy. La inceput o sa iti fie greu sa il controlezi, dar iti dai seama pe parcurs. Scop? Instakill pe APcarry / ADcarry in late si aia e. Posibil sa mori si tu dar iti faci treaba. + ca este si un campion funny, poti face joke-uri cu W si cu umbra de la ultimata. Masteries pentru zed: http://i.imgur.com/G9rLHfo.png Succes. Si eu ma gandeam la Zed, de obicei joc AP, gen Teemo sau Ahri. Quote
Spellix Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Si eu ma gandeam la Zed, de obicei joc AP, gen Teemo sau Ahri. daca vrei ap ia-ti akali sau katarina, dar poti incerca si alti campioni ap..iti recomand zed totusi, nu poti juca mereu cu campioni ap. Quote
llRotface Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Salut , poate cineva sa ma ajute cu maiestriile noi pe oriana ??? Quote
Kolo1021 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut , poate cineva sa ma ajute cu maiestriile noi pe oriana ??? Ai aici tot ce iti trebuie http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/the-lady-of-clockwork-we-are-as-one-421873 Quote
azeSan Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 @Kosnes , helloooo, it's meee, are you here ?! Quote
llRotface Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) Multumesc kolo Edited January 8, 2016 by llRotface Quote
Mattix. Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Depinde daca iti place, ce spelluri are etc. Oricum la inceput va fii foarte OP dupa boom nerf si devine inutil. Quote
Aatrox Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Cum a spus si mattix, prima data o sa fie op, dupa nerf.., precum ekko. Quote
azeSan Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Cum a spus si mattix, prima data o sa fie op, dupa nerf.., precum ekko. ekko si acum e op.. doar ca nu stiti voi sa jucati cu el e altceva. 1 Quote
SkyMiXx Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) http://imgur.com/hLDW7Us help pls edit: rezolvat Edited January 22, 2016 by Huks. Quote
Aatrox Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 ekko si acum e op.. doar ca nu stiti voi sa jucati cu el e altceva. am spus eu ca nu-i op?,e chiar bun campionul.. Quote
azeSan Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Cum a spus si mattix, prima data o sa fie op, dupa nerf.., precum ekko. din asta ai dat de inteles ca ekko e praf dupa nerf. Quote
kosnes scartait da roti Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) @Kosnes , helloooo, it's meee, are you here ?! hey im here s'allgood? Salut baietii. treci la subiect, nu suntem in sectiunea de premium sa spamam topicul cu "salut" Să-l iau pe Jhin?Am 10.680 IP DISGUSTING WITHOUT FEED Edited February 1, 2016 by Kosnes 1 Quote
azeSan Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 hey im here s'allgood? Sa zicem :) Are careva cont pe EUW de vanzare?! Quote
Recommended Posts